Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 233 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 3491

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    11

    Nazdarte.Mam taky blby problem nejde mi Penthouse mam aj zaplatene a aj tak nejde poradte co s tym.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od tonino Zobrazit příspěvek
    Nazdarte.Mam taky blby problem nejde mi Penthouse mam aj zaplatene a aj tak nejde poradte co s tym.
    Uz to bolo riesene v povodnom vlakne dost podrobne aj s navodom. Skus tak max 10-20 stran dozadu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele ariva200
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od tonino Zobrazit příspěvek
    Nazdarte.Mam taky blby problem nejde mi Penthouse mam aj zaplatene a aj tak nejde poradte co s tym.
    pozri si lososov seting a prečítaj si, jak na arivu tam bolo o tom niečo písané
    Naposledy upraveno uživatelem ariva200: 12-01-2011 v 09:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Setting pro Arivu 200 HD pro 37 družic s firmware V1.07B1patch aktualizován 10.1.2011 v 19:00 hod. - (Celkem 2.404 TV programů + 94 rádií)
    Přidány a ubrány programy na různých družicích...
    Zdar!

    Precital som si niekolkokrat ten navod, no nie je mi jasne jedno. Je mozne pri prechode z jednej verzie softu na druhu pouzit svoj odzalohovany settig?

    Mam napr. soft V1.07B1patch, mam vytvoreny (a odzalohovany) vlastny setting a chcem prejst na soft v2.07B8patch, no nechcem prist o vlastny settig. Ako mam postupovat? Vdaka!

    Pytam sa preto, ze ked som pred istym casom menil soft, nedarilo sa mi natiahnut don povodny setting. Nahral som novy soft cez Allcode+bootloader. Potom z USB na ktorom bol zazalohovany DumpFile.abs som cez Allcode+bootloader a zvoleni userdb natiahol setting. Po natiahnuti a restarte arivy som v menu zistil, ze sice mam natiahnuty povodny setting, ale soft ma rovnake ozancenie ako ten z ktoreho som robil zalohu settingu. Skusal som viackrat, ale bez uspechu. Niekde som asi robil chybu. Vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Už si mal dať len userdb zo zálohy.A keď si dal najprv allcode+bootloader nahrala sa komlet záloha aj fw aj setting-proste všetko čo si mal nastavené.Pri prechode na novší,alebo iný nahrať cez allcode+bootloader a z vopred vytvorenej zálohy dump.abs nahrať len userdb.No a z jedničkovým settingom do dvojkového fw by som nešiel,lebo robí to šarapaty-ariva nepracuje korektne.Treba nový setting.A kto zdieľa oplatí sa mať vytvorený allshares.dat z údajmi klienta na server.To sa dá použiť v obidvoch verziach.V jedničkovom od určitého fw.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    OK, takze setting nie cez allcode, ale rovno cez userdb.

    A co sa tyka prechodu z jednotkoveho na dvojkovy soft, tak radsej preskenovat alebo najst nejaky dvojkovy setting.

    Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    No na háklivosť dvojkového fw najlepšie vlastný-pri nejakej chybe vylúčiš vinu cudzieho settingu.Ale od lososa bol vždy ok na 200-ku https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...=21830&page=80
    na 100-ku je na 84 strane v mojom príspevku vyexportovaný z 200-ky.
    -----------
    Ď
    Naposledy upraveno uživatelem kudma611: 12-01-2011 v 15:54
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37

    Chtěl jsem se zeptat,dnes jsem přehrál původní soft co jsem tam měl V2.01 B5 na V 1.07.B1 patch.
    Vše se zdařilo,jde i ORF HD,akorát na 13E mi nejde Al Jazeera Sport.A jde na 19 E Hustler ?Za rady díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    A jeje, oni su tu dve podobne temy.

    Vadka za info kudma611.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od twins Zobrazit příspěvek
    Chtěl jsem se zeptat,dnes jsem přehrál původní soft co jsem tam měl V2.01 B5 na V 1.07.B1 patch.
    Vše se zdařilo,jde i ORF HD,akorát na 13E mi nejde Al Jazeera Sport.A jde na 19 E Hustler ?Za rady díky.
    Jde. Právě jsem totiž zjistil, že mi jde Hustler na 19,2 i teď, divné. . . . . . 2.07B8p
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26

    z@y z@y je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od MarPit Zobrazit příspěvek
    Jde. Právě jsem totiž zjistil, že mi jde Hustler na 19,2 i teď, divné. . . . . . 2.07B8p
    a nemalo by ist?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    43

    Před tím mě to šlo vždy až po půlnoci, tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    z@y z@y je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od MarPit Zobrazit příspěvek
    Před tím mě to šlo vždy až po půlnoci, tak nevím.
    ja pri pokusoch som cez den prepol a islo to (po poslednych pokusoch mam tmu a do polnoci uz som ta)
    a preflakol som teraz origo FW - nato FW s patch - nahral z dumpu cez userdb programy - vsetko slape a Hustler ide
    Naposledy upraveno uživatelem z@y: 12-01-2011 v 19:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    37

    Ještě se chci zeptat,když si v seznamu družic osrdíčkuji družice a dám smazat.Zůstanou mi osrdíčkované,nebo se smažou.Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    z@y z@y je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od twins Zobrazit příspěvek
    Ještě se chci zeptat,když si v seznamu družic osrdíčkuji družice a dám smazat.Zůstanou mi osrdíčkované,nebo se smažou.Díky
    srdickovanie funguje tlacitkom OK a funguju potom pre ine funkcie menu s danymi druzicami - ak das zmazat zmaze sa druzica na ktorej aktualne si - neviem o moznosti mazat viacero druzic
    Naposledy upraveno uživatelem z@y: 12-01-2011 v 20:50
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 233 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23