Nazdarte.Mam taky blby problem nejde mi Penthouse mam aj zaplatene a aj tak nejde poradte co s tym.
Nazdarte.Mam taky blby problem nejde mi Penthouse mam aj zaplatene a aj tak nejde poradte co s tym.
Zdar!
Precital som si niekolkokrat ten navod, no nie je mi jasne jedno. Je mozne pri prechode z jednej verzie softu na druhu pouzit svoj odzalohovany settig?
Mam napr. soft V1.07B1patch, mam vytvoreny (a odzalohovany) vlastny setting a chcem prejst na soft v2.07B8patch, no nechcem prist o vlastny settig. Ako mam postupovat? Vdaka!
Pytam sa preto, ze ked som pred istym casom menil soft, nedarilo sa mi natiahnut don povodny setting. Nahral som novy soft cez Allcode+bootloader. Potom z USB na ktorom bol zazalohovany DumpFile.abs som cez Allcode+bootloader a zvoleni userdb natiahol setting. Po natiahnuti a restarte arivy som v menu zistil, ze sice mam natiahnuty povodny setting, ale soft ma rovnake ozancenie ako ten z ktoreho som robil zalohu settingu. Skusal som viackrat, ale bez uspechu. Niekde som asi robil chybu. Vdaka.
Už si mal dať len userdb zo zálohy.A keď si dal najprv allcode+bootloader nahrala sa komlet záloha aj fw aj setting-proste všetko čo si mal nastavené.Pri prechode na novší,alebo iný nahrať cez allcode+bootloader a z vopred vytvorenej zálohy dump.abs nahrať len userdb.No a z jedničkovým settingom do dvojkového fw by som nešiel,lebo robí to šarapaty-ariva nepracuje korektne.Treba nový setting.A kto zdieľa oplatí sa mať vytvorený allshares.dat z údajmi klienta na server.To sa dá použiť v obidvoch verziach.V jedničkovom od určitého fw.
OK, takze setting nie cez allcode, ale rovno cez userdb.
A co sa tyka prechodu z jednotkoveho na dvojkovy soft, tak radsej preskenovat alebo najst nejaky dvojkovy setting.
Vdaka
No na háklivosť dvojkového fw najlepšie vlastný-pri nejakej chybe vylúčiš vinu cudzieho settingu.Ale od lososa bol vždy ok na 200-ku https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...=21830&page=80
na 100-ku je na 84 strane v mojom príspevku vyexportovaný z 200-ky.
-----------
Ď
Naposledy upraveno uživatelem kudma611: 12-01-2011 v 15:54
Chtěl jsem se zeptat,dnes jsem přehrál původní soft co jsem tam měl V2.01 B5 na V 1.07.B1 patch.
Vše se zdařilo,jde i ORF HD,akorát na 13E mi nejde Al Jazeera Sport.A jde na 19 E Hustler ?Za rady díky.
A jeje, oni su tu dve podobne temy.
Vadka za info kudma611.![]()
Před tím mě to šlo vždy až po půlnoci, tak nevím.
Ještě se chci zeptat,když si v seznamu družic osrdíčkuji družice a dám smazat.Zůstanou mi osrdíčkované,nebo se smažou.Díky