Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 233 z 233 PrvníPrvní ... 133183223231232233
Zobrazené výsledky: 3,481 až 3,490 z 3490

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #3481
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Ak tomu dobre rozumiem, tak pri ICE kartach v unicitackach napr. v Arivach sa pri programe s CAID len 0624 citacka neprepne do irdeto modu. Ako to je ked sa prijimac vypne a zapne na prvom programe s CAID 0624 (Insight HD)? Nevoli citacka prijimaca pri prvom zapnuti dostupny CAID, ktory dokaze citat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3482
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od digitivi Zobrazit příspěvek
    Ak tomu dobre rozumiem, tak pri ICE kartach v unicitackach napr. v Arivach sa pri programe s CAID len 0624 citacka neprepne do irdeto modu. Ako to je ked sa prijimac vypne a zapne na prvom programe s CAID 0624 (Insight HD)? Nevoli citacka prijimaca pri prvom zapnuti dostupny CAID, ktory dokaze citat?
    Přesně jak říkáš,nepřepne do Irdeto modu.Mezi těmi levnými uničtečkama to umi jen Openbox S3,tam to nastavíš v menu.Neumí to třeba ,ani teď prý hodně prodávané Amika.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3483
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    392

    No len ked dnes skladas Skylink set a kupujes novu Skylink kartu, tak predpokladam, ze kupis ciste Irdeto a nie ICE a teda potom nevadi, ze citacka nema moznost prepinania Cryptoworks/Irdeto. Jedine by mohol byt problem ak by si kupil od niekoho ICE kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3484
    Nováček Avatar uživatele frmolak
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    11

    Prosím Engelbert von Smallhausen o nový setting na Arivu 200.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3485
    Nováček
    Registrace
    Oct 2018
    Příspěvků
    1

    ja chci taky nový setting na Arivu 200 .. prosiiiiim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3486
    Nováček
    Registrace
    Dec 2018
    Příspěvků
    1

    Taky se připojuji s prosbou o převedený setting na Arivu 200.
    Zkoušel jsem si podle návodu převést Lososův, ale asi někde dělám chybu, protože mi to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3487
    Nováček
    Registrace
    Jan 2019
    Příspěvků
    1

    Ariva A200 HD a SkyLink IRDETO 01 - poradte prosim...

    Karta je aktivni a ma zaplaceny servisni poplatek na rok 2019, v jinem prijmaci bezi. Jak je stara jiz nevim, mam ji dlouho jen jsem ji neuzival, protoze mi stacilo DVB-T

    Ariva A200:
    FW2.14B4_p ani FW2.18B8_p - porad zakodovano...
    3,6 nebo 6MHZ karty je jedno, nic se nezmeni...

    SkyLink karta:
    Irdeto 01 - (1039)
    Card Version: IRDETO AC 5320
    Card Base Adress: 022CDB
    Suported CAID: 0623 0624 0625 0626

    BUDEME MI FUNGOVAT???

    nebo pokud nekdo vite, mate zkusenosti s nejakou jinou cteckou karet, kterou lze pouzit pro moji Arivu A200 a moji kartu, tak srdecne dekuji za doporuceni...

    Martin
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3488
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    218

    Zjisti si napřed u SKL jestli se jedná o IRD M7/UNIBLOCK kartu (to počáteční čtyřčíslí by tomu i nasvědčovalo) nebo klasickou IRD kartu! Jestli se jedná o UNIBLOCK kartu pak máš smůlu v UNI čtečce tvého přijímače nebude fungovat. Pokud jde o klasiku IRD pak by fungovat měla a pokud nefunguje, máš problém ve čtečce. Může být zkrátka vadná!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3489
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    8

    zdravím všechny,

    potřeboval bych prosím pomoc.Nefungoval mě HDMI výstup na mé Arivě - přehrál jsem na V2.18B8 a HDMI začalo fungovat.
    říkal jsem si super problém vyřešen - jen do doby než přišel syn že nefunguje fleška (nepřehraje žádný MKV soubor), před přehrátím to normálně fungovalo
    po zapojení flešky to normálně napíše že USB připojeno, vidí seznam s filmy ale když jakýkoli vyberu a dám play tak mám jen černou obrazovku a film se nespustí

    flešku jsem zkoušel naformátovat jak v Arivě tak v PC, zkoušel jsem i jinou flešku - prostě se to nespustí

    netuší někdo v čem by mohl být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3490
    Nováček
    Registrace
    Feb 2020
    Příspěvků
    2

    Nazdar,

    kedy budu najnovsie upgrady na Arriva 202 ? Alebo uz nedavas nove settingy ?

    Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 233 z 233 PrvníPrvní ... 133183223231232233

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23