Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 33 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 490

Téma: Jaké a jak naladit zajímavé programy na různých družicích

  1. #121
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Na španělském satelitním systému Hispasat na pozici 30°W zahájila vysílání ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) další stanice. V rámci multiplexu Overon začal vysílat kanál HISPAN TV HD.

    Parametry :
    freq. 12266 V 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, service ID 12, video PID 1201, audio PID 1211/1212, FTA

    Dle zdroje : http://www.parabola.cz/zpravicky/154...liseni-na-30w/

    Na této družici vysílá FTA také sportovní FOX Sports HD (10730 H 27500).
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 04-11-2011 v 08:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    E4 HD som naladil - pekny obraz, bezal nejaky film...ale uz nejde, signal je a ani nevypise kodovanie...

    Rosu som tiez naladil, ale ani obraz ani zvuk...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    V sobotu 5. listopadu pokračuje oblíbená série HD satelitních přenosů z Metropolitní opery opusem
    Richarda Wagnera Siegfried.
    Začátek přenosu v 16:45 hodin.
    Siegfried je třetím dílem monumentální Wagnerovy tetralogie Prsten Niebelungů. Vysílána bude nová inscenace kanadského režisérského mága Roberta Lepage, jenž v minulé a této sezóně inscenuje v Met celý Wagnerův cyklus.

    V titulní roli uvidíme Jaye Huntera Morrise, který do inscenace nastoupil místo původně ohlášeného Garyho Lehmana a po newyorské premiéře Siegfrieda minulý týden sklidil obrovské ovace publika a vynikající kritiky v americkém tisku. V roli Brunhildy vystoupí americká sopranistka Deborah Voigt a v roli Wotana, vládce bohů, zazpívá v Česku mimořádně populární velšský barytonista Bryn Terfel. Za dirigentským pultem bude stát italský maestro Fabio Luisi, hlavní dirigent Metropolitní opery, který se v minulém přenosu blýskl brilatní interpretací Mozartova Dona Giovanniho.

    Zdroj : Satcentrum
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 04-11-2011 v 08:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    Chlapci, jen jsem se chtěl zeptat jestli vám hraje Markýza HD, mě už pár dní nehraje, a dočetl jsem se že by měla být přesunuta z Astry 3A (23,5) na pozici 3B (23,5E) můžete mě to někdo potvrdit? Jestli je tomu tak, tak to bude asi problém naladit, Parabolu mám nasměrovanou na Astra 3A, může někdo poradit jak na to? Děkuji předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Markiza HD (Skylink) je uz od zaciatku oficialneho spustenia na 12109/H/27500...normalne ide. http://en.kingofsat.net/pos-23.5E.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Pro kovarjos05 :
    Nezáleží na tom, jak se kterákoliv družice jmenuje, klidně si ji přejmenuj třeba na XY.CZ...
    Důležité je jedině její umístění na orbitu, čili její poloha ve stupních. V tomto případě je to 23,5°E (E=východně).
    Na této pozici je pěkně hezky pospolu více družic. Pokud tě to zajímá, tak si o tom něco přečti, je toho plný net...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    erik555, ano je to tak jak píšeš...normálně jedou všechny tři programy...STV1...STV2...TV Doma, ale TV Markýza na stejné frekvenci nejede ať dělám co dělám. Není nějaký problém na satelitu? Jinak fakt nevím proč mě to nejede...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    erik555, ano je to tak jak píšeš...normálně jedou všechny tři programy...STV1...STV2...TV Doma, ale TV Markýza na stejné frekvenci nejede ať dělám co dělám. Není nějaký problém na satelitu? Jinak fakt nevím proč mě to nejede...
    Makiza hd ide stale rovnako, odkedy zacali vysielat - teda bez vypadkov
    chyba bude niekde u teba
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    tak nějak nechápu, když mě jedou kompletně všechny programy, kromě Markízi HD, ale přitom Markíza SD normálně jede, není to trochu zvláštní?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Pro fungování Markizy HD je nutno mít správné zápisy na kartě Irdeto nebo ICE. Jinak tma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    interfernet422, to je dost možné, ale nevím jak se to aktivuje, ještě jsem to nikdy nedělal, tak že by si mě trochu poradíl? Díky předem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    interfernet422, to je dost možné, ale nevím jak se to aktivuje, ještě jsem to nikdy nedělal, tak že by si mě trochu poradíl? Díky předem.
    Skusim zanho
    Az si registrovany na webe skylinku, (ak nie, zaregistruj sa)-pojdes na registraciu a spravu sluzieb - zvolis si reautorizaciu karty, zapnes prijimac najlepsie na ct1 a pockas nejaky cas na nove zapisy. Malo by to snad pomoct.
    Teda ak interfernet myslel na toto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Pokud se uživatel v stb nehrabe a všechno normálně funguje, tak zápisy prochází automaticky. Kovarjos05 nenapsal jsi jakou máš kartu a stb. Pokud máš ještě starou cryptoworks, tak na ní Markiza HD nepojede. Skylink všechny nové programy pouští jen na nové karty ICE nebo Irdeto. Tím chce donutit majitele starých cw karet k přechodu na novější kódování. Ale to už je jiná pohádka. Více info na webu skylinku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    13°E - momentálně FTA na 11411 H 27500 tyto programy :
    ALE KINO+ HD, DOMO+ HD, KUCHNIA+ HD, MINIMINI+ HD, PLANETE+ HD, teleTOON+ HD.
    Je to nějaké promo vysílání.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 08-11-2011 v 11:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    interfernet422, co se kýká karty, tak mám Skylink Irdeto HD asi 3 měsíce a STB Technisat SIR který jede úplně v pohodě. Tak zkusím tam zavolat nebo tak něco. Jinak díky za info a zkusím se zaregistrovat a nějak to pořešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 33 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 15:57
  2. Nejdou naladit programy
    Od fubuk v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-10-2010, 20:50
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 14:30