Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 103 z 320 PrvníPrvní ... 35393101102103104105113153203 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,531 až 1,545 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #1531
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    tu je porovnanie
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 403(1).jpg 
Zobrazení: 145 
Velikost: 10.6 KB 
ID: 14564  
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1532
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od mirectek Zobrazit příspěvek
    ale nahrávanie pri module mascom musí fungovať v pohode, nieje to náhodou (P/N : 900001 R1.2)
    Díky,díky, aktualizoval jsem software na smit-irdeto,vše v pohodě.S tím Mascomem jsi měl pravdu je to P/N : 900001 R1.2 .
    Teď čekám na next kartu,pak se určitě ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1533
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    takhle vypadá můj modul, prodávají ho na i stránkách omko.cz, já ho mám od technika který mi montoval satelit. (od minulého pátku)

    Verze software je CAM SW: IRD SCL3SECPLUSGRC-4.2.1.

    CAM HW 4.0.3
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: irdeto.jpeg 
Zobrazení: 177 
Velikost: 36.0 KB 
ID: 14566  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1534
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    Na netu jsem sehnal tuto specifikaci, která odpovídá mému modulu.


    Systém: Irdeto (licence Irdeto Acces B.V.)
    Platforma: SkyLink
    Verze SW: IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.1
    HW Version: 4.0.3
    CAM Build Date: Aug 16 2010
    Manufactur code: 90
    Loader Version: 3.5
    Loadert Variant: 43
    CI Plus Info:
    Devicetype name: CAM-160
    CI+ software version: V1.0
    CI+ hardware identification: 4000
    MPEG-2/MPEG-4 Compatible with the RoHS Directive 2002/95/EC and its subsequent amendments Descrambling & Filtering
    Hardware DES/AES and Hash algoritmus
    Secure Boot for Flash content integrity verification and signature validation
    Secure Loader for software upgrade, with encryption protection and signature validation
    JTAG interface protection
    Support OTA software upgrade
    Secure PCB design, with BGA package chipset used Software Upgrade
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1535
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Life Master Zobrazit příspěvek
    takhle vypadá můj modul, prodávají ho na i stránkách omko.cz, já ho mám od technika který mi montoval satelit. (od minulého pátku)

    Verze software je CAM SW: IRD SCL3SECPLUSGRC-4.2.1.

    CAM HW 4.0.3
    Tak s timhle modulem si muzes tak leda podlozit kyvajici se stul. OMKO ho neprodava, ano je tam spatna fotka, ale to je o rychlosti cloveka, ktery to ma na starosti. Ja mam na starosti popis vseho zbozi a ten popis je zde v poradku, vcetne prilozeneho certifikatu Skylinku.

    Tento modul co mas ty, nikdy aktualizovat nepujde!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1536
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    Proč nepůjde? Stará verze? HW a SW. Dal by se využít pro druhou kartu skylink next, nebo se mám pokusit hodit ho tomu technikovi na hlavu. Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1537

    vd vd je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od brzda111 Zobrazit příspěvek
    Díky,díky, aktualizoval jsem software na smit-irdeto,vše v pohodě.S tím Mascomem jsi měl pravdu je to P/N : 900001 R1.2 .
    Teď čekám na next kartu,pak se určitě ozvu.
    Zdravim ja mam P/N : 910001 R1.2. Na jake PN se vam projevoval ten problem se zasekavanim pri pouziti dvou modulu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1538
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od vd Zobrazit příspěvek
    Zdravim ja mam P/N : 910001 R1.2. Na jake PN se vam projevoval ten problem se zasekavanim pri pouziti dvou modulu?
    ahojda ja mam taky P/N : 910001 R1.2. a problem zasekavani jsem mel i pri pouziti jednoho modulu. cslink v pohode i hd ale upc hd se zasekavalo.a to ve vice sat pristrojich takze ho mam doma jen na ukazku co nekupovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1539
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Life Master Zobrazit příspěvek
    Proč nepůjde? Stará verze? HW a SW. Dal by se využít pro druhou kartu skylink next, nebo se mám pokusit hodit ho tomu technikovi na hlavu. Díky za odpověď
    Stara verze HW. Hodit na hlavu, to tezko, zalezi jak byl modul prezentovan pri koupi. Pokud nekdo garantoval nahravani v CI+ dekoderech, o tom pochybuju. Tento modul nema certifikaci Skylinku. Prodejce rekne, ze modulu nic neni, coz je pravda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1540
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od vd Zobrazit příspěvek
    Zdravim ja mam P/N : 910001 R1.2. Na jake PN se vam projevoval ten problem se zasekavanim pri pouziti dvou modulu?
    Podle P/N se to nepozna, dokonce ani podle S/N, ale od urciteho cisla uz je riziko velke. Revize modulu R1.2 take nic nerekne, bohuzel ... vice by vedel samotny Mascom GmbH, ktery ovsem taktne mlci ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1541
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od vd Zobrazit příspěvek
    Zdravim ja mam P/N : 910001 R1.2. Na jake PN se vam projevoval ten problem se zasekavanim pri pouziti dvou modulu?
    Ja mám ten istý s upgradom na 1.23 a samotný ide v pohode, akonahle konbinovaný s hociakým iným
    koniec po 10 až 50 minutách
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1542
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Live Master pokiaľ sa ti bude dať, modul vráť tomu technikovi ktorý ti to montoval a dal ti tento modul s tým že nevyhovuje tvojím požiadavkám a hotovo, a objednaj ten čo je "certifikovaný",
    keď tych modulov je ako nasranych už som našiel štyri druhy smit irdeto ale neriešim to už.
    a máš v pláne kúpiť dva moduly alebo nie a kartu maš irdeto?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1543

    vd vd je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od majsoft Zobrazit příspěvek
    ahojda ja mam taky P/N : 910001 R1.2. a problem zasekavani jsem mel i pri pouziti jednoho modulu. cslink v pohode i hd ale upc hd se zasekavalo.a to ve vice sat pristrojich takze ho mam doma jen na ukazku co nekupovat
    dik za info toto tusim pisou i na omku - ze HD z UPC je problem. Ja mam Skylink a zatim jsem nic nepozoroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1544
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od vd Zobrazit příspěvek
    dik za info toto tusim pisou i na omku - ze HD z UPC je problem. Ja mam Skylink a zatim jsem nic nepozoroval.
    nechaj to bežať dlhšie, a ak máš ešte nejaký modul po ruke strč ho do druhého slotu aj kludne bez karty a testuj to aspon dve hodiny, či potom nezaznamenáš výpadky dekodovania,
    u mňa sa to prejavovalo keď som mascom konbinoval s hociakým iným modulom, a problémy začali po 10 až 50 minutách
    modul prestal dekodovat programy pomohlo vypnuť zapnuť ISIO ale to už iba na chílku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1545
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od mirectek Zobrazit příspěvek
    Live Master pokiaľ sa ti bude dať, modul vráť tomu technikovi ktorý ti to montoval a dal ti tento modul s tým že nevyhovuje tvojím požiadavkám a hotovo, a objednaj ten čo je "certifikovaný",
    keď tych modulov je ako nasranych už som našiel štyri druhy smit irdeto ale neriešim to už.
    a máš v pláne kúpiť dva moduly alebo nie a kartu maš irdeto?
    Jo asi to vrátit nepůjde. Mám kartu Skylink čisté Irdeto. Už dopředu jsem měl naplánováno, že budu mít dva moduly a karty skylink a skylink next. Teď mě zajímá zda když koupím ješte jeden modul certifikovaný skylinkem a kartu next jestli mi budou oba vedle sebe chodit s tím že budu nahrávat jen prostřednictvím toho certifikovaného (nového modulu) Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07