Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 320 PrvníPrvní ... 210111213142262112 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #166
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nie, len ENG, za pripojenie kam, to je jedno, mal som ju v predu pripojenu, ale chcel som pripojit ext. hdd, tak som ju odpojil, od zadnych USB zasuviek mam vyvedene cca 20cm usb predlzovacie kable, aby som prijimacom nemusel hybat, napojil som usb vysielac na predlzovacku, "za jazdy" prijimaca, nabehla hned Takze jej je jedno, ci odpredu, ci odzadu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Tym padom, ze funguje klavesnica cez usb, obsadil sa mi jeden USB port, chcem vyskusat externy HDD pripojeny cez eSATA. Ma s tym uz niekto skusenosti? Rozmyslam nad externým HDD 3.5" WD MyBook AV 1TB USB2.0/eSATA, ktory je priamo stavany na pripojenie AV a DVR zariadení.... vid foto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: wdfMB_AVsn.jpg 
Zobrazení: 129 
Velikost: 42.0 KB 
ID: 10803  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Chcel som poslať prvý text cez web prehliadač sat.prijimaca do tejto témy, ale problém. Na stránku ma pustí, prihlásenie bez problému, napísal som novú správu, dal odoslat a prijimac sa rebootol vyskusane písanie textu diaľkovým, alebo externou klavesnicou, výsledok rovnaký... Takze web zatiaľ na čítanie OK, na chatovanie nepouzitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    No je videt, ze to testujes fakt dukladne. Skoda ze nejede ta cestina, bez ni se da tezko neco na netu vyhledavat ...

    Jinak ja jsem uspesne otestoval SD HC kartu, ja myslel ze to vezme jen SD kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Je zaujímavé, že na virtuálnej klavesnici na obrazovke české znaky sú, len na USB klavesnici nie sú podporovane, je tam na tkacitka s diakr. iná kodova znakova sada v porovnani s virtualnou... Ale na ten základ vyhľadávania napr. na googly Ti stačí úplne aj táto. Inak tie smerové tlacitka sú na tejto klavesnici len ako jedno take koliskove tlačítko, v základnom stave prijimaca pri pozeraní TV funguje ako prepinac programov hore, dole a do strán mení aj hlasitost prijimaca.... Ešte ked doladia web aj na chatovanie a písanie príspevkov na fórach, bude to parada
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    čeština a slovenčina bude problém doladiť, pretože by to musel robiť niekto, kto rozumie týmto jazykom. Nemec to nemá šancu skontrolovať. V rôznych štandardných programoch je totiž dodnes bordel v znakových sadách.
    Sám ťažko bojujem so švédskymi kolegami, ktorí robia preklady manuálov našich strojov do češtiny a slovenčiny a potom vytlačia prednú stránku v nejakom fonte, ktorý nepozná š, č, ť, ž a namiesto ich tlačí 3/4, fí, pí a pod. viete ako to vyzerá keď to doručíte zákazníkovi?
    Mne sa po inštalácii office2007 stalo to, že v mejloch outlooku nie som schopný písať na začiatku každého riadku cca v prvých dvoch - troch slovách žiadne z týchto písmen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Dagy, ved keby všetko fungovalo ako ma, o com by sme tu už diskutovali tie naše znaky sú ozaj problematické pre iné štáty-výrobcov, ved na začiatku aj WD TV player mal aké problémy s cz a sk titulkami... Budme radi, že mame bezproblémové EPG, Ktore moze byt vzorom pre ostatne sat.prijimace, nie ako na Topfieldoch, He@d-och,... toto, čo tu riešime sú už len take ceresnicky na torte ale na tom web prehliadači by soudruzi ešte mohli popracovat... hádam aj popracuju, ved to je gro prehliadača aj pre ich domácich majiteľov...
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 12-05-2011 v 21:53
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    No ta cestina bude problem, ale kdyz funguje virtualni klavesnice, tak by mohla i fyzicka klavesnice. Ta verze prijimace je urcena zejmena pro Nemecko. Zkusim to predat nemcum, ale tam cestine fakt nikdo nehovi, vsak si muzete vsimnou i ty chyby v prekladu menu, misto frekvence to vypisuje "seznam je prazdy", i v rustine je to ok ...

    Bohuzel pro CZ/SK region ma byt verze "international", neco jako X verze u predchozi rady Technisatu, ja jen pevne verim ze jim vyvoj teto verze bude soudruhum z NDR trvat pekne dlouho a co nejdele si uzijime nemecke verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Neviete niekto, preco ked napisem na Technisat.cz( v sekcii "kontakt"), tak to pride na Technisat.de a odtial odpisu (nemecky)...naco je potom ceska verzia tej stranky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    Neviete niekto, preco ked napisem na Technisat.cz( v sekcii "kontakt"), tak to pride na Technisat.de a odtial odpisu (nemecky)...naco je potom ceska verzia tej stranky...
    Tato stranka je uplne na h*vno. Tuto domenu ma ve sprave Technisat GmbH a podle toho to taky tak vypada, je to ostuda, pry bude brzy napraveno, ale u Technisatu plati jeden slogan: slibem nezarmoutis ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    service center, mas uplnu pravdu
    ta stranka je fakt hanbou Technisatu....aj ked pozeras dalsie produkty, je tam obrazok HDD, kliknes a je tam nieco ine u dalsich produktov to iste...

    Ale dnes sa tam objavila aj doporucena maloobchodna cena: 8999,- czk, co by teda presne zodpovedalo Nemeckej cene. Je zaujimave ze vyhradny distributor mi pred nedavnom napisal cenu o tisicku vyssiu...ale ked sa bude predavat za cenu na webe, tak som celkom spokojny
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    Ale dnes sa tam objavila aj doporucena maloobchodna cena: 8999,- czk, co by teda presne zodpovedalo Nemeckej cene. Je zaujimave ze vyhradny distributor mi pred nedavnom napisal cenu o tisicku vyssiu...ale ked sa bude predavat za cenu na webe, tak som celkom spokojny
    Bohuzel to je podrazacka politika Technisatu, ktera se zacina v posledni dobe objevovat, ta cena byla opravdu nahlasena o tisic vyse pro koncoveho uzivatele, je mi z toho smutno ... ale samozrejme jsem rad ze to bude levnejsi, lepe se to bude prodavat, ale to snad vedeli od zacatku za jakou cenu se to v Nemecku prodavalo. Kazdopadne diky za upozorneni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Ved to mi bolo divne, ze sa predava uz od zaciatku februara(unora) a cena bola v podstate pevna, a zrazu mala byt o tisicku vyssia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    service center, neviem akú máte zmluvu s TechniSatom. Máš pravdu že podrazy sa nemajú robiť. Na druhej strane je otázka koľko ich predáte a ako ich podporujete okrem loga na vstupných dverách.

    Tiež komentár že sľuby sú zadarmo je pravdivý ale snáď príliš z kuchyne ?

    Možno soudruzi (ale ak nie oni tak určite my tu v SR a ČR) by sme privítali viacej aktivity od dovozcu. Radi pomôžeme (myslím že sa to tu snažíme robiť) ale napriek tomu že vo voľnom čase píšeme príspevky a po nociach keď nerušíme rodinu ladením skúšame prístroje nemôžeme kupovať moduly, LNB-čka, karty a podobne len aby sme pomohli ostatným menej zdatným a menej technisatovonaladeným kolegom.
    Také FaQ bolo naposledy aktualizované tak pred rokom?

    Problém s ladením o 3-5MHz je známy hodne dlho, dával som ho možno 5-7 ľuďom, ktorí tomu spočiatku neverili a mysleli že si z nich robím srandu. A je to asi niečím spôsobené, keďže sa táto vlastnosť opakuje vo viacerých aj nových prístrojoch. Že nikoho nenapadlo vyskúšať čím to je? Ja nemám doma na to podmienky aby som bádal či je to oscilátor LNB, ovládacie napätie z technisatu alebo niečo iné. Myslím že pre service center v Brne je to otázka jedného dňa práce a budete tam borci, ktorí pomohli hromade ľudí.

    Ak sa mýlim, tak sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Dagy2: Bohuzel neni jen cerna a bila, veci jsou mnohlem slozitejsi nez vidi bezny koncovy uzivatel. To logo pouziva kde kdo a pristroje prodava taky kde kdo, ostatne se brzo dockas vyraznych zmen.

    Aktivita dovozce zavisi na spolupraci dvou stran, pokud z jedne strany se neustale mluvi jen o odberech a jakakoliv podpora je temer nulova a vse si musime vyzkoumat a vyzkouset samy tak je problem.

    Vybaveni jako v Drazdanech nebo Stassfurtu fakt nemame, ale tam jsou za to lide placeni aby se starali. Krivdis mi s tim FAQ, aktualizace jsou a vse je tam ted momentalne aktualni. A kolik myslis ze informaci pochazi z Nemecka, prozradim ti to, 0.

    Pokud se uskutecni zmeny, ktere jsou planovany, tak pravdepodobne cele FAQ uplne zmizi.

    Ohledne toho posunu frekvence, ja jsem to nikdy nezaznamenal, alespon na mem referencnim pracovisti kde mam dva nezavisle rozvody, az ted ten ISIO, dokonce jsem si vzal prijimac domu a zkousel na dalsim rozvodu, stejny vysledek.

    Cim to je? Ne napeti jsou opravdu v poradku, muze to byt nejaky krystal ale na to jiz vybaveni nejsme. Samozrejme tato skutecnost byla ihned nahlasena v podobe bug reportu. Bohuzel vim jak byly v minulosti tyto bugreporty vyrizovany/nevyrizovany.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 320 PrvníPrvní ... 210111213142262112 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07