Tak již jsou na českých stránkách LG k vidění nové plazmy pro rok 2011 vč.technických specifikací.
Zatím jen LG 60PZ550 a nejvyšší modely LG 50PZ950 a LG 60PZ950 - všechny jsou 3D.
Jsem zvědavý,jaké budou ceny..
Tak již jsou na českých stránkách LG k vidění nové plazmy pro rok 2011 vč.technických specifikací.
Zatím jen LG 60PZ550 a nejvyšší modely LG 50PZ950 a LG 60PZ950 - všechny jsou 3D.
Jsem zvědavý,jaké budou ceny..
LG se pro tento rok vytáhlo... Modely SMART budou mít volný přístup na internet a nahrávání na USB ze DVB-T/C případně i S2. Modely končící písmenem S budou mít integrovaný satelitní tuner.
3D plazmy budou využívat aktivní 3D technologii. LED budou mít pasivní.
Obraz na s pasivním 3D jsem vyzkoušel a je to mnohem příjemnější na oči než aktivní technologie.
LED TV budou mít prozatím Edge a LED plus (Edge s lokální regulací jasu) podsvícení. V září by měli přijít na trh modely s Nano LED podsvícením (Full LED s lokální regulací jasu).
Všechny modely budou mít kabelový tuner lokalizovaný pro čr, všechny modely budou umět přehrát z USB DivX HD a MKV.
Taky jsem si prohlídnul 15" OLED. Škoda že je cenově nedostupný, okamžitě bych ho bral jako TV do ložnice... Černá je opravdu NAPROSTO černá, i z extrémního úhlu je obraz super.
Už sem pokukoval po LX9500, ale když čtu, co budou umět nové modely, počkám na ně. Nahrávání, sat. tuner a pasivní 3D bych moc rád ... i ten webový prohlížeč může být dobrá věc.
taky jsem zprvu očekával modely 2011, nakonec jsem z časových a finančních důvodů volil plazmu LG 50PK 950 za nějakých 23 tis. Kč a oproti mé staré P42 PX80E je to opravdovej posun vpřed, 3D prozatím nechávám pro mně nezajímavou,možná až technologie 3D trošku dospěje
kedy asi budu v ponuke tie nové lg plazmy a v akej cenovej ponuke? dik.
ucetni: Předpokládám začátek dubna...
Operator237: Koukal jsem na stránky LG a tam jsou zatím jen plazmy, satelitní tuner bude u LCD TV, budou ho mít například řady LW650S, LW570S a LV570S. Podle mě by měli být dostupné stejně jako plazmy od dubna...
čo som pozeral info o cenách tak 50pz950 vlajková tv plazma bude stat okolo 1900 dolárov. aj dosť. to radšej pojdem do 50pk950 ked zlacnie. je to vlastne to isté len bez 3d a smart funkcie a to ja nemusím.
ja myslim, ze PK950 uz nezlacnie, akurat prestane byt k dispozicii v obchodoch. Ja tiez stale sledujem cenu 60PK950.
Urcite jeste zlevni, ale jak bylo jiz zmineno, aby byly k sehnani, to je vzdy problem pri zavedeni novych modelu.
tak na zlevnění lg50pk750 jsem čekal dlouho a nakonec jsem nevydržel a od místního prodejce jsem ji za 23 tis.Kč předevčírem koupil (musel jsem ale 14 dní počkat než ji sehnal), pochybuju že půjde takhle dobře vybavený model s cenou ještě níž, to se dříve vyprodají, uvažoval jsem i o modelu 760, ale raději jsem si 2,5 tis Kč připlatil (u 950 dodávaj jako součást balení WiFi adaptér,Tru-filter,dvě dálkový ovládaní atd.)