Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Bluray iso

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    84

    Nemá niekto skúsennosť s vytváraním BLURAY DISKOV v ISO norme?Pracujem v ADOBE ENCORE SC5.Po vytvorení obrazu ISO ho nedokážem prehrať v CYBERLINK POWER DVD 10 ani keď vytvorím virtuálnu mechaniku z DEAMON TOOLS LITE.Musím to stále vypaliť na prepisovateĺný BLURAY disk,aby som mohol obsah zkontrolovať na BLU-- -prehrávači.Zatiaľ sa mi nestalo,aby disk nefungoval.Všetko šľape ako má.No v PC to nedokážem spustiť,vraj nepodporovaný formát.Netuším,či robím nejakú chybu.Bežne keď vložim do PC BLURAY napaĺovačky ORIG BR DISK,tak to prehrám bez problémov.ČO S tým?
    Naposledy upraveno uživatelem KREATOR: 26-01-2011 v 14:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Arcsoft totalmedia theatre 3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele PeLi
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    291

    Mne to funguje Používam ten istý soft ako ty. Akurát je v PowerDVD obraz trhaný a pritom je vyťaženie procesora 7-10%. Mám Win7 64. Vo WinXP 64 to išlo plynulo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    84

    Takže som vyskúšal Arcsoft totalmedia theatre 3,tak isto vypisuje This disc cannot be played
    Naposledy upraveno uživatelem KREATOR: 26-01-2011 v 14:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Pravda, ja jsem nezkousel primo BR, ale HD DVD - i kdyz dle meho struktura je naprosto stejna, pouze se lisi nosic. Power DVD z HDD (zkopirovana HD DVD placka na HDD) s tim nehnulo, z placky normalne nabehlo. Theater prehral bez problemu vytvorene HD DVD z HDD i s menu, stejne tak ISO tohoto DVD.
    1. DVD bylo autorizovano v Pinnacle - externi dodavka na vyzkouseni, nasledne zkopirovano na HDD, 2. authoring v DVD Architect.
    Pozn.: Vzdy to bylo vlastni video z kamery. Zadne ripy.

    Nekde se to zde uz resilo a zvitezil jako jediny mozny Theater.
    Naposledy upraveno uživatelem 1hroch: 26-01-2011 v 19:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    84

    tak isto tvorím vlastné videa,nie je to žiaden rip nejakeho filmu.alebo pod.
    Autoring robím v ENCORE CS5.Neviem,prečo to takto funguje,keď výsledne video na BR disku prehrajú stolové BLURAY prehrávače a PC ani netukne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Nechci byt spatnym prorokem, uz mi pripada, ze se u tebe zapojuji vselijaka ta ochranna Billova prava a ochrany v jeho vytvorech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Mozna by pomohlo preinstalovat wokna a problem by byl vyresen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    spawn: ja to nechtel rici tak natvrdo.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Citace Původně odesláno od 1hroch Zobrazit příspěvek
    spawn: ja to nechtel rici tak natvrdo.....
    To chapu, protoze me to brzy ceka a jsem hodne nadsenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Citace Původně odesláno od SPAWN Zobrazit příspěvek
    To chapu, protoze me to brzy ceka a jsem hodne nadsenej.
    Ja uz dlouho resim obnovou ze zalohy -> setrim cas a nervy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od 1hroch Zobrazit příspěvek
    Ja uz dlouho resim obnovou ze zalohy -> setrim cas a nervy
    ...a přitom zrovna včera byla zase na "Giveaway of the Day" už asi potřetí k dispozici zadarmo třeba free-licence na Paragon Backup & Recovery 10 v Pro verzi od výrobce... Oni se to ty lidičky stejně nenaučí zazálohovat si OS ve funkční konfiguraci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    ...a přitom zrovna včera byla zase na "Giveaway of the Day" už asi potřetí k dispozici zadarmo třeba free-licence na Paragon Backup & Recovery 10 v Pro verzi od výrobce... Oni se to ty lidičky stejně nenaučí zazálohovat si OS ve funkční konfiguraci...
    Ja pouzivam ATI a jsem nadmiru spokojen. Jenze mam starsi ATI kde je problem s W7 tak to musim resit koupi nove verze ale zatim to delam klasicky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od SPAWN Zobrazit příspěvek
    Ja pouzivam ATI a jsem nadmiru spokojen. Jenze mam starsi ATI kde je problem s W7 tak to musim resit koupi nove verze ale zatim to delam klasicky.
    [OT]Co má společného chudák grafika ATI s operačním systemem? [/OT]
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SPAWN
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    747

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    [OT]Co má společného chudák grafika ATI s operačním systemem? [/OT]
    Mysleno bylo ''Acronis True Image'' (ATI), sorry moje chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. BluRay přehravač kontra DVD vypálené jako BluRay
    Od jobro v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-02-2011, 14:01
  2. BluRay na DVD
    Od jerryczech007 v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 19:25
  3. bluray iso
    Od lagys v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-11-2010, 20:30
  4. bluray iso
    Od lagys v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-11-2010, 19:28
  5. DVD vs HD DVD - BluRay rip
    Od zevler v sekci Kodeky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-08-2007, 16:57