Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 85

Téma: Kvalita videa, plynuly datovy tok

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od vlastat Zobrazit příspěvek
    ted mi tady nejaky nadsenec nabizi edius 5 i s kartou. ale mam notebook HP 2,5Ghz core duo, 4MB, ATI Radeon. Takze kartu nevyuziju. Bude to na tom behat? Video delam uz dlouho, muj milacek byla strizna on MS. jen tech formatu zvladala malo. tak PS. bojim se, ze to na tom NB bude delat neplechu
    mam podobny notas a beha to bez problemu. kartu mam v pececku a jednou delam tam, podruhe na ntb (uprimne rozdil ve vykonu nevidim vyrazny, na karte mam ale analog vstupy/vystupy napriklad na grabovani videa, nahled na monitor a ty se me hodi prave v pc). edius ma hw klic tak muses mit instalaci kolik chces, jen si pripnes hwklic a je to (ale neztratit!!!).
    edius 5 (dnes 5.51) je to nejlepsi co jsem zatim mel a to jsem mel skoro vse vcetne premiere. je to samozrejme muj nazor, druhemu se bude libit neco jineho, ale ja bych uz nemenil. je to opravdu tak hw nenarocne ze nic mene nenarocneho asi snad ani neexistuje, idealni na ntb.
    problem je cena, samotny sw stoji 22.000,-, s kartou pak nejlevnejsi 28.000,- (bavim se o plne verzi, ne variante neo). takze pokud to koupis pod 20k i s kartou tak nevahej, pokud nebudes kartu potrebovat myslim ze bez problemu ji prodas, samotna se totiz neprodava a nekoho jiste potesi treba prave pro ten realtime nahled na externim monitoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    video prolozene helmovou kamerou

    video podle vasich pokynu, spravnym nastavenim a bez helmovky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od kvako? Zobrazit příspěvek
    takze pokud to koupis pod 20k i s kartou tak nevahej, pokud nebudes kartu potrebovat myslim ze bez problemu ji prodas, samotna se totiz neprodava a nekoho jiste potesi treba prave pro ten realtime nahled na externim monitoru
    i ty lisko podsita ... ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    Aj pre toto :



    Pre jednoduchú prácu : Corel Video Studio X3 PRO
    Pre zložitejšiu editáciu : Sony Vegas Pro, Edius 5/6
    Dík za informaci ten COR.X3 jsem zkoušel je dobrý.Zkoušel jsem samozřejmě i Vegas a Prem. ale protože jsou drahý tak jsem šel do levnějšího PS ULTIMATE Mám zatím foto Pan. Lumix TZ7 a s ním točím v malým HD. A propo pokud ti to v PS padá nemáš slabší procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Citace Původně odesláno od MONYS Zobrazit příspěvek
    Dík za informaci ten COR.X3 jsem zkoušel je dobrý.Zkoušel jsem samozřejmě i Vegas a Prem. ale protože jsou drahý tak jsem šel do levnějšího PS ULTIMATE Mám zatím foto Pan. Lumix TZ7 a s ním točím v malým HD. [COLOR=red]A propo pokud ti to v PS padá nemáš slabší procesor?[/COLOR]
    A nebo SW? Myslis,ze dual core je pro PS malo? Co bys za ty penize chtel? Me EDIUS 5,5 beha na singlu a PS je proti tomu setska hracka. A to pracuju bezne ve trch AV stopach. Kolik jich ma PS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od MartasKP Zobrazit příspěvek
    A nebo SW? Myslis,ze dual core je pro PS malo? Co bys za ty penize chtel? Me EDIUS 5,5 beha na singlu a PS je proti tomu setska hracka. A to pracuju bezne ve trch AV stopach. Kolik jich ma PS?
    chlapci, kdepak si prosim nacucnu nejakou zkusebni /trial verzi toho Ediusu 5,5 ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    356

    Dej si www.grassvalley.com, tam se zaregstruj a můžeš stahovat. Edius 5.5 už ale není,
    stáhni si v.6, nebo odlečeného Edu Neo 3. Funguje to 30 dnů. Je to super editor!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    tak jsem lidicky splasil trial 5,1 z obavy, aby 6,0 nebyl moc narocny na vykon ... preci jen mam NB ...

    otevrel jsem prvni projekt fullhd, 50i, tak jak nataci moje kamera, a nacucnul prvni sekvenci. bohuzel tedy to velmi problematicky prehrava netknutou sekvenci. trhane, urcite ne v realnem case. znamena to, ze NB nestiha? nebo se jeste da neco nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    vlastat
    Nastav bufer (Application Setting-Playback) (Hardware Setting-Generic OHCI). A podívej se jakou barvu má proužek nad časovou osou (hned pod záložkani se Sequencí). Spíše předpokládám ale slabý HW. Potom můžeš ještě vyzkoušet převod do CanopusHQ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    dal jsem 512 mb buffer, nastavil jsem DV (bylo DVCAM), prouzek je cerveny.

    at nastavuji co chci, ... vlevo dole je policko Buffer, po 1-2 sec to sjede na 1/x a obraz skube. takze nestiha. ... a takovou radost jsem mel, ze zahodim PS a utratim dalsich 20 za video soft. a to jsem si myslel, ze mam slusnyho notase.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastat: 29-01-2011 v 17:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Citace Původně odesláno od vlastat Zobrazit příspěvek
    dal jsem 512 mb buffer, nastavil jsem DV (bylo DVCAM), prouzek je cerveny.
    Kde jsi nastavil DV - kameru mas HD 1920x1080 50i, tak nastav stejne i projekt. Jasne, ze prouzek je cerveny, protoze pri prehravani musi reenkodovat do DV.
    Ctrl+Alt+Delete a podivej se na vytizeni procesoru.
    Mne na 4jadru Q9400@3,5GHz pouhe prehravani nezmeneneho klipu vytizi procesor na 80%. Pokud udelam nejaky zasah do klipu nebo jen vlozim prechod, uz v tomto miste drhne.

    Mozna by pro tebe byl resenim Edius 6, ten totiz uz dokaze Proxy Mode, tzn. strihany material si prepocte do nizsiho rozliseni, se kterym pracujes, pak nahled je plynuly a final vyrenderujes zase z puvodniho materialu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    aha, tak zkusim 6-ku

    jinak na vytizeni procesoru jsem koukal. pri prehravani je kolem 80-90%, ale ne na max.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Anebo v tom Edius 5 (kdyz uz ho mas nainstalovany) pouzit prepocet do Canopus HQ kodeku (to bude take chvilku trvat) - jak ti dobre radil "josefika".
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    27

    tomu prepoctu moc nerozumim. asi to budu muset podniknout, protoze 5,5 trial nejde odinstalovat bez USB key. takze 6ku uz nevyzkousim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Prepocet na Canopus HQ - presne ti nereknu, sam jsem to nikdy nepotreboval - ted jsem na jinem systemu a nemuzu se prepnout - kopiruji.
    Ta odinstalace by mohla jit pomoci nejakeho odinstalatoru, ted me napada Revo Uninstaller, Absolute Uinstaller, atd.
    Anebo zkusil jsi znovu instalaci? Mozna se tam pak objevi volba Remove.

    Opet se potvrzuje: Jak uzitecne je mit zalohu systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FRAPS plynulý, wlmm i pinnacle ne
    Od tomaslizner v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-06-2011, 16:33
  2. Kvalita vyrenderovaného videa na LCD televizoru
    Od Traveler v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-07-2010, 22:50
  3. spatna kvalita prehravaneho videa
    Od sider v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-11-2005, 19:18
  4. rozdilna kvalita uvodniho videa a menu
    Od Monti v sekci Mastering
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 17-10-2005, 17:26