Ten posun frekvencie som zbadal aj ja, ale nie nejako pravidelne, myslel som, ze to blblo len mojim rychlym prepinanim programov, pripadne pri PIP. Na HD-8S som tento problem nemal nikdy, vonkajsia zostava rovnaka... v infe o TP povodna frekvencia![]()
Ten posun frekvencie som zbadal aj ja, ale nie nejako pravidelne, myslel som, ze to blblo len mojim rychlym prepinanim programov, pripadne pri PIP. Na HD-8S som tento problem nemal nikdy, vonkajsia zostava rovnaka... v infe o TP povodna frekvencia![]()
service center, vratim sa k tym cenam....odpisali mi z Technisat.de, ze zacinaju zasobovat a doporucena cena je u Isio S1 - 369€ a u Isio S - 399€(tam je myslim navyse HD+)
kedy sa zacne s predajom u nas, bude to este tento mesiac? alebo sa este caka na nejaky novsi fw?
melo by to byt jiz tento tyden ... ale oni jsou dost slibotechny, tohle uz je posunuty termin, tak snad to vyjde, ISIO S u nas nebude nebot je urceno jen pro nemecky trh, jak spravne pises je tam hd+
Výrobek je zařazen do speciální exkluzivní edice PremiumLine, kde je jeho prodej stanoven smluvními podmínkami mezi firmou TechniSat GmbH a partnerem TechniSat PremiumLine.
Jeho prodej přes e-schop není pro koncového zákazníka možný.
Přístroje, které jsou označeny jako PremiumLine může prodávat pouze partner TechniSat PremiumLine nebo autorizovaný prodejce TechniSat.
Kdo jsou ti partneri (ano bude jich vice v CZ i SK) a prodejci by melo byt zverejneno na technisat.cz.
dik za info
s tym predajom je mi to uz jasne, a ci uz to bude o tyzden-dva to nevadi. Dlho som vyberal, az som sa dopracoval k Technisatu a teraz trochu cakam na Isio, ale ved kto caka sa docka
Snad budeme spokojni.
dve otazky na ISIO-S:
1. ked je urcene len pre nemecky trh, je mozne prepnut menu aj do ineho jazyka ako je nemcina?
2. ta HD+ karta sa musi nejak registrovat na predajni (v Nemecku) alebo bude aktivna hned po zasunuti do zariadenia?
samotne zariadenie mi kupi sestra, ktora je v Nemecku vydata, takze nebude problem ak by robili nejake obstrukcie, ze to predaju len rodenemu nemcurovi...
1. Uz som pisal v predchadzajucom prispevku, ze fw je rovnaky pre oba prijimace, takze je tam aj cestina
2. To Ti neporadim, nakolko ja som kartu nemal v baleni, ale na nete mas toto:
Karta pre príjem nemeckých privátnych televíznych kanálov (Pro7 HD, VOX HD, Kabel1 HD, RTL HD, Sat1 HD) v HD kvalite spolu s kryptovacím modulom CI+. Sledovanie programov je možné bez aktivácie resp. registrácie karty počas 12 mesiacov. Kryptovací modul funguje len s príjimačmi s CI+ slotom. Karta funguje bez kryptovacieho modulu v prijímačoch DM800, DM8000 s príslušným software (OScam, CCCam).
Poznámka: Hoci uvedená karta bez problémov funguje aj na Slovensku, je sledovanie uvedených programov legálne len na území Nemeckej spolkovej republiky. Cena vrátane dobierky na území SR.
thx...
co viem tak HD+ balik je na astre 1, takze mi bude stacit zakupit Monoblok Twin Astra1 a 3 ako mas ty a bude to pouzitelne aj pre SkyLink, motorceku som sa chcel vyhnut...
ohladne tej registracie po 12 mesiacoch sa necham popytat sestru priamo na mieste cinu...
dalsia otazka: ked to dobre chapem, tak pre vyuzitie TWIN TUNERa by mali ist od LNB 2 koaxialy. na to som vsak pri tahani rozvodov (pri zateplovani panelaku) tak trochu pozabudol a mam predpripravu len na 1 koax (vid. foto). da sa aj za sucasneho stavu nejak s tym vydrbat napr. nejakou "rozdvojkou" pred samotnym STB?...
Sirdo, to si vydr.... alsam so sebou. Ja na tvojom mieste by som natiahol novy s pouzitim stareho koaxu na zatiahnutie noveho, su v ponukach aj precizne spracovane koaxy pre 2 a 4 vystupy. odporúčam rovno pre 4 vystupy a mas pokoj a rezervu aj do buducna.... Inak to cenovo dostupne nespravis....
O**O ho ma, priamo TechniSat MULTYMEDIA Kabel - čtyřžílový, cena 78Kč za 1m, teraz som to pozeral na ich stranke, ak ho nezozenies niekde v okoli....
Vydr...al, vydr...al.
Dá sa to spraviť pokiaľ nemôžeš nijako natiahnuť nový kábel napr. cez Technirouter 2/1.
Ale ta cena.
No este keby nam Sirdo napisal, ci ten otvor na koax v tej izolacii je hned aj prestup cez mur, alebo za zateplnenim ide koax do neznama![]()
To by pak bylo na 2 věci![]()
ta stena co z nej trci koaxial, nie je obvodova stena nejakej miestnosti, je to obvodova stena balkonu, cize na druhej strane je opat vonkajsie prostredie. samotny koax je vedeny pod polystyrenom az do miestnosti v elektroinstalacnej hadici, jej cast mozete vidiet na foto c.2 obmotanu okolo zabradlia. pruser je ten, ze vnutorny priemer tej hadice je len o malo vacsi ako vonkajsi priemer koaxu cize pre single-koax OK, pre duo/quad-koax asi uzke...
p.s.: sa mi zda, ze vnutorny priemer tej hadice je 13mm, ale neviem urcite a teraz po tme to merat nebudem, skusim za dna...
Naposledy upraveno uživatelem sirdo: 16-05-2011 v 20:10 Důvod: p.s.