Všetko sa zmaže v menu-tv channel list-vymazať všetko(komplet naladené programy).V menu installation-zoznam satelitov-modrým tl. zmažeš len vybraný satelit-po jednom-na ktorom je kurzor.A je jedno či je osrdiečkovaný.
Všetko sa zmaže v menu-tv channel list-vymazať všetko(komplet naladené programy).V menu installation-zoznam satelitov-modrým tl. zmažeš len vybraný satelit-po jednom-na ktorom je kurzor.A je jedno či je osrdiečkovaný.
osrdickovane idu ladit a zmazane su zmazane. kombinacia osrdickovane a zmazane nejak nedava zmysel
twins neviem načo chceš mazať satelity,ale ak kôli miestu tak v ariva editore to premažeš bez vymazania tp,alebo vymažeš v arive naraz celý satelit a potom pridáš satelit a v zozname transponderov zase pridáš len tp ktoré potrebuješ.
Tak díky, už jsem to promáznul a nechal moje 4 satelity.Za rady díky
ESPN - ide niekomu tento kanal na 19.2? niekto pise ze mu ide ale ked som pozrel http://www.austriasat.at/senderliste/ v tom zozname nie je (mam posledny FW s path)
takisto ide Hustler ale nejde Dorcel - co sa mi zda divne
Používám soft V 1.07.B1 patch a nepodařilo se mi naladit tyto 3 programy Hustler,Dorcel a Alpengluhen ,hlásí kódováno.Nevíte kde je chyba ?Díky.Zkoušel jsem po půlnoci.
2 twins - na tomto 1.kovom fw to nerozchodíš, potrebujes ostatný, 2kový...P
Kdybys jen trochu četl, věděl bys, že tyto programy jsou v paketu Austria-sat, a že tento funguje jen ve firmware V2.07B8patch.
Tak se polepši a přečti si více stránek, nejen v této větvi, ale i v té se stejným názvem, která má přes 307 tisíc přečtení a kterou nám zamkli (mimochodem - ani nevím proč, žádné vysvětlení není uvedeno).
Naposledy upraveno uživatelem losos: 14-01-2011 v 18:28
ja mam otazocku - dufam ze ma neukrizujete - pise sa o nastaveniach velkosti pisma EPG, kde alebo ako si to upravim ? Ď
Posledné postrehy s firmware 2.07B8p, ......Mám Arivu 100E HD.....
S EPG mám veľký problém, hlavne Prima a Markíza, ale anomálie sa objavujú pri všetkých programoch.
Niekedy mi po načítaní EPG jednoducho zmizne, alebo keď vojdem do neho cez info tak sa hneď stratí, alebo
zmizne celkom po posunutí sa o položku.
Z vlastného dump-u mi to nenatiahlo ani slovenčinu aj nastavené rozlíšenie 720p 50 hz to ignorovalo....
... tak isto to nenahralo s toho môjho settingu ani nastavené vypnutie Timeshift-u.
Potom pri nastavovaní typu nahrávky TS alebo PS už nie je info o týchto formátoch čo ktorý pri nahrávaní zaznamenáva.
Tiež keď vojdem do menu cez hardwardové tlačítka na Arive napr. do hudba, tak keď chcem prejsť šípkou buď do ľava alebo do prava, tak to nejde lebo to začne ovládať zvuk. čiže namiesto posunu v menu to pridáva zvuk, tzn. v prípade poruchy Diaľkového ovládača smola.
Čiže tlačítka na Arive sú pri tomto firmware takmer zbytočné.
Tiež mi vadí že pri nahrávaní nie je o tom na obrazovke žiadna info, mám dva Dvbt tunery aj Philips Dvd Rec a u nich je info v podhode, buď ako červená gulička alebo malý nápis rec a určite by to šlo nejakou OSD ikonkou aj u Arivy.
Veď prečo mám zisťovať či nahrávam stláčaním ovládača?
Na displeji Arivy mi tiež nesignalizuje nič.
Ešte jeden postreh s posledného firmware pri vypnutí Arivy zo siete a po zapnutí elektriky sa Ariva veselo zapne.
To mi v predposlednom firmware pri zapnutých hodinách na displeji nerobilo.
Skrátka šla do standby.
Pri vypnutých hodinách to robilo vždy ale pri zapnutých hodinách šla Ariva po výpadku prúdu do pohotovostného režimu.
Ahojte ,
mam taky maly problem. Natiahol som si FW V2.07B8patch. Vsetko ide celkom v pohode az na jednu vec. Do oblubenych som si nahodil 3 skupiny. Ked sa medzinimi prepinam , pri nasledujucej volbe skupina , ktoru som zvolil pred tym tam uz nie je, takze postupne zmiznu vsetky. Pomoze az prechod do menu a tam do oblubenych. Ma niekto podobny problem ?
Tak som sa s tym este trosku pohral, zvolena skupina zmizne zo zonamu iba ked sa stlaci exit...
Naposledy upraveno uživatelem duri65: 13-01-2011 v 17:31