Téma: Jaký kodek pro HD filmy ve formátu mkv?
dracihnevDoporučil byste mi někdo dobrý kodek pro přehrávání hd filmů v pc? Používám windows media player classic a nezdá se mi kvalita obrazu. Hlavně barvy mi vůbec nesedí. Koukám na 720p video i když sem si asi na ten obraz zvykl tak místy tam vidím ty barevné nesrovnalosti. Nemám žádný kodek pack pouze tento program (media player classic) s jeho integrovanými filtry/kodeky a mám grafickou kartu ATI (měl bych něco nastavit v catalystech?).
vivid.skZadny codec pack. MPC-HC je vyborny player. Pokial mas ATI HD, tak este skus zapnut vo filtroch H264 DXVA pre GPU akceperovane prehravanie.
A ak ti nesedia farby, posteluj monitor, alebo nastavenie farieb, pripadne skus porovnat viacej filmov
mirekvKMPlayer, eventuálně doinstalovat Haali. Codecpacky zásadně nebrat, po instalaci zjistíš, že Ti půlka aplikací přestane fungovat!
jarod72pmCodecpack je bez problémů (někteří na něm jedou už několik let) je to o tom jaký máš pořádek v PC
a nemáš třeba 3-4 soft.přehrávače což se může mezi sebou mlátit.
Taky jedu KMPlayer a několikátý rok K-lite mega codec pack a zatím vůbec žádný problém a to jak na XP tak Vista a teď nově Win 7 home púremium 64bit verze.
mirekvjarod72pm
uvědom si, že fůra lidí si codecpack neumí nainstalovat, při instalaci je tam hromada nastavení a pak to dopadne blbě. Proč si nestáhnout GOM, KM, nebo VLC?
h4vr4nahoj, mam problem prehrat z NAS QNAP TS-439 Pro 2+ mkv subory na TV Samsung UE55D800 po sieti... Rozmyslam o kupe BlueRay zariadenia s podporou mkv, aby som ho mohol vyuzit ako prehravac tychto suborov z NAS po sieti. Pri telefonate z Samsung hotline ma odkazuju na codecy ktore dane pristroje podporuju co uz znalostne ide mimo mna. Mate konkretnu radu ako umoznit mojmu TV aby mohol prehrat mkv z mojho NAS-ka? Odorucali ma na hdmi medzi NAS a TV, co som este neskusal.
Dik za kazdu radu
aiSezen si nejaky levny media player ne BD prehravac, cokoliv s nejlepsim pomerem cena/vykon, prehravac, ktery nema vevnitr disk (mas NAS), nemusi mit ani server vpodstate protoze tyto prehravace co vidi na siti prehraji pres SMB , tedy network share.
http://www.iboum.com/net-media-players.php
hoborgZdá se mi to, nebo tady řádí cenzura? Docela by mě zajímalo, proč zmizel můj včerejší post...
____
Mod I.M.: Je to smáznuto z důvodu duplicity postu. Já sice chápu tvojí radost ze SAF projektu, a že se s tím chceš pochlubit, ale není možné to nacpat do různých threadů. kdyby to dělal každý, tak je tu solidní bordel. (duplicita se běžně maže, a to všude, ne jenom na TVF)
Saxelhoborg:
Jukni do skládky odpadu. A nediv se, máš tam reklamu na vlastní webové stránky, kde něco nabízíš...