Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Samsung LE37C670 - problém s naladěním satelitních kanálů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    5

    Mam problem s nove zakoupenou TV Samsung a chci se Vas zeptat jestli mate s takovou zavadou o tohoto typu TV zkusenosti

    Minuly tyden jsem si koupil televizi Samsung LE37C670 s vestavenym satelitnim tunerem.Dle informaci z webu ( od jinych uzivatelu ) je prijem bez problemu a televize funguje jak ma.Ja ji vsak jiz skoro paty den nejsem schopen naladit.

    Problem je v tom , ze televize ukazuje 0% signal na vsech transponderech na kterych vysila CS link.Zkousel jsem ruzna nastaveni DiSeqC atd.., ale bez uspechu.Nekdy se podari naladit vsechny kanaly , ale po nejake dobe se v prubehu prepinani objevi hlaseni o slabem nebo chybejicim signalu a opet nefunguje nic.Po pripojeni kabelu k Fergusonu ( coz je muj sat. settobox ) je vse OK..Je zajimave ze napriklad transponder 12525H ukazuje 60% signal a 12525V ( na kterem by mela byt CT , CT24 atd ) je bez signalu.

    Psal jsem jiz do Samsungu ale prozatim se me nikdo neozval.

    Jde me o to abych zbytecne nevezl TV do opravy , kdyz by to mohlo byt pouze spatnym nastavenim .Dle sdeleni firmy , ktera u nas budovala STA a satelitni rozvody je po teto strance vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    121

    [QUOTE=amarek;331566]Mam problem s nove zakoupenou TV Samsung a chci se Vas zeptat jestli mate s takovou zavadou o tohoto typu TV zkusenosti

    Minuly tyden jsem si koupil televizi Samsung LE37C670 s vestavenym satelitnim tunerem.Dle informaci z webu ( od jinych uzivatelu ) je prijem bez problemu a televize funguje jak ma.Ja ji vsak jiz skoro paty den nejsem schopen naladit.

    Problem je v tom , ze televize ukazuje 0% signal na vsech transponderech na kterych vysila CS link.Zkousel jsem ruzna nastaveni DiSeqC atd..

    Ty DiSeqC pro ruzne druzice musis nejdrive nastavit tak, jako jsou nastavene u toho Fergusona,to je jednou dane, pak ladit a melo by to chodit. Nedavno jsem to ladil na C570 a bez problemu / Astra 19,2,Astra 23,5, Hotbird 13
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    21

    Jestli máš více LNB,tak musíš správně nastavit DiSeqC.Myslím že to je 1/1;1/2;1/3;1/4.U každé družice to vyzkoušej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    5

    Vsechna mozna nastaveni jsme zkousel a vychazel jsem z nastaveni Fergusona kde me to funguje.Jednou se me podarilo naladit vsechny programy CS link , dekodovani fungovalo dobre , seradil jsem si kanaly a proste uz to vypadalo , ze to mam. V prubehu prepinani programu na me vyskocilo hlaseni o slabem signalu a kdyz jsem zkousel ladit znova tak vysledek byl stale bez signalu.Uz nevim co s tim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    121

    Tak jedine to zkusit u nejakeho znameho co ma satelit na jeho parabolu . Telka neni velka,v krabici se vejde skoro do kazdeho auta/ radeji na vysku za predni sedadla/ a byla by jistota...Pak by zbyval uz jen ten servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,500

    moze blbnut ovladacie napatie/kmitocet na disecu .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    5

    Clovek z firmy , ktera u nas delala satelitni rozvody ( cca 10bytu v bytovem dome ) rikal , ze by mohla mit TV problem s prepinamim mezi horizontalem a vertikalem.

    Navrhoval abych na Fergusonu vastavil CT24 , ktery vysila na 12525/V vytahl koaxial ze setttopboxu a dal ho do televize a tam zkusil naladit 12525V . Zkusil jsem ale bohuzel bez uspechu.

    Mate me to , ze jednou programy naladit jdou ( prepinam mezi H a V ) a po nejake chvili je TV hlasi ze je bez signalu. Napadlo me jestli nemame slaby signal a tuner v TV jej nedovede zpracovat zatimco Fergusnu to staci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    121

    A jde ti tam neco stale anebo nejde vubec nic ? Jdou volne programy na jinych druzicich nebo tam mate jen Astru 23,5 ? Kdyz by byly problemy s prepinanim vertikal-horizontal,tak by melo jit aspon jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    5

    V rozvodech mame i Astru 19,2 . Obcas se podari neco naladit ( co si z hlavy pamatuju tak skoro porad chytam transponder 12525/H ) na obrazovce info o zakodovanem kanalu coz znamena ze je to naladeno , signal mam ale nemam dekodovaci kartu.

    Pokud ale chci naladit neco napr. z paketu CS link tak je problem - no signal.

    Jak jsem psal vyse , nekolikrat jsem vse naladil a uz jsem myslel ze mam vyhrano , ale po nekolika minutach se me zacalo zobrazovat ze mam slaby signal.

    Pravdepodobne dam TV do servisu , ale zase na druhou stranu bych chtel ,mit jistotu , ze je na vine vada TV a ze jsem vyzkousel vse co jsem mohl ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    121

    Kdyz je slaby signal,tak se to projevi hlavne,kdyz je spatne pocasi,zatazena obloha,extremne snezeni,dest.Nevim jak u vas,ale u nas uz druhy den naprosto jasno,a to by melo makat i kdyby signal byl na hrane, coz pochybuji,kdyz to delala odborna firma,tak by to melo byt O.K. I kdyz parabola se nekdy pohne i odbornikum...
    Nez to davat do servisu,vyzkousel bych nejprv,co jsem psal uz predtim,u nekoho na jinou parabolu nebo k nejblizsimu prodejci satel. techniky aby ti to pichnul u nich na chvili na signal a vyzkouset to.Ten uz by vedel ktera bije a rekl by ti,zda je telka v poradku,ci ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    5

    Tak pomohla až výměna zakladní desky v TV v rámci záruky.Začalo se me totiž projevovat občasné problémy se zasekáváním obrazu , zvuku , samovolné restarty atd. tak to servis vyresil výmenou motherboardu. Od té doby konečně TV šlape tak jak má . ťuk , ťuk
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s naladěním Nova HD
    Od ivan_g v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 17:51
  2. LCD: Samsung LE37C670 - DLNA
    Od hardsysjam v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 19:56
  3. Samsung le37c670
    Od pajdo@stava.sk v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2010, 08:42
  4. Samsung UE37C6700 nebo Samsung LE37C670
    Od 22joke11 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-10-2010, 11:17