Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 233 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 3491

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #31
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Všetko sa zmaže v menu-tv channel list-vymazať všetko(komplet naladené programy).V menu installation-zoznam satelitov-modrým tl. zmažeš len vybraný satelit-po jednom-na ktorom je kurzor.A je jedno či je osrdiečkovaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    osrdickovane idu ladit a zmazane su zmazane. kombinacia osrdickovane a zmazane nejak nedava zmysel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    twins neviem načo chceš mazať satelity,ale ak kôli miestu tak v ariva editore to premažeš bez vymazania tp,alebo vymažeš v arive naraz celý satelit a potom pridáš satelit a v zozname transponderov zase pridáš len tp ktoré potrebuješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37

    Tak díky, už jsem to promáznul a nechal moje 4 satelity.Za rady díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    z@y z@y je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    22

    ESPN - ide niekomu tento kanal na 19.2? niekto pise ze mu ide ale ked som pozrel http://www.austriasat.at/senderliste/ v tom zozname nie je (mam posledny FW s path)
    takisto ide Hustler ale nejde Dorcel - co sa mi zda divne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od z@y Zobrazit příspěvek
    takisto ide Hustler ale nejde Dorcel - co sa mi zda divne
    Dorcel ide asi iba v noci nie ?
    "Hustler TV: 00:00-24:00 Uhr, Dorcel TV: 22:00-05:00 Uhr, Alpenglühen TVX: 20:00-03:00 Uhr"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37

    Používám soft V 1.07.B1 patch a nepodařilo se mi naladit tyto 3 programy Hustler,Dorcel a Alpengluhen ,hlásí kódováno.Nevíte kde je chyba ?Díky.Zkoušel jsem po půlnoci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    2 twins - na tomto 1.kovom fw to nerozchodíš, potrebujes ostatný, 2kový...P
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Citace Původně odesláno od twins Zobrazit příspěvek
    Používám soft V 1.07.B1 patch a nepodařilo se mi naladit tyto 3 programy Hustler,Dorcel a Alpengluhen ,hlásí kódováno.
    Kdybys jen trochu četl, věděl bys, že tyto programy jsou v paketu Austria-sat, a že tento funguje jen ve firmware V2.07B8patch.
    Tak se polepši a přečti si více stránek, nejen v této větvi, ale i v té se stejným názvem, která má přes 307 tisíc přečtení a kterou nám zamkli (mimochodem - ani nevím proč, žádné vysvětlení není uvedeno).
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 14-01-2011 v 18:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček Avatar uživatele ariva200
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od twins Zobrazit příspěvek
    Používám soft V 1.0 7B1 patch a nepodařilo se mi naladit tyto 3 programy Hustler,Dorcel a Alpengluhen ,hlásí kódováno.Nevíte kde je chyba ?Díky.Zkoušel jsem po půlnoci.
    so softom V 1.07B1 patch austria sat nejde musíš dat firmware V 2.07B8 patch
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    ja mam otazocku - dufam ze ma neukrizujete - pise sa o nastaveniach velkosti pisma EPG, kde alebo ako si to upravim ? Ď
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček Avatar uživatele ariva200
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od 77marska Zobrazit příspěvek
    ja mam otazocku - dufam ze ma neukrizujete - pise sa o nastaveniach velkosti pisma EPG, kde alebo ako si to upravim ? Ď
    na DO si žltím prehodíš na malé alebo velké písmo
    Naposledy upraveno uživatelem ariva200: 13-01-2011 v 10:37
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček Avatar uživatele manowar
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    35

    Posledné postrehy s firmware 2.07B8p, ......Mám Arivu 100E HD.....
    S EPG mám veľký problém, hlavne Prima a Markíza, ale anomálie sa objavujú pri všetkých programoch.
    Niekedy mi po načítaní EPG jednoducho zmizne, alebo keď vojdem do neho cez info tak sa hneď stratí, alebo
    zmizne celkom po posunutí sa o položku.
    Z vlastného dump-u mi to nenatiahlo ani slovenčinu aj nastavené rozlíšenie 720p 50 hz to ignorovalo....
    ... tak isto to nenahralo s toho môjho settingu ani nastavené vypnutie Timeshift-u.
    Potom pri nastavovaní typu nahrávky TS alebo PS už nie je info o týchto formátoch čo ktorý pri nahrávaní zaznamenáva.
    Tiež keď vojdem do menu cez hardwardové tlačítka na Arive napr. do hudba, tak keď chcem prejsť šípkou buď do ľava alebo do prava, tak to nejde lebo to začne ovládať zvuk. čiže namiesto posunu v menu to pridáva zvuk, tzn. v prípade poruchy Diaľkového ovládača smola.
    Čiže tlačítka na Arive sú pri tomto firmware takmer zbytočné.
    Tiež mi vadí že pri nahrávaní nie je o tom na obrazovke žiadna info, mám dva Dvbt tunery aj Philips Dvd Rec a u nich je info v podhode, buď ako červená gulička alebo malý nápis rec a určite by to šlo nejakou OSD ikonkou aj u Arivy.
    Veď prečo mám zisťovať či nahrávam stláčaním ovládača?
    Na displeji Arivy mi tiež nesignalizuje nič.
    Ešte jeden postreh s posledného firmware pri vypnutí Arivy zo siete a po zapnutí elektriky sa Ariva veselo zapne.
    To mi v predposlednom firmware pri zapnutých hodinách na displeji nerobilo.
    Skrátka šla do standby.
    Pri vypnutých hodinách to robilo vždy ale pri zapnutých hodinách šla Ariva po výpadku prúdu do pohotovostného režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    Ahojte ,
    mam taky maly problem. Natiahol som si FW V2.07B8patch. Vsetko ide celkom v pohode az na jednu vec. Do oblubenych som si nahodil 3 skupiny. Ked sa medzinimi prepinam , pri nasledujucej volbe skupina , ktoru som zvolil pred tym tam uz nie je, takze postupne zmiznu vsetky. Pomoze az prechod do menu a tam do oblubenych. Ma niekto podobny problem ?
    Tak som sa s tym este trosku pohral, zvolena skupina zmizne zo zonamu iba ked sa stlaci exit...
    Naposledy upraveno uživatelem duri65: 13-01-2011 v 17:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Kdybys jen trochu četl, věděl bys, že tyto programy jsou v paketu Austria-sat, a že tento funguje jen ve firmware V2.07B8patch.
    Tak se polepši a přečti si více stránek, nejen v této větvi, ale i v té se stejným názvem, která má přes 305 tisíc přečtení a kterou nám zamkli (mimochodem - ani nevím proč, žádné vysvětlení není uvedeno).
    Díky za rady.Články jsem četl všechny od prosince.Asi mi to někde uniklo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 233 PrvníPrvní 123451353103 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23