Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Stream DVB-T cez sieť

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    22

    prešiel som cele forum a nikde som nenašiel riešenie, ktore si predsavujem ja takto : mam na streche anténu a chcel by som ju pripojiť do nejakej externej krabičky, z ktorej pôjde eth kábel do switchu a z tade do celej siete, aby som mohol pozerať telku cez VLC. Je nejaké lacné riešenie (do 50€)? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Na to by asi bylo ideální něco takového:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...8&postcount=47
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    22

    no len tu musím mať furt pustené pc, čomu sa chcem vyhnúť
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele teoren
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    41
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    37

    Dobrý den,
    zařízení zmíněné uživatelem "teoren" sice streamuje TV signál, avšak pouze v rámci domácí bezdrátové/drátové sítě. Pokud byste chtěl streamovat TV signál i mimo, tzn. v rámci celé sítě internet, pak se nabízí možnost využít službu SnugTV, která je bezplatně k dispozici každému majitely TV tuneru značky AVerMedia. S touto technologií (více na www.snugtv.com) lze TV signál streamovat i pro zařízení iPad, iPhone, iPod, či přes prostý browser na jakýkoliv počítač, který je připojen k síti internet. Tuner sice musí v době sledování na počítači běžet, avšak přes webové rozhraní lze takovýto počítač jak uspat, tak i probudit. Navíc lze programy nahrávat dle EPG, nahrávání plánovat a takovéto nahrávky pak rovněž přes internet sledovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    302

    dobry den , zo zaujmom som si precital prispevky a rad by som sa aj ja spytal na nasledovne:

    byvam na mieste, kde nemozem mat z dôvodu zlej polohy bytu satelit. kablovka ma obmedzuje a neponuka mi tu programovu skladbu aka mi vyhovuje. mam este jeden byt,ktory prenajimam a nanom mam satelit. vzdy som nejakym sposobom rozmyslal,ako "dostat" z toho satelitu tv programy na siet a zdielat ich u mna doma . teraz ked citam tieto prispevky je mi jasne ze je to technicky mozne.
    mohli by ste mi podrobnejsie rozpisat co vsetko by som potreboval na to aby to fungovalo , za akych podmienok,co by muselo byt neprtrzite v prevadzke a podobne ?
    je mi jasne ze na oboch starnach musi byt net siet.
    aj to ze satelitny setabox nepretrzite v prevadzke. ale jedna sa mi o to,ze aby som si ja mohol doma tie zdielane programy lubovolne prepinat ktory chcem,a pritom na tom byte kde je satelit nainstalovany to nijako neovplyvni v tej chvily kanal ktory sleduju oni.
    ono tych otazok mam milion, ale radsej si pockam ci mi nietko odpovie na tie zakladne otazky. vopred dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od viliamko111 Zobrazit příspěvek
    dobry den , zo zaujmom som si precital prispevky a rad by som sa aj ja spytal na nasledovne:

    byvam na mieste, kde [COLOR=red]nemozem mat z dôvodu zlej polohy bytu satelit[/COLOR]. kablovka ma obmedzuje a neponuka mi tu programovu skladbu aka mi vyhovuje. mam este jeden byt,ktory prenajimam a nanom mam satelit. vzdy som nejakym sposobom rozmyslal,ako "dostat" z toho satelitu tv programy na siet a zdielat ich u mna doma . teraz ked citam tieto prispevky je mi jasne ze je to technicky mozne.
    mohli by ste mi podrobnejsie rozpisat co vsetko by som potreboval na to aby to fungovalo , za akych podmienok,co by muselo byt neprtrzite v prevadzke a podobne ?
    je mi jasne ze na oboch starnach musi byt net siet.
    aj to ze satelitny setabox nepretrzite v prevadzke. ale jedna sa mi o to,ze aby som si ja mohol doma tie zdielane programy lubovolne prepinat ktory chcem,a pritom na tom byte kde je satelit nainstalovany to nijako neovplyvni v tej chvily kanal ktory sleduju oni.
    ono tych otazok mam milion, ale radsej si pockam ci mi nietko odpovie na tie zakladne otazky. vopred dakujem
    To bydlíš v baráku bez střechy?

    Jinak je to samozřejmě naprostá kravina, takže to vůbec neřeš...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    302

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    To bydlíš v baráku bez střechy?

    Jinak je to samozřejmě naprostá kravina, takže to vůbec neřeš...
    spravca nepovoli dat na spolocnu strechu parabolu..preco je to kravina ? z predoslich prispevkov som porave nadobudol dojem ze to je mozne..(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    A jak by to bylo možný? Jedině snad tak, že tam necháš PC s DVB-S kartou a přes Vzdálenou plochu se připojíš a budeš dívat (a to bys ještě na obou PC musel mít W7, aby se využilo výkonu grafický karty).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    302

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    A jak by to bylo možný? Jedině snad tak, že tam necháš PC s DVB-S kartou a přes Vzdálenou plochu se připojíš a budeš dívat (a to bys ještě na obou PC musel mít W7, aby se využilo výkonu grafický karty).
    no ved preto som sa pytal, co vsetko by to obnasalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    K tomu předešlýmu ještě doplním, že teoreticky by to opravdu mohlo jít přes 2x PC, kde v tom jednom bude DVB-S karta a povolená Vzdálená plocha. Pak buď sledovat přímo přes ní, anebo to tam nastreamovat do VLC - a v druhým PC to pak přes Vzdálenou plochu ovládat a sledovat ve VLC. Ovšem to je hodně krkolomný řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    302

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    K tomu předešlýmu ještě doplním, že teoreticky by to opravdu mohlo jít přes 2x PC, kde v tom jednom bude DVB-S karta a povolená Vzdálená plocha. Pak buď sledovat přímo přes ní, anebo to tam nastreamovat do VLC - a v druhým PC to pak přes Vzdálenou plochu ovládat a sledovat ve VLC. Ovšem to je hodně krkolomný řešení.
    to mi pride fakt nakladne ,a dost komplikovane

    ako to potom funguje vypada u niekoho ked streamuje 10tky tv kanalov na nete ? naprikad na zapni.tv ...mam len nejaky link ktory dam do vlc a uz pozeram..zial toto nieje pre mna riesienie, pretoze to skoro nikdy nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    DVB-T? stačí rozvod a hotovo, jaké streamování?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    302

    Citace Původně odesláno od mirekv Zobrazit příspěvek
    DVB-T? stačí rozvod a hotovo, jaké streamování?
    tak este raz. nejde mi o dvb-t ale dvb-s. v mojom novom byte satelit nemam a teda ani programovu skladbu sat cs platformy. ten mam na starom byte ktory je v prenajme. ale chcel by som tieto programy streamovat po sieti aby som ich mohol sledovat u mna doma. keby nemam byt na sever, dam si aj tu satelit,ale tak ked sa to neda, hladam riesenie taketo. moj kablovy operator,jediny dostupny v nasom baraku, ceske televizie neponuka.teda okrem ct-ciek.
    slovenske dvb-t samozrejme mam,jedna sa mi ale o ceske tv.
    viem ze taketo veci sa daju robit,len som laik a preto sa pytam ako asi na to a co ku tomu treba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Jsme snad v DBV-T, ne? DVB-S se řeší vedle!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zive vysielanie cez mobilnu siet
    Od Pytkin v sekci DV/HDV
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 22:07
  2. LCD: Samsung UE46D6530 (a pripojenie na siet) vs. UE46D7000
    Od rizo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-02-2013, 08:56
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:36
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 12:33
  5. Kerio a domáca sieť
    Od Kofex v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-01-2006, 19:08