50PZ950 bude mít ještě jednu takovou blbůstku navíc, v balení by měl být kromě normálního i Magic Motion ovladač. Tenhle ovladač by měl fungovat stejně ovladač u Nintendo Wii. Hlavně při prohlížení internetu by to mělo práci dost urychlit...
50PZ950 bude mít ještě jednu takovou blbůstku navíc, v balení by měl být kromě normálního i Magic Motion ovladač. Tenhle ovladač by měl fungovat stejně ovladač u Nintendo Wii. Hlavně při prohlížení internetu by to mělo práci dost urychlit...
ten magic ma uz aj PK950
bavorak . Hi PK950 nemá Magic Motion ovladač.![]()
vsade v recenziach pisu, ze ano a ze to ale nie je az take terno ... tak neviem. Dokonca aj na LG stranke.
Tak nové plazmy LG modely 2011 jsou již vč.cen na www.mall.cz ,dostupnost je však neznámá,co na ně říkáte?
No nevim zda me LG plasmy zlakaji vice nez Panasonic.
no bohuzial u mna panasonic neprichadza do uvahypre mna uplne neprijatelne blikanie ...
Nove TV pekne, ale s tema cenama to myslim trosku nebo vlastne velice premrskli. Priplacime za 3D ktere vetsine z nas bude zatim k nicemu. Ceny na urovni Panasonicu ktery byl vzdy drazsi nez LG proto si k nemu naslo cestu tolik zakazniku, ale ted uz to platit asi nebude
ceny vyšších modelů asi pro většinu nezajímavé, jsem rád za moji novou (loňskou)LG 50PK950, která se dá sehnat za pěkných 23 tis. Kč, 3D mě vůbec nechybí a dlouho chybět nebude, jsem ale zvědavej na nějakej ten testík nových modelů
treba hladat xxPV450 to by mal byt cca ekvivalent PK950, je 2D s vybavou. Ja hladam cenu na 60PV450. Ak niekto zisti, rad podakujem. Samozrejme tie ceny na MALL su nastrel - odporucane, treba pockat.
to sindy: kde si kupoval, zaujima ma 60" varianta?
Tak nějaké základní modely už mají na eshopu Datartu status skladem.
http://www.datart.cz/katalog/plazmov...ACTURER=321145
mam otázku. v podobnej cenovej relácii je lg 50pz570 a panak g30. išli by ste radšej do lg ? g30 má zas problémy z bzučaním a blikaním a ktomu tam dali 2 ventilátory made in china. dik.
Poněvadž jsem pořizoval novou plazmu TV,tak jsem v poslední době prošel opravdu hodně elektro prodejen aby jsem si udělal úsudek o různých modelech.Nejlepší obraz dle mého názoru mají nejvyšší modely Panasonicu.Je to ale také o podstatně vyšší ceně.Problémy se bzučením u Panasonicu můžu potvrdit,ale ještě horší jsou Samsungy,alespoň co jsem měl možnost vidět a slyšet.
Nakonec jsem dle svých nároků vybral 3D model LG 50PZ250 a jsem zatím spokojený uživatel-přechod z plasmy Panasonic staré asi 4 roky je znát-technika viditelně pokročila.Absolutní ticho,žádné blikání-obraz hlavně ve FullHD je vynikající a 3D příjemné zpestření.