Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: VBR

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    9

    zdravim , potreboval bych zvuk prevest do VBR , prosim poradte jak , vstup by mohl byt MPEG Layer 3 , nebo PCM , popr poradte jaky vstup je nejlepsi , dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,214

    Na to muze byt vic moznosti. Jednoduse - jde snad jen o to mit na to program. Osobne bych zvolil napr. Easy CDDA, ale i spousta dalsich. Samozrejme, ze je lepsi mit zdroj v originalu *.wav (PCM), ale i z mp3 o konstatnim bitratu to jde, kdyz to nejdriv zpatky dekodujes do "wav".
    Pokud mas na mysli zvuk z videa, musis ho nejdriv samostatne ulozit (VirtualDub).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    "zvuk převést do VBR" - a to jako do mpeg1 layer 3? nebo do ogg vorbisu?

    pokud do mp3, tak si stáhni mp3 lame (lame.sourceforge.net) a pokud je ti cizí příkazová řádka, tak k tomu nějaký GUI - nebo jako GUI použij ripper EAC
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    gui k Lame je RazorLame, možno použít též např. CDex.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Od kdy je PCM VBR
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    9

    ano zvuk mam zvlast a video taky zvlast , zvuk sem prevedl pomoci audiograbberu do VBR a zkousel sem to spojit s videem v AVI-MUX , ale ten zvuk se rozbiha i kdyz je delka stejna - to nechapu proc... nebo existuje nejaky programek ktery by mi primo ukazal jak to bude vypadat ?? a aby tam mohl nastavit zpozdeni ? zkousel sem vdub , ale nejak sem nepochodil
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Možná to bude verzí mp3 kodeku. Ten audiograber má svuj kodek nebo používá ňákej fraunhofer? Vyzkoušej jinej kodek, třeba zkus lame (3.92) + eac.
    Odpovídat lze po přihlášení