Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 40

Téma: Diagnostika PC

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Programy pro diagnostiku počítače:
    Memtest86
    Widows Memory Diagnostik

    Prosil bych, obvzláště některé přispěvovatele, pokud nemají co říci k zmíněným programům, aby do tohoto threadu nic nepsali. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele lachyn
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    153

    Po sestaveni PC nebo pri podezreni na vadnou pamet pouzivam zasadne Memtest86, nechavam ho bezet tak 50 hodin a nesmi vyhodit zadnou chybu.

    Ten Windows Memory Diagnostik me nekdy nezjistil nic i na pametech kde Memtest86 vypisoval chybu od prvniho pruchodu, takze mu od ty doby neverim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele Slůně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Citace Původně odesláno od lachyn
    Po sestaveni PC nebo pri podezreni na vadnou pamet pouzivam zasadne Memtest86, nechavam ho bezet tak 50 hodin a nesmi vyhodit zadnou chybu.

    Ten Windows Memory Diagnostik me nekdy nezjistil nic i na pametech kde Memtest86 vypisoval chybu od prvniho pruchodu, takze mu od ty doby neverim.
    Mám také takové zkušenosti.
    A zkoušeli jste pro zajímavost testík SUPER_PI ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Programy pro diagnostiku počítače:
    Memtest86
    Widows Memory Diagnostik

    Prosil bych, obvzláště některé přispěvovatele, pokud nemají co říci k zmíněným programům, aby do tohoto threadu nic nepsali. Děkuji.
    Je to dobrý, ale FDD už jsem z PC vyhodil... Mimochodem - nemáš tam něco na měření teploty CPU? Nějak jsem údaj o teplotě nenašel ani v BIOSu a prográmek SpeedFan (který jsem používal u dřívějšího PC) zase nechodí s mojí základní deskou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Slůně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    Pitomec - Také jsem řešil tento problém,ale nakonec jsem koupil digi.panel teploměr se třemi čidly a snímám teplotu procesoru ,chipsetu a VGA karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele lachyn
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    153

    Pitomec a k cemu FDD muzes si to stahnout i jako IMG a vypalit klidne na CD nebo DVD
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Aha - tak to jsem nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele lachyn
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    153

    Ivo Mašek az ted jsem si vsiml ze puzivam trosku jinej Memtest86 nez Ty, zrejme jinej tvurce http://www.memtest86.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    198

    A co GoldMemory ? Zkoušel někdo ? Já s ním mám dobré zkušenosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Lachyn:
    Memtest86+ a Memtest86 vychází z jedné dílny. Pouze jsou rozdílní autoři. Aby to nebylo tak jednoduché, existuje ještě oficalní server www.x86-secret.com , kde je navíc fórum a výsledky testů různých platforem.
    Memtest86+ doporučují na www.tv-cards.com k otestování pamětí, pokud "zlobí" externí tv karty přes USB.
    Pokud vím, i zde na tvfreaku se objavily problémy s provozem externích tv karet přes USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    zh zh je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    98
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    http://www.memorytesters.com/products.htm jedina rozumna moznost, memtest86 mi hlasil vadny pameti i na normalne funkcnich modulech a to na vic pc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    zh zh je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od clee
    http://www.memorytesters.com/products.htm jedina rozumna moznost, memtest86 mi hlasil vadny pameti i na normalne funkcnich modulech a to na vic pc
    To me memtest86 hlasil taky, stacilo prehodit RAM ze slotu 1 a 3 do slotu 2 a 4(dual channel)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    http://www.memorytesters.com/products.htm jedina rozumna moznost, memtest86 mi hlasil vadny pameti i na normalne funkcnich modulech a to na vic pc
    Ten "screen image of actual test" je aktuální test mých pamětí ? Píše mi to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731



    jako tohle?? to si delas srandu ne omg
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední