Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Corel VideoStudio Pro X3 - nedokončí projekt

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    Mám problém s Corel VideoStudio Pro X3.Udělám si projekt např. 5 videí celková délka okolo 7min.Přídám přechody,titulky (nic složitého).Potom když dám Share-Create video file-vyberu možnost zpracování videa,proběhne rendering 100% ,ale výsledné video má jen 25s.
    Vstupní video je AVCHD 1920x1080 50i .
    Kde by mohla být chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    Nikdo nevíte co bych mohl dělat špatně ?
    Zkoušel jsem jiné video,výsledný čas je něco málo přes 4min a z toho mi corel udělá jen 17s.
    Rendering proběhne na 100 %
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 175 
Velikost: 184.9 KB 
ID: 9096   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 172 
Velikost: 184.4 KB 
ID: 9097   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3.jpg 
Zobrazení: 152 
Velikost: 164.3 KB 
ID: 9098  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Lasse Zobrazit příspěvek
    Nikdo nevíte co bych mohl dělat špatně ?
    Zkoušel jsem jiné video,výsledný čas je něco málo přes 4min a z toho mi corel udělá jen 17s.
    Rendering proběhne na 100 %
    nesedí mi tam z toho druhého screenu " same as first video clip ". Neviem, na čo sa táto tvoja voľba vsťahuje ( efekt, prechod a pod. ), vyskúšaj to bez tejto voľby. Keď povkladáš titulky do jednotlivých sekvencií, taj už len create video file, vyber AVCHD 1920x1080 a daj renderovať.
    Treba ale aj napísať tvoj postup : od vloženia klipov cez editáciu až po koniec. Niečo musíš robiť zle. Len tak okrajovo : máš to plnú verziu, nie je to len trial ?
    Naposledy upraveno uživatelem jarino1978: 29-01-2011 v 22:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    I když vyberu AVCHD 1920x1080 chová se to stejně.

    Jedná se o trial verzi programu.Nechce se mi věřit,že by to bylo tím.
    Trial verze by měl nýt plně funkční program,abych si mohl vyzkoušet,jak se s programem pracuje a jaké jsou výsledky,takhle to nezjistím.
    Mohl by prosím někdo vyzkoušet zda je to opravdu trial verzí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    ten trial je funkčný 30 dní, mal by byť bez obmedzenia. Ja mám plnú verziu, tam to ide bez problémov.
    Vyskúšaj jeden test :
    - založ nový projekt a len tam vlož napríklad 5 videí do časovej osi
    - nerob žiadne úpravy a daj ho exportovať ako AVCHD 1920x1080
    - takto si over, či ten export prebehne v poriadku na celej dĺžke

    Mám ešte otázky :
    - aký presný typ kamery máš ?
    - ako presne vkladáš videá do knižnice ?
    - ako ich presúvaš z knižnice do časovej osi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    Kameru mám Panasonic HDC-TM60.
    Zkusil jsem tam dát videa bez úprav a exportovat jako AVCHD 1920x1080 a pořád stejný výsledek
    Video vkládám tak že dám v záložce Edit - Add (viz.obrázek červená barva) ,vyberu videa a dám otevřít,videa se mi zobrazí v nabídce ( viz. obr. modrá barva) a poté je přetáhnu myší dolů (viz. obr. zelená).
    Zkoušel jsem video vložit i pomocí Capture - Import from Digital Media,ale výsledek je pořád stejný.

    Nemohl bys mi prosím napsat postup,jak to děláš ty ať to vyzkouším ?Díky za trpělivost.

    Ještě mi není jasné proč v Settings - Project properties je volba
    PAL (25 fps)
    MPEG files
    24 bits, 720 x 576, 25 fps
    Lower Field First
    (DVD-PAL), 16:9

    a nejde to změnit.Když dám Edit můžu jen nastavit nižší rozlišení a třeba položku User definet nemám vůbec aktivní.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 149 
Velikost: 178.0 KB 
ID: 9125   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 139 
Velikost: 152.3 KB 
ID: 9126  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    skús ešte stlačiť v Coreli F6, zadaj Performance a zmeň podľa screenu Create proxy na 1920x1080.
    Postupuješ správne, ešte skús jednu možnosť, že videá bude otvárať každé samostatne a samostatne ich aj vkladať do časovej osi. Skús znovu bez úprav vložiť 5-6 videí a následne renderovať ako AVCHD 1920x1080.
    Settings - Project properties je správne, iná voľba tam ani nie je, mám to tak aj ja.

    Ak by to nepomohlo, napadá ma len jedno, že ten trial nie je plne funkčný, ale má výsledný render časovo obmedzený.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 55.png 
Zobrazení: 154 
Velikost: 41.8 KB 
ID: 9127  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    ešte predsa niečo. Keď budeš mať v časovej osi videá :
    - daj SHARE
    - daj Create Video File
    - daj AVCHD-PAL-HD1920
    - daj Accept
    - daj Options
    - pozri si, či máš možnosť Options tak isto, ako mám ja. Dôležité je, aby si nemal tú poslednú voľbu ( Create video file with.... ) zaškrtnutú...
    - daj uložiť

    Inak už vážne neviem. Možno ak to nepomôže, bude to tým trial...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 56.png 
Zobrazení: 162 
Velikost: 28.4 KB 
ID: 9128   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 57.png 
Zobrazení: 157 
Velikost: 48.2 KB 
ID: 9129   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 58.png 
Zobrazení: 154 
Velikost: 68.4 KB 
ID: 9130  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    Corel se vychlouba timto:
    VideoStudio Pro X3 - Download Free Trial
    You will be downloading a 30-day, fully functional trial version of VideoStudio Pro X3.

    Jeste me napadlo - mas dost mista na disku, kde si dela Temp - Preferences / General / Working Folder
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od 1hroch Zobrazit příspěvek
    Jeste me napadlo - mas dost mista na disku, kde si dela Temp - Preferences / General / Working Folder
    aj to je jeden z možných problémov. Ani ma to momentálne nenapadlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    A pomalu se rozvzpominam dal:
    Po instalaci to automaticky nabidlo stazeni a instalaci Patch - mas ho nainstalovany
    (osobne nevim, k cemu ma slouzit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    patch... záleží, kedy ťahal ten trial. Ten by mal už obsahovať aj service pack ( patch ). Pokiaľ ho nemáš, tak vpravo hore je taká ikona ( vybodkovaný kruh so šípkou vo vnútri ). Ten stlač a dostaneš sa do menu aktualizácií, vyhľadaj ten service pack a daj si ho štiahnuť, po stiahnutí musíš ukončiť Corel a daj ten service pack nainštalovať. Potom otvor opäť Corel a vyskúšaj výsledok opäť, či to pomohlo.

    1hroch : díky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    jarino - neni zac, jen ten HDD v palici je preplneny a navic pomaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    40

    Zaškrtl jsem Enable Proxy Server.
    Na HDD je cca 40GB volného místa.
    Videa jsem vkládal po jednom.
    Dnes se dokonce naistaloval upgrade.
    Položku Create video file with.. zaškrtlou nemám.

    Výsledek pořád stejný

    Mohl by někdo vyzkoušet tu trial verzi zda je to tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Lasse Zobrazit příspěvek
    Mohl by někdo vyzkoušet tu trial verzi zda je to tím ?
    fakt neviem, bude asi pravdepodobne tým trialom...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Corel VideoStudio X 4 trial - jak nastavit projekt
    Od steviezah v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-10-2012, 20:27
  2. Corel VideoStudio X 4 audio filtry ?
    Od jarda_33 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2012, 19:48
  3. Corel VideoStudio Pro X2
    Od andreasss v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2009, 23:02
  4. Corel VideoStudio X2 a špatný export
    Od jarda_33 v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2009, 10:56
  5. Corel Videostudio X2 a kamera Sony DVD
    Od Sewo v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 23:44