Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: set top box

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    1

    mám pár problémů se settopboxem s možností nahrávání na externí HD
    1) není zde moždost "bezpečne odebrat hardware
    ( já to řeším ták že počkám 10 minut něž citím že se HD netočí a pak ho odpojím )
    2)stáhl sem z netu 250 dílů seriálu na externí HD, na pc mi vše v pohodě jede ale když to z HD spustím přes settopbox ták mi jede jen asi 20 prvních dílů.. zbytek jede jen zvuk a jinak černá obrazovka (mám tam ještě několik filmů a ty jedou v pohodě)( zkoušel sem to různě přejmenovat, přehazovat v adresářích a nic ... ) všechny díly maj přibližně stejnou velikost a formát .avi
    máte s tímto někdo nějáký zkušesti ?
    případně nějáký jiný dobrý rady v tomto směru ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Možnosti STB jsou - co do množství přehrávaných formátů - dost omezené vůči PC. Takže ani nepřekvapuje, když STB přehraje jenom něco. A že se jedná o 20 dílů z nějaké 250 dílové série nic neznamená, protože ty díly zdaleka nemusí být všechny dělané stejně (není to náhodou MASH?). Dalším úskalím je pak to, že STB může načíst právě jenom prvních 20 souborů a konec. Rada je akorát ta, abys to přehrával něčím normálním a STB si nechal tak na sledování TV vysílání a jeho záznam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    všechny díly maj přibližně stejnou velikost a formát .avi

    nacitaj cez mediainfo a mozno zistis, ze su rozdielne (prehravacom sa casto nepacia pouzite parametre pri enkodovani ako GMC, QuarterPixel, AQ, PackedBitstream a ine...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    2

    jo je to MASH ;-) . to ják píšeš že načte 20 souborů mne napadlo taky ták sem to rozházel do složek po 10 sourech a tejně to nepomohlo .. a k přehrávání to používám proto že to mám místo DVD DH má 500GB když bych si ho ( teoreticky) celej zaplnil filmama ták si spočítej kolik by to bylo DVDéček a peněz v prd .....
    bude to v tom ják píše vivid.sk
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    2

    A nevíte třeba ještě někdo ják to převést do jiného enkodování ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    kugi: jistě že to jde, musíš to ovšem umět otevřít v nějakám sw a reenkodovat. Ovšem 250 dílů, to bych se na to pěkně vyprd, spíš řešit přehrávač.
    Odpovídat lze po přihlášení