Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 33 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 490

Téma: Jaké a jak naladit zajímavé programy na různých družicích

  1. #136
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    Chlapci, díky vám za dobré rady a návod jak zprovoznit chybějící kanály. Po zápisu na kartu už opět vše funguje jak má, sice asi až na 5tý pokus ale teď je to OK. Ještě jednou díky a zdravím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    Jen bych se ještě chtěl zeptat, jestli vám jede Markýza HD, ze Skylinku mě totiž napsali že Markýza HD je pouze pro Slovenskou republiku. Po novém zápisu na kartu jsem dal (vyhledat vše) ale už najela pouze Markýza SD. Přitom před týdnem před novým zápisem na kartu mě v HD normálně jela. Můžete mě potvrdit jestli jede i v HD? Děkuji za odpověď.
    Naposledy upraveno uživatelem kovarjos05: 13-11-2011 v 23:07 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    Jen bych se ještě chtěl zeptat, jestli vám jede Markýza HD, ze Skylinku mě totiž napsali že Markýza HD je pouze pro Slovenskou republiku. Po novém zápisu na kartu jsem dal (vyhledat vše) ale už najela pouze Markýza SD. Přitom před týdnem před novým zápisem na kartu mě v HD normálně jela. Můžete mě potvrdit jestli jede i v HD? Děkuji za odpověď.
    Markýza na skylinku jede v HD na fr.12109/27500H.Když je reklama tak je v SD.Když tak naladit ručně. (melich)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Markíza HD jede i na kartách registrovaných pro CZ, ale pouze ICE a Irde*o. Podobně jako Paprika a Sport 2.

    EDIT:
    Možná, že kecám, na stránkách Skylink je skutečně uvedeno, že Markíza HD je určena pro SK.
    Naposledy upraveno uživatelem VlaDamorava: 14-11-2011 v 08:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Nekecáš, mi jede, ale jen na ICE, stará cw má tmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od melich Zobrazit příspěvek
    Markýza na skylinku jede v HD na fr.12109/27500H.Když je reklama tak je v SD.Když tak naladit ručně. (melich)
    melich, na fr. 12109 jsem nenašel už vůbec nic, nevím kdy si to zkoušel naposled, ale u mě když dám vyhledání této fr. a zadání všech správných parametrů tak výsledek je 0. Kartu mám Skylink Irdeto HD pouze 3 měsíce. Nevím jestli nezačíná noví majitel tak trochu bláznit ohledně vysílacích práv a postupně to bude vypínat všem. Ani bych se moc nedivil od neustálého vyhrožování sankcemi ze strany Slovenska.
    Naposledy upraveno uživatelem kovarjos05: 14-11-2011 v 22:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    melich, na fr. 12109 jsem nenašel už vůbec nic, nevím kdy si to zkoušel naposled, ale u mě když dám vyhledání této fr. a zadání všech správných parametrů tak výsledek je 0. Kartu mám Skylink Irdeto HD pouze 3 měsíce. Nevím jestli nezačíná noví majitel tak trochu bláznit ohledně vysílacích práv a postupně to bude vypínat všem. Ani bych se moc nedivil od neustálého vyhrožování sankcemi ze strany Slovenska.
    naposled jsem to skoušel dnes 15.11.v 6.37.normálně to funguje.Jsou tam programy např. Kino cs.doku cs. spektrum HD atd.Musíš dát ruční ladění kodovaných programů.Nebo na skylinku reautorizaci karty.Mám placenej balík KOMBI.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    melich, na fr. 12109 jsem nenašel už vůbec nic, nevím kdy si to zkoušel naposled, ale u mě když dám vyhledání této fr. a zadání všech správných parametrů tak výsledek je 0. Kartu mám Skylink Irdeto HD pouze 3 měsíce. Nevím jestli nezačíná noví majitel tak trochu bláznit ohledně vysílacích práv a postupně to bude vypínat všem. Ani bych se moc nedivil od neustálého vyhrožování sankcemi ze strany Slovenska.
    aky mas prijmac???
    na niektorych prijmacoch musis zadat frekvenciu 12110 alebo 12111 alebo 12108. skus dat 12110 a myslim ze ti to najde vsetko co ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    melich, na fr. 12109 jsem nenašel už vůbec nic, nevím kdy si to zkoušel naposled, ale u mě když dám vyhledání této fr. a zadání všech správných parametrů tak výsledek je 0. Kartu mám Skylink Irdeto HD pouze 3 měsíce. Nevím jestli nezačíná noví majitel tak trochu bláznit ohledně vysílacích práv a postupně to bude vypínat všem. Ani bych se moc nedivil od neustálého vyhrožování sankcemi ze strany Slovenska.
    Vysledok hladania "0" moze byt aj tym, ze to uz mas naladene a nic nove na danej frekvencii nie je, nemas markizu niekde "zastrcenu" v celkovom zozname? Ja som tiez hladal stanice, myslel som si ze ich nemam naladene( Isio je moj prvy satelit -tak som bol z toho jelen)....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od drto Zobrazit příspěvek
    aky mas prijmac???
    na niektorych prijmacoch musis zadat frekvenciu 12110 alebo 12111 alebo 12108. skus dat 12110 a myslim ze ti to najde vsetko co ma
    drto, mohl by jsi uvést i další parametry na této frekvenci? abych to nemusel hledat půl dne. Jinak mám Technisat SIR (origo German) a kartu Irdeto HD.Jinak díky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    drto, mohl by jsi uvést i další parametry na této frekvenci? Abych to nemusel hledat půl dne. Jinak mám technisat sir (origo german) a kartu irdeto hd.jinak díky za info.
    12110, h, 27500, 3/4, dvb_s2, 8psk
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Citace Původně odesláno od kovarjos05 Zobrazit příspěvek
    ... mohl by jsi uvést i další parametry na této frekvenci? abych to nemusel hledat půl dne. ....
    Půl dne ? To jsi trochu přehnal. Stačí vejít na KingOfSat, Lyngsat, Parabolu, Satcentrum, či na mnoho jiných stránek a máš to za pár sekund !
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od drto Zobrazit příspěvek
    12110, h, 27500, 3/4, dvb_s2, 8psk
    tak nevím proč, ale na této frekvenci nenaladím už vůbec nic. Jinak mám všechny free kanály nalazené kromě Markýzi HD o kterou mě šlo především. Aspoň že mě zůstala v SD. Po novém zápise na kartu mě prostě Markýza HD zmizela, na dotaz, proč mě nedali do zápisu na kartu i Markýzu HD, tak mě napsali ze Skylinku, že Markýza HD je pouze pro Slovensko. Tak už to nebudu řešit a nechám to tak jak to je. Zdravím a díky vám všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 33 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 15:57
  2. Nejdou naladit programy
    Od fubuk v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-10-2010, 20:50
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 14:30