Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 102 z 320 PrvníPrvní ... 25292100101102103104112152202 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,516 až 1,530 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #1516

    vd vd je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    140

    jasne takze to pro me neni reseni...
    Takze ted jsem zase nazacatku...

    Pozaduji 2 nezavisle (kvalitni) tunery a editaci v PC po jednom kabelu u Skylink...

    Jak na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1517
    Kolbis
    Guest

    Ale vždyť už jsme ti to několikrát napsali a vyčteš to i z dřívější diskuze.

    Pokud chceš zůstat u ISIO a nechceš jít do jiného typu přijímače a chceš mít možnost nezávisle nahrávat dva pořady SkyLink tak, aby je šlo zpracovat v PC, tak musíš zvolit jednu ze tří možností:

    1. Pořídit kartu ICE, k ní dokoupit kartu NEXT a dát je do dvou modulů SMIT Cryptoworks
    2. Nechat si kartu Irdeto, dokoupit NEXT a zkusit risknout dva moduly Mascom
    3. Teoreticky by mohlo jít - nechat si kartu Irdeto, dát ji do modulu Mascom do spodní šaachty. Dokoupit kartu NEXT a dát ji do modulu SMIT Cryptoworks do horní šachty.

    Ideální je dle bodu 1.

    Pokud se smíříš s tím, že nepůjde nahrávky v PC zpracovat a přehrát, pak je možnost ke kartě Irdeto dokoupit kartu NEXT a použít dva moduly SMIT Irdeto.

    Jestli potáhneš signál od twin antény po jednom koaxu pomocí nějakého udělátka nebo po dvou s tím nesouvisí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1518
    Kolbis
    Guest

    Ještě doplněk. Pokud Tě to odradilo a nechceš jít cestou ISIO přijímače, pak se začni ptát v jiném vláknu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1519
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od Kolbis Zobrazit příspěvek
    Ale vždyť už jsme ti to několikrát napsali a vyčteš to i z dřívější diskuze.

    Pokud chceš zůstat u ISIO a nechceš jít do jiného typu přijímače a chceš mít možnost nezávisle nahrávat dva pořady SkyLink tak, aby je šlo zpracovat v PC, tak musíš zvolit jednu ze tří možností:

    1. Pořídit kartu ICE, k ní dokoupit kartu NEXT a dát je do dvou modulů SMIT Cryptoworks
    2. Nechat si kartu Irdeto, dokoupit NEXT a zkusit risknout dva moduly Mascom
    3. Teoreticky by mohlo jít - nechat si kartu Irdeto, dát ji do modulu Mascom do spodní šaachty. Dokoupit kartu NEXT a dát ji do modulu SMIT Cryptoworks do horní šachty.

    Ideální je dle bodu 1.

    Pokud se smíříš s tím, že nepůjde nahrávky v PC zpracovat a přehrát, pak je možnost ke kartě Irdeto dokoupit kartu NEXT a použít dva moduly SMIT Irdeto.

    Jestli potáhneš signál od twin antény po jednom koaxu pomocí nějakého udělátka nebo po dvou s tím nesouvisí.
    úplne s tebou súhlasím
    tretia možnosť je tiež vysoko pravdepodobna ,že bude fungovať pokial modul mascom 1.23 čo má netrpí chorobou prehrievania.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1520
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od Life Master Zobrazit příspěvek
    V pátek jsem se stal novým majitelem sat. přijímače TechniSat Digit ISIO S1, děkuji všem předchozím diskutujícím za cenné info o tomto přístroji, věděl jsem do čeho jdu a na případné problémy jsem byl připraven. S kvalitou obrazu jsem spokojený, s přehledností ovládání také. Dle vašich zkušeností jsem aktualizoval na předposlední firmaware, proběhlo OK. Ale proč to vlastně všechno píšu. Potřebuji poradit. Používám dekódovací modul Smit Irdeto C+, karta Skylink. Věděl jsem o tom, že s tímto modulem nelze nahrávat a že bude nutná aktualizace firmware. Postupoval jsem přesně dle návodu na parabole.cz i na omko.cz, ale výsledek je takový, že když zvolím v menu CAM software upgrade napíše mi to " Can not upgrade CAM from menu". Co je špatně? a nebo Co dělám špatně? přepnuto na fungující STV1 jak je v návodu. Díky
    pokiaľ si išiel podľa návodu a máš modul SMIT Irdeto ci+ skylink ready, tak upgrade by malo fungovať,
    akú verzia softu tam momentalne máš?
    A jazyk v menu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1521
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od vd Zobrazit příspěvek
    jasne takze to pro me neni reseni...
    Takze ted jsem zase nazacatku...

    Pozaduji 2 nezavisle (kvalitni) tunery a editaci v PC po jednom kabelu u Skylink...

    Jak na to
    podrobne si prečítaj poslednych 25 príspevkov
    a odpoveď na to čo potrebuješ ty nájdeš,
    zariadeni typu - technisat router alebo kit 9640 ti len zabezpečia použím jedného kábla zapojiť dva tunery,
    s kartami, modulmi, prehrataním nahrávok v Pc ako napísal kolbis to nemá nič spoločné
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1522

    vd vd je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    140

    Aha uz rozumim ...
    Ja jsem to chapal tak ze Smit modul je jen jeden a neumozni prehravani v PC ale jestli to ted dobre chapu jsou dva Irdeto a Cryptoworks
    Kdyz tam dam Smit Cryptoworks (s kartama ICE) tak prehravani v PC pujde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1523
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od mirectek Zobrazit příspěvek
    pokiaľ si išiel podľa návodu a máš modul SMIT Irdeto ci+ skylink ready, tak upgrade by malo fungovať,
    akú verzia softu tam momentalne máš?
    A jazyk v menu?
    Včera jsem upgradoval na - 2.49.0.4-1837f

    jazyk v menu přístroje: Čeština
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1524
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od vd Zobrazit příspěvek
    Aha uz rozumim ...
    Ja jsem to chapal tak ze Smit modul je jen jeden a neumozni prehravani v PC ale jestli to ted dobre chapu jsou dva Irdeto a Cryptoworks
    Kdyz tam dam Smit Cryptoworks (s kartama ICE) tak prehravani v PC pujde.
    jupíí
    ano ano presne tak,
    ja mam dva tieto moduly smit cw
    a vsetko ide v pohode.
    Editacia PC,prehravanie PC,konverzia na iný formát, prehrávanie v inom zariadení po konverzzí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1525
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od Life Master Zobrazit příspěvek
    Včera jsem upgradoval na - 2.49.0.4-1837f

    jazyk v menu přístroje: Čeština
    prepáč asi som sa zle vyjadril mal som na mysli verzia softu v ci modulu smit a jazyk
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1526
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Life Master Zobrazit příspěvek
    V pátek jsem se stal novým majitelem sat. přijímače TechniSat Digit ISIO S1, děkuji všem předchozím diskutujícím za cenné info o tomto přístroji, věděl jsem do čeho jdu a na případné problémy jsem byl připraven. S kvalitou obrazu jsem spokojený, s přehledností ovládání také. Dle vašich zkušeností jsem aktualizoval na předposlední firmaware, proběhlo OK. Ale proč to vlastně všechno píšu. Potřebuji poradit. Používám dekódovací modul Smit Irdeto C+, karta Skylink. Věděl jsem o tom, že s tímto modulem nelze nahrávat a že bude nutná aktualizace firmware. Postupoval jsem přesně dle návodu na parabole.cz i na omko.cz, ale výsledek je takový, že když zvolím v menu CAM software upgrade napíše mi to " Can not upgrade CAM from menu". Co je špatně? a nebo Co dělám špatně? přepnuto na fungující STV1 jak je v návodu. Díky
    Podivej se na etiketu sveho modulu, je skutecne shodna s obrazkem co je na parabole.cz??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1527
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    Jazyk v modulu je angličtina, verzi softu ještě zjistím. Pro jistotu jsem se včera díval jestli je to stejný modul je v návodu na parabole. Nenašel jsem mezi nimi rozdíl. Běží mi všechny programy na Skylinku vč. např. iConcerts který by měl jít jen v kodování Irdeto. Karta IRDETO Skylink Standard HD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1528
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    verziu softu najdeš v menu ci modulu, tento ci modul by mal osahovať češtinu, skús to v menu modulu pozrieť, či sa dá zmeniť jazyk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1529
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    11

    Jo verzi zjistím, teď u toho bohužel nejsem. Včera jsem se pokoušel dát tam češtinu, ale v menu jsem jí tuším nenašel (nabízelo mi to jiné jazyky). Což mě trochu zarazilo, protože v návodu na parabole je na obr. čeština.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1530
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od Life Master Zobrazit příspěvek
    Jo verzi zjistím, teď u toho bohužel nejsem. Včera jsem se pokoušel dát tam češtinu, ale v menu jsem jí tuším nenašel (nabízelo mi to jiné jazyky). Což mě trochu zarazilo, protože v návodu na parabole je na obr. čeština.

    ok
    možno toto bude ten problém,to že tam nieje čeština môže symbolizovať že ten modul nebude identicky, ktorý je na parabole.cz popisovaný,
    ešte potom teda prever verziu softu, potom sa uvidí,
    možno sa k tomu vyjadrí (service center).
    Ale aj tak som z toho jelen, keď tvrdíš, že sa obrázky modulov zhodujú.
    Ešte napíš kde si ho objednal!

    ps -ono tie moduly SMIT IRDETO sú dva druhy, celko podobné s etiketami.
    Naposledy upraveno uživatelem mirectek: 08-12-2011 v 14:46
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07