Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 63 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 931

Téma: PANASONIC TX-P42G30 (106cm), TX-P46G30 (116cm), TX-P50G30 (127cm)

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    746

    Protoze pomalu a jiste zacinaji byt aktualni nove modely, usoudil jsme ze je treba zalozit nove vlakno tykajici se techto modelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Ladys
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,831

    Dobrej napad

    Info od zrejme prvniho majitele zde na foru:
    Citace Původně odesláno od wardo Zobrazit příspěvek
    OK, pripajam fotky pre neveriacich... Kupil som ho u nas v BA v elektre TPD

    http://www.tpd.sk/katalog/tv-a-video.../?detail=16968

    Obraz je krasny, porovnaval som to na predajni asi hodinu

    Stale som rozmyslal, ci skor nekupit tu G20, ale nakoniec som tu stovku navyse obetoval, aby som potom nelutoval, ze som uz mal kupit novsi model...

    No porovnanie urobim tazko, kedze doteraz som mal doma len stary CRT Panasonic a tu v podnajme este staru Teslu, co vidno aj na fotke
    Naposledy upraveno uživatelem Ladys: 29-03-2011 v 07:14
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Citace Původně odesláno od wardo Zobrazit příspěvek
    ...ale nakoniec som tu stovku navyse obetoval....
    aj tak je ta cena /797 €/ super
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    312

    to wardo: mohol by si overit či sa dá z USB HDD naformátovanom na ntfs prehrávať súbor mkv vačší ako 4Gb? dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    220

    Citace Původně odesláno od ucetni Zobrazit příspěvek
    to wardo: mohol by si overit či sa dá z USB HDD naformátovanom na ntfs prehrávať súbor mkv vačší ako 4Gb? dik.
    ano dá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Kisch
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Mám doma 42G30. Pokud jsou nějaké dotazy, zkusím odpovědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele eldorado09
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1,443

    Ahoj, mohol by si nám napísať, ako si spokojný (obraz, zvuk, či ti bzučí, bliká atď...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    220

    Citace Původně odesláno od Kisch Zobrazit příspěvek
    Mám doma 42G30. Pokud jsou nějaké dotazy, zkusím odpovědět.
    Napiš tvoje dojmy. Také jestli jsi využil DVB-S/S2 vestavěný tuner - jaká je s ním spokojenost. A také pokud jsi z Prahy, Brna, co HD DVB-T (příp T2) vysílání ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Citace Původně odesláno od patriot Zobrazit příspěvek
    ...Také jestli jsi využil DVB-S/S2 vestavěný tuner ...
    to má sat tuner ? aj T2 ? to mi toho v poslednej dobe tolko moc toho uniká ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele eldorado09
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1,443

    http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V...trackInfo=true - G30 nemá DVB-T2 (asi len UK veria) ani sat. tuner (GW30 nemec. verzia bude mať). U nás bude určite ako v min. roku "odvodené" verzie G30 s DVB-S/S2 - GN33/GT34.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Kisch
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    V manuálu se o DVB-T2 nic nepíše, pochybuju, že to bude umět. DVB-S/S2 tuner telka nemá. Já ji používám na DVB-C od UPC (s modulem od fy LICA)a to funguje v pohodě s češtinou. Blikání nepozoruju, slabé bzučení je slyšet když se nakloním dozadu. Ale jinak sedím od telky 2m a bzučení neslyším. Obraz v PAL silně závisí na zdroji. Z kabelovky jsou nějaké programy relativně v pohodě, jiné jsou nic moc. Ale třeba obraz z DVD se mi jeví překvapivě dobře. Z HD zdrojů je obraz logicky o mnoho lepší. Používám THX mód, zdá se mi nejlepší. Jen jsem vytáhl kontrast z defaultních 35 na 45 z 60. Jas jsem nechal na 30 z 60. Co mne ale docela překvapilo je to, že občas nejsou přechody mezi barevnými odstíny úplně plynulé a jsou vidět barevné mapy, hlavně v modrá barvě. Subjektivně to jde přežít, ale je to sem tam vidět. Zvuk mne docela mile překvapil, v režimu hudba nijak neuráží, docela se to dá příjemně poslouchat. Zkoušel jsem připojit HDD s NTFS a na přehrávání souborů to funguje. Nahrávat jsem nezkoušel. Jdou přehrát mkv. Teda ne všechny, Samsung oceanic demo se sice snaží přehrát, ale je to nesledovatelně kousavé. Jdou přepínat zvukové stopy a titulky v mkv. Externí srt titulky má podle manuálu umět, ale zatím se mi je teda přehrát nepovedlo, i když se jmenovaly stejně. Třeba to vylepší nový firmware, který si telka umí sama najít přes net. Teda pokud bude. Co mne nemile překvapilo je, že sice jde podle manuálu pořídit záznam pořadu na externí HDD, ale asi rozlišuje flash disk a HDD, bo z flasky jdou přehrát soubory, ale nejde inicializovat jako médium pro nahrávání (32 GB Kingstona DT R500). Vzhled a zpracování telky z mého pohledu bez výhrad. Vzhled je podle mne o dost lepší jak u G20.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    ale veď ja som vôbec nechcel začať debatu o tom či DVB-T2 a DVB-S/S2 má alebo nemá , ja som to myslel ironicky
    nemá ani T2 ani S/S2 a punktum .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Kisch
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    plazma to prostě válí , ako v černej tak v excellent Greyscale and Colour, o podaní SD signálu a odozve ani nehovoriac
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    G30 má zase ventilátor ?

    http://hdtelevizija.com/2011/04/11/r...g30e-107-cm/8/
    Integracija ventilatora za hlađenje
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 63 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic st30, gt30, vt30
    Od SlavoF v sekci Panasonic
    Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 14-06-2018, 10:19
  2. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 13:36
  3. PANASONIC TX-P42G30 alebo G20 cena
    Od peade v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-09-2011, 18:56