Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 63 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 931

Téma: PANASONIC TX-P42G30 (106cm), TX-P46G30 (116cm), TX-P50G30 (127cm)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od SlavoF Zobrazit příspěvek
    G30 má zase ventilátor ?

    http://hdtelevizija.com/2011/04/11/r...g30e-107-cm/8/
    Integracija ventilatora za hlađenje
    Ano, ma.... myslim, ze dokonca dva
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od ucetni Zobrazit příspěvek
    to wardo: mohol by si overit či sa dá z USB HDD naformátovanom na ntfs prehrávať súbor mkv vačší ako 4Gb? dik.
    Da, ale objavil som jeden problem, len teraz neviem cim to bude. Skusal som z USB flashdisku prehrat vacsi mkv subor (11,2GB) a nejde to Ostane len cierna obrazovka.

    Dokonca aj cca 8GB film nejde prehrat, seka to tak divne, zvuk ide normalne, ale obraz prehra 2sekundy, potom zasekne a potom skoci a tak stale dookola, skusim urobit video a hodit to tu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od Kisch Zobrazit příspěvek
    ... Zkoušel jsem připojit HDD s NTFS a na přehrávání souborů to funguje. Nahrávat jsem nezkoušel. Jdou přehrát mkv. Teda ne všechny, Samsung oceanic demo se sice snaží přehrát, ale je to nesledovatelně kousavé. Jdou přepínat zvukové stopy a titulky v mkv. Externí srt titulky má podle manuálu umět, ale zatím se mi je teda přehrát nepovedlo, i když se jmenovaly stejně. Třeba to vylepší nový firmware, který si telka umí sama najít přes net. Teda pokud bude. Co mne nemile překvapilo je, že sice jde podle manuálu pořídit záznam pořadu na externí HDD, ale asi rozlišuje flash disk a HDD, bo z flasky jdou přehrát soubory, ale nejde inicializovat jako médium pro nahrávání (32 GB Kingstona DT R500). Vzhled a zpracování telky z mého pohledu bez výhrad. Vzhled je podle mne o dost lepší jak u G20.
    Na flashdisk sa nepodarilo nahravat ani mne, SD kartu som este neskusal, HDD tiez zatial nie, lebo si ho TV chcel pred pouzitim na nahravanie naformatovat a mam tam data, ktore si musim predtym niekde zalohovat.
    Prehravanie filmov sa mi zatial podarilo spojazdnit len z flashdisku, titulky funguju aj SRT externe, bez problemov, mal som sice mensi problem s diakritikou, ale stacilo zmenit kodovanie formatu textu SRT suboru na UTF8 a pri prehravani titulkov na TV vybrat kodovanie titulkov UNICODE a vsetko ide bez problemov.

    Jedina vec, co ma zatial zarazila je prehravanie vacsich suborov, kde mi to blbne, ako som pisal v predoslom prispevku, skusim to nahrat a hodit videoukazku sem.

    Este sa mi podarilo rozbehat aj prehravanie videla cez DLNA, ale tam mi nejdu externe SRT titulky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od wardo Zobrazit příspěvek
    Da, ale objavil som jeden problem, len teraz neviem cim to bude. Skusal som z USB flashdisku prehrat vacsi mkv subor (11,2GB) a nejde to Ostane len cierna obrazovka.

    Dokonca aj cca 8GB film nejde prehrat, seka to tak divne, zvuk ide normalne, ale obraz prehra 2sekundy, potom zasekne a potom skoci a tak stale dookola, skusim urobit video a hodit to tu.
    Jakyý největší soubor MKV ti to přehraje? A co MKV s DTS zvukovou stopou (1,5mbit), tu to umí přehrát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od placa Zobrazit příspěvek
    Jakyý největší soubor MKV ti to přehraje? A co MKV s DTS zvukovou stopou (1,5mbit), tu to umí přehrát?
    Este som to nejak presne neskumal, prisiel som na to len vcera, ked som dostahoval ten vacsi film a chcel som to pozriet.
    Ale skusim dnes prehrat nejeke filmy a ked tak tu aj hodim vlastnosti tych suborov, co neviem prehrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od wardo Zobrazit příspěvek
    Este som to nejak presne neskumal, prisiel som na to len vcera, ked som dostahoval ten vacsi film a chcel som to pozriet.
    Ale skusim dnes prehrat nejeke filmy a ked tak tu aj hodim vlastnosti tych suborov, co neviem prehrat.
    Dík moc. Napiš info jak k tomu cos nepřehrál taki cos přehrál. Hlavně ať to je podrobně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu občas Avatar uživatele mila001
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    132

    CHtěl jsem si pro G30 jít ale po přečtení recenze kde nedošlo k nějakému výraznějšímu zlepšení oproti G20 začínám pokukovat po VT20 kde už neni tak velký cenový rozdíl(3tis) a navíc má 3D což do budoucna může být také plus.Je to moje první plazma tak že bych byl rád kdyby zkušení plazmáci poradili.Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele eldorado09
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1,443

    Čo sa týka obrazovej kvality, VT20 je veľmi kvalitný model.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu občas Avatar uživatele mila001
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    132

    Tak že by měla být obrazově VT20 lepší? V první řadě jde samozřejmě o obraz ten je pro mě nejdůležitější.Desing je už jiná kapitola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od placa Zobrazit příspěvek
    Dík moc. Napiš info jak k tomu cos nepřehrál taki cos přehrál. Hlavně ať to je podrobně.
    Tu je to nahrate na mobil. Je to zvlastne, pretoze ten vacsi film DueDate ide v pohode (je to este s neupravenymi titulkami, staci zmenit kodovaci format na UTF8)

    Ten druhy film Unstoppable ide uplne na prd a pritom ma este mensiu velkost ako ten prvy


    Neviem v com to moze byt, pretoze na PC idu oba filmy bez chyby

    Tento film seka a neda sa pozerat:
    **********************************
    Unstoppable.2010.Bluray.720p.DTS.x264-CHD
    SOURCE .........: Blu-ray 1080P AVC DTS-HD MA5.1
    ViDEO BiTRATE...: x264 @ 7208 Kbps
    FRAME RATE......: 23.976 fps
    AUDiO BiTRATE...: DTS @ 1509 Kbps
    RUNTiME.........: 98 mins
    ASPECT RATiO....: 2.4 : 1
    RESOLUTiON......: 1280 x 534
    LANGUAGE........: English
    SUBTiTLES.......: None
    FilE SiZE.......: 6,291,284 KB
    ***********************************

    Toto ide v pohode:
    ******************************
    Due Date (2010)
    ViDEO ......: 1920x800 @ 8344 Kbps
    AUDiO ......: DTS 1510 Kbps
    SUBTiTLES ..: English
    ******************************
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Untitled.png 
Zobrazení: 423 
Velikost: 24.2 KB 
ID: 10474  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od placa Zobrazit příspěvek
    Jakyý největší soubor MKV ti to přehraje? A co MKV s DTS zvukovou stopou (1,5mbit), tu to umí přehrát?
    Zatial 6.5GB a je tam aj 1,5mbit DTS zvuk, ide to v pohode, ale s inym filmom mam problem, zatial neviem preco...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,500

    VT20 je momentalne najlepsi panel od panasonicu na trhu, najrychlejsi a s najtmavsou povrchovou upravou. Takze ak chces kupit teraz tak nic lepsie nie je. GT30 je na urovni cca V20.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od wardo Zobrazit příspěvek
    Zatial 6.5GB a je tam aj 1,5mbit DTS zvuk, ide to v pohode, ale s inym filmom mam problem, zatial neviem preco...
    To, že něco nejde přehrát, je způsobeno nastavením kodéru. Možností nastavení během ripování je opravdu spousta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od placa Zobrazit příspěvek
    To, že něco nejde přehrát, je způsobeno nastavením kodéru. Možností nastavení během ripování je opravdu spousta.
    hmmm... takze musim stiahnut inu verziu filmu?
    Tak to nie je bohvie co...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    226

    Citace Původně odesláno od SlavoF Zobrazit příspěvek
    ale veď ja som vôbec nechcel začať debatu o tom či DVB-T2 a DVB-S/S2 má alebo nemá , ja som to myslel ironicky
    nemá ani T2 ani S/S2 a punktum .
    No já vycházím z údajů katalogu od Panasonicu 2011:
    http://www.panasonic.cz/get/params_M...11_CZwebHD.pdf

    a podle něj řada G30 tuner DVB-S/S2 má. Proto jsem se ptal, jaká je s tím zkušenost.

    Má někdo tedy OSOBNÍ zkušenost aby přítomnost DVB-S/S2 tuneru potvrdil či vyvrátil ? Nemusí mít extra SAT vstup, může být společný s DVB-T, jako to má třeba Samsung.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 63 PrvníPrvní 12341252 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic st30, gt30, vt30
    Od SlavoF v sekci Panasonic
    Reakcí: 590
    Poslední příspěvek: 20-03-2020, 01:03
  2. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 12:36
  3. PANASONIC TX-P42G30 alebo G20 cena
    Od peade v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-09-2011, 17:56