Dobrý deň . Chcel by som si kúpiť novú videokameru . Poraďte mi prosím Vás akú , keď chcem video natáčať v miestnosti - športové zábery . Ďakujem
Dobrý deň . Chcel by som si kúpiť novú videokameru . Poraďte mi prosím Vás akú , keď chcem video natáčať v miestnosti - športové zábery . Ďakujem
Kazdopadne nepises.kolik do toho chces investovat. Kazdopadne bych asi koukal po SONY a pokud to ma byt video na urovni,asi bych nesetril,protoze sport a v mistnosti je snad nejhorsi kombinace,kterou umocnuje dynamika onoho sportu.
Nepocitej,ze u nejaky levny kamery docilis kvalitnich zaberu treba u toho basketu![]()
Ďakujem za informáciu . A chcel by som natáčať cvičenie typu Joga a investícia cca 400 € / 10 Kč + nejaký šikovný stojan . S pozdravom
Za tyhle penize nemuzes cekat zadny zazraky. Navic telocvicny (predpokladam,ze se cviceni probiha v telocvicnach) neoplyvaji nejakym super osvetlenim. Proto tou vyssi investici jsem myslel cca 20k.
Dakujem za odpoved . Na zábere bude iba jedna osoba , cvičiť sa bude v miestnosti 7 x 6 metrov . Nepomohlo by halogénové osvetlenie ? Môžte uviesť aj presnejší typ ? Ďakujem
hrac5552: 7 x 6m? Bude stačit 2 x 1000W 3200K...jedno světlo stojí 1000kč včetně stativu, žárovka kolem 40kč.