Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 320 PrvníPrvní ... 891011122060110 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    No ono když tu funkci automatického vypnutí na TV zapínám, tak dole je poznámka že né všechna zařízení jsou kompatibilní a budou funkční. Takže to zatím neřeším a do budoucna asi koupím nějaké programovatelné dálkové ovládání.
    Ty přístroje přes HDMI nějak komunikují a pokud se nedomluví, mohou se i pohádat a v tom je asi náš problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Mas pravdu s tym, ze to nemusi byt funkcne na inych typoch TV, len z predchadzajucim HD8-S kou technisatom mi to fungovalo bez problemov, tak aspon tieto veci, ktore isli by mohli zakomponovat do novsich zariadeni, nehovoriac o tom, ze patri medzi "vlajkove lode"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Pre istotu som zaslal uvedeny problem s jazykom menu pri zapnutej funkcii HDMI TechniLink do Technisatu, uvidim, co mi odpovedia....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Tak nahrávání po upgrade FW je v pořádku a přehrávání těchto nových záznamů také. Ale že bych byl nadšený z toho, že po každém nahrání nového FW příjdu o všechny nahrávky to tedy ne. Také jsem si všimnul, že do SFI seznamu stanic mi jich cca 40 přibylo. Už jsem to sice promazal ale význam toho, proč se to stalo mě uniká. Při prvním upgrade FW se nic takového nedělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hapax, pisal som uz v mojom prispevku, ze mi ani staru zalohu tento novy fw nezobral, musel som ladit vsetko nanovo, ani zalohu starsiu, ani zalohu vytvorenu pred tovarkom. Museli menit strukturu celeho zoznamu, tym padom Ti asi zo stareho nieco popreskakovalo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Tak uz sa konecne objavil Isio aj na TechniSat.cz vela info o nom tam nenapisali, ale aspon tam uz je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    a zatiaľ má aj rovnaké objednacie číslo ako na .de
    dúfajme že to je koniec nezmyselných x-verzií
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    jj, fakt neviem preco si "sudruhovia z nemecka" tak zbytocne komplikovali vyrobu tymi x-verziami
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    S tym HDMI Technilinkom je asi viac problemov, aj ked inych, ako u nas, ked cestinu nepouzivaju
    citat z nemecke fora....

    citujem.....4 Techni-Link: Ich hatte bischer den DIGIT HD8+ an meinem LG TV dieser hat das TV immer über die HDMI Leitung eingeschaltet. Beim ISIO bleibt bei ca. jedem 3. Mal der Ton weg. Da hilft dann nur Resi ausschalten und wieder einschalten. Mitlerweile habe ich des Techni Link deaktiverit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Ta nemcina je strasne skareda rec a z celeho som rozumel len to ze to vypol
    Nemusel si citovat v originale alebo aspon anglicky preklad
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hornet Google prekladac je free pre každého a do lubovolneho jazyka

    A to si prečítaj niečo v madarcine, to je len parada ja maďarsky viem , ale ked som si na technisate prepol menu do madarciny, mal som dosť
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    S tym HDMI Technilinkom je asi viac problemov, aj ked inych, ako u nas, ked cestinu nepouzivaju
    citat z nemecke fora....

    citujem.....4 Techni-Link: Ich hatte bischer den DIGIT HD8+ an meinem LG TV dieser hat das TV immer über die HDMI Leitung eingeschaltet. Beim ISIO bleibt bei ca. jedem 3. Mal der Ton weg. Da hilft dann nur Resi ausschalten und wieder einschalten. Mitlerweile habe ich des Techni Link deaktiverit.
    že pri HD8+ mu s LG TV fungoval TechniLink bezchybne. U ISIO tak cca každý 3-tí krát zostane bez zvuku. A potom pomôže len vyp a zap. Takže Technilink momentálne vypol
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Sudruhovia z Nemecka premenovali Isio S1 na Isio C? a cena je tam 399,99€... je to nieco ine?
    A S1-ku na nemeckej stranke nemaju...

    "C" by malo byt kablove?
    Naposledy upraveno uživatelem Hornet F-18: 10-05-2011 v 23:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hornet asi si len zle hladal, lebo na nemeckej stranke je S1-ka vid http://technisat.de/index3f2b.html?n...=1294737964601, koncovka C vzdy pri TS produktoch znamena vyrobok pre kablovku, tiez ho mas tu http://technisat.de/indexd2bd.html?n...-1274873500429

    Inak, uz aj na *.de stranke je novy fw ver.2.49.0.3-1837 z 10.5.2011
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    fw uvadzany na TS *.de stranke soft_2.49.0.3-1837 je na obe verzie ISIA, aj S, aj S1, pozeral som parametre, rozdiel okrem toho, ze S-kova rada je pripravena prijímať HD+, ze by tam bola uz aj ta spominana karta? Lebo rozdiel je tam aj v cene 399,- € Ine rozdiely som nenasiel, aj hw su rovnake, ked fw maju spolocne .....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 320 PrvníPrvní ... 891011122060110 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07