Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 233 1231151101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 3491

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Posledne nahravanie napr. 1min [TS]2011-01-10.16.57.09-HBO HD-91: 000.dvr 64KB , 000.ts 69.090KB , info3.dvr 32KB
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 10-10-2014 v 12:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    No musim pravdu povedat ze asi ma tento najnovsi firmware 2.07B8p jeden probelm a to ze akosi sa mu moc nechce nacitavat EPG. Co ma dost stve teda....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele manowar
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    35

    S EPG mám aj ja problém, v poslednom firmware 2.07B8p,
    ale ten istý problém som mal aj v v2.07B3.
    Ale aj presúvanie programov je ešte zmätenejšie ako bolo.
    Ale čo je zaujímavé že si to nenatiahlo ani slovenčinu z môjho dump-u a tak isto ani rozlíšenie 720p 50 hz to ignorovalo.
    Už som si takto aktualizoval nový firmware 4x a ani jeden s týchto problémov som tam doteraz nezaznamenal.
    Páni inžinieri z Fergusonu by mali na tom viac zapracovať.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    No ja zase prezmenu presuvanie programov chvalim. Konecne viem co robim len keby som nemusel este davat najprv exit a potom ok (omylom som sem tam dal exit a nezapisalo sa).

    Dalsie postrehy toho co akosi divno funguje aj ked mozno predtym to bolo take iste je ze pri nahravani programu co som zvolil cez EPG si to aj tak da meno po svojom toho co bezi na zaciatku nahravania a nie relacie co som zadal na nahravanie, takze nakoniec ani neviem co som dal nahravat.

    Veci co boli nahrate v 1. verzii FW sa daju stale prehravat.

    Este nieco mi blblo v noci ale neviem si spomenut co to bolo .... Sa mi nechcelo kvoli tomu zapinat NB. Hmm....

    EDIT: Jedna zaujimavost co ste mozno vedeli a mozno nie, ale pri nahravani TS sa nahrava aj TELETEXT, takze si mozete pozriet co bolo v Teletexte ked ste nahravali program (hoc aj niekolko mesiacov dozadu)
    Naposledy upraveno uživatelem panasonic650: 11-01-2011 v 11:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele manowar
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    35

    Ešte jeden postreh s posledného firmware pri vypnutí Arivy zo siete a po zapnutí elektriky sa Ariva veselo zapne.
    To mi v predposlednom firmware pri zapnutých hodinách na displeji nerobilo.
    Skrátka šla do standby.
    Pri vypnutých hodinách to robilo vždy ale pri zapnutých hodinách šla Ariva po výpadku prúdu do pohotovostného režimu.
    Majú v tom vývojári akýsi zmätok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Uz som si spomenul... Mal som problem prhrat fotky... este som to moc nezistoval ze ake a kedy ale nejake co som nasiel len tak na disku tak nesli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Chlapi, hlasite problemy aj na Ferguson support? Lebo ak sa o nich nedozvedia tak ich asi neopravia. Ja som najdene problemy v 1.06B7 poctivo nahlasil (vtedy dvojkovy len zacinal tusim na 2.01). Sice je verzia 1.xx zrejme zastavena ale snad aspon nieco fixnu vo verzi 2.xx.

    Davnejsie ked som mal poblem na Ferguson DVD prehravaci a nahlasil som to tak som mal za 2 tyzdne novy firmware s funkcnou opravou... aj ked vtedy to islo tak nejak cez ceskeho predajcu, ktory sam mohol zasahovat do FW + mal silnejsie paky na vyrobcu al aj tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    43

    Jen poznatek s 2.07B8p, při zmáčknutí tlačítka "back" se zobrazí playlist, kde jsou kanály seřazeny postupně, tak jak jste je přepínali. Užitečná pomůcka ........
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od ace960 Zobrazit příspěvek
    Chlapi, hlasite problemy aj na Ferguson support?
    Veru nie.... kam presne ?
    Naposledy upraveno uživatelem panasonic650: 11-01-2011 v 12:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Citace Původně odesláno od panasonic650 Zobrazit příspěvek
    Veru nie.... kam presne ?
    http://www.ferguson-digital.eu/en/te...l-support.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Len problem asi bude ze pouzivame neoficialny FW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Citace Původně odesláno od panasonic650 Zobrazit příspěvek
    Len problem asi bude ze pouzivame neoficialny FW.
    No problemy tykajuce sa funkcnosti mimo oficialneho FW asi riesit nebudu ale niektore su pritomne ako v oficialnom tak aj v patch-nutom kedze chyba je uz v zakladnom a to za nahlasenie podla mna stoji. Ale zas ma napada, ze aj ta emulacia predsa v tom pristroji je. Zrejme ju iba nemozu oficialne zapnut ale ked tam posles popis problemu s EMU tak to mozno aj fixnu aj ked to nikde nebude oficialne spomenute.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od panasonic650 Zobrazit příspěvek
    No musim pravdu povedat ze asi ma tento najnovsi firmware 2.07B8p jeden probelm a to ze akosi sa mu moc nechce nacitavat EPG. Co ma dost stve teda....
    Mě načte EPG celkem v pohodě, někdy to chvíli trvá, ale načte. Jen na Primě EPG nemám, vyzkoušel jsem snad všechno a bez výsledku ........
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od MarPit Zobrazit příspěvek
    Mě načte EPG celkem v pohodě, někdy to chvíli trvá, ale načte. Jen na Primě EPG nemám, vyzkoušel jsem snad všechno a bez výsledku ........
    Ked som mal len Panasonic TV tak som si myslel ze pomaly nacita ale az novy FW ukazal co je to pomale (ziadne nacitavanie). Inac skusam Prima TV na Panasonicu a tiez akosi nie a nie ho nacitat. "Chyba nie je vo vasom prijmaci" ako byvalo kedysi napisane ked im neslo vysielanie

    Neprepinal sa obraz v "okienku" v starej 1. verzii FW pri prechadzani zo stanice na stanicu ? Teraz zostava povodne naladena bezat az do stlacenie OK na stanivi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    z@y z@y je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    22

    Posledna skusenost po tyzdni pouzivania noveho FW - zapnem kanal bezi a prestane reagovat DO pomoze len vypnutie zadnym vypinacom
    z casu na cas zamrzne obraz - niekedy sa rozbehne po cca 5-10s inokedy akoby celkom tuha Ariva a znovu pomoze len zadny vypinac
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 233 1231151101 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 20:23