tu je porovnanie
tu je porovnanie
takhle vypadá můj modul, prodávají ho na i stránkách omko.cz, já ho mám od technika který mi montoval satelit. (od minulého pátku)
Verze software je CAM SW: IRD SCL3SECPLUSGRC-4.2.1.
CAM HW 4.0.3
Na netu jsem sehnal tuto specifikaci, která odpovídá mému modulu.
Systém: Irdeto (licence Irdeto Acces B.V.)
Platforma: SkyLink
Verze SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.1
HW Version: 4.0.3
CAM Build Date: Aug 16 2010
Manufactur code: 90
Loader Version: 3.5
Loadert Variant: 43
CI Plus Info:
Devicetype name: CAM-160
CI+ software version: V1.0
CI+ hardware identification: 4000
MPEG-2/MPEG-4 Compatible with the RoHS Directive 2002/95/EC and its subsequent amendments Descrambling & Filtering
Hardware DES/AES and Hash algoritmus
Secure Boot for Flash content integrity verification and signature validation
Secure Loader for software upgrade, with encryption protection and signature validation
JTAG interface protection
Support OTA software upgrade
Secure PCB design, with BGA package chipset used Software Upgrade
Tak s timhle modulem si muzes tak leda podlozit kyvajici se stul. OMKO ho neprodava, ano je tam spatna fotka, ale to je o rychlosti cloveka, ktery to ma na starosti. Ja mam na starosti popis vseho zbozi a ten popis je zde v poradku, vcetne prilozeneho certifikatu Skylinku.
Tento modul co mas ty, nikdy aktualizovat nepujde!
Proč nepůjde? Stará verze? HW a SW. Dal by se využít pro druhou kartu skylink next, nebo se mám pokusit hodit ho tomu technikovi na hlavu. Díky za odpověď
Live Master pokiaľ sa ti bude dať, modul vráť tomu technikovi ktorý ti to montoval a dal ti tento modul s tým že nevyhovuje tvojím požiadavkám a hotovo, a objednaj ten čo je "certifikovaný",
keď tych modulov je ako nasranych už som našiel štyri druhy smit irdeto ale neriešim to už.
a máš v pláne kúpiť dva moduly alebo nie a kartu maš irdeto?
nechaj to bežať dlhšie, a ak máš ešte nejaký modul po ruke strč ho do druhého slotu aj kludne bez karty a testuj to aspon dve hodiny, či potom nezaznamenáš výpadky dekodovania,
u mňa sa to prejavovalo keď som mascom konbinoval s hociakým iným modulom, a problémy začali po 10 až 50 minutách
modul prestal dekodovat programy pomohlo vypnuť zapnuť ISIO ale to už iba na chílku
Jo asi to vrátit nepůjde. Mám kartu Skylink čisté Irdeto. Už dopředu jsem měl naplánováno, že budu mít dva moduly a karty skylink a skylink next. Teď mě zajímá zda když koupím ješte jeden modul certifikovaný skylinkem a kartu next jestli mi budou oba vedle sebe chodit s tím že budu nahrávat jen prostřednictvím toho certifikovaného (nového modulu) Díky