Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 233 PrvníPrvní ... 9101112132161111 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 3491

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od kudma611 Zobrazit příspěvek
    Lubec a ty newcamd nepoznáš?A pekné hd?(PORNO)
    Pravdupovediac som v tom laik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Provedl jsem změny v settingu pro V1.07B1patch na str. 8.
    Velké změny na 9°E, přiladěno mnoho SD programů + 3x Penthouse HD + 12 dalších HD programů ! Těch 15 HD lze ovšem přijímat jen přes síť - viz návody od kudma611 na Ab-fóru... a nebo další příspěvek níže...
    (To HOST = URL...)

    P.S. - těm, kdo se zajímají, co za programy lze nalézt na jiných družicích, doporučuji občas mrknout na tuto stránku (a třeba i aktivně, to jest, něco tam připsat) :

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=26775

    Přiznám se, že mne dost překvapilo, jak málo lidí se na ni dosud podívalo. Žeby o jiné programy na jiných družicích nebyl zájem ?
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 23-01-2011 v 07:46
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Do arivy v newcamde zadať.To nie je emu,ale zdieĺanie cez newcamd.
    IP:shura.tv
    Meno:dre
    Heslo:dre
    Port:123
    Pripojiť.Vypíše Crypto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    137

    Kudmoško, nemáš chvílku čas, testnúť mi server, podrobnosti na abf alternat.prijem, testy?
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    137

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Přiznám se, že mne dost překvapilo, jak málo lidí se na ni dosud podívalo. Žeby o jiné programy na jiných družicích nebyl zájem ?
    Njn, to vieš, väčšina na to nemá čas, sú radi, že im ide to, čo im ide. Málo je vrtákov ako ty, alebo kudma, ostatní sme konzumenti, holt.

    Edit: Tak som sa rozhodol, tutok ja dneska končím. Arogancia a vyvyšovanie niektorých expertov tohto fóra je pre mňa hnus. To nemusím a tak tu končím. Majte sa tu pekne.
    Naposledy upraveno uživatelem vprint: 23-01-2011 v 19:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    541

    neviem ci mam tu arivu zacarovanu..ale....
    ked ju zapnem a tv nie...ide DO uplne v pohode ale akonahle zapnem tv...DO arivy prestane komunikovat...uz som vratil tretiu a nevem co dalej...moze to byt tv???alebo hdmi kablom???nechapem...vzdy musim podist k stb ,nasmerovat DO priamo na snimac a 10-15s mackat nejake lacidlo a potom to ide ok...s LG 42PQ6000 to islo v poho---
    na fw nezalezi---
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    32

    http://www.novinky.cz/domaci/223157-...nes-konci.html

    škoda dokumenty nebyly špatný....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od rudlus Zobrazit příspěvek
    neviem ci mam tu arivu zacarovanu..ale....
    ked ju zapnem a tv nie...ide DO uplne v pohode ale akonahle zapnem tv...DO arivy prestane komunikovat...uz som vratil tretiu a nevem co dalej...moze to byt tv???alebo hdmi kablom???nechapem...vzdy musim podist k stb ,nasmerovat DO priamo na snimac a 10-15s mackat nejake lacidlo a potom to ide ok...s LG 42PQ6000 to islo v poho---
    na fw nezalezi---
    Me to zacala delat usporna zarovka.Zacala mirne bzucet a ovladac od Arivy prestal fungovat.Menil jsem baterky v ovladaci a prisel jsem na to az jsem zhasl svetlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    541

    Citace Původně odesláno od jjarmil Zobrazit příspěvek
    Me to zacala delat usporna zarovka.Zacala mirne bzucet a ovladac od Arivy prestal fungovat.Menil jsem baterky v ovladaci a prisel jsem na to az jsem zhasl svetlo
    kedze som zmenil lcd za plazmu....ze by mi to robili lampy v lcdcku???xixix....tak to je ina haluz...xixiix...ale asi to je tym ved nic ine ma nenapada...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    541

    jedna asi dost blba otazka..nasim idem davat skylink tak si ho supnem aj ja k upc...ktory dekoder irdeto ide bez problemov v arive so skylink kartou najnovsou???dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    65

    A v univerzal čtečce ti nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    541

    Citace Původně odesláno od dkdkdk Zobrazit příspěvek
    A v univerzal čtečce ti nefunguje?
    mam v nej upc direct kartu ale teraz ma napadlo ze by asi stacilo dat skylink do uni a kupit len crypto na UPC kartu...to ma napadlo az teraz..xix
    ale pojde v arive aj ta najnovsia sky irdeto karta v tej uni citacke???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Podla mna cista Irdeto nie (nemyslim ICE)... ale skus a daj vediet lebo to je len moj tip...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od panasonic650 Zobrazit příspěvek
    Podla mna cista Irdeto nie (nemyslim ICE)... ale skus a daj vediet lebo to je len moj tip...
    Cawte,
    Ciste Irdeto ide v pohode. Mam otestovane doma na novej karte. Ale pre istotu nech to tu ešte niekto potvrdi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Citace Původně odesláno od rudlus Zobrazit příspěvek
    ...ked Arivu zapnem a tv nie...ide DO uplne v pohode ale akonahle zapnem tv...DO arivy prestane komunikovat...--
    Je zcela jasné, že to děla televizor !
    Už se o tom kdysi někde na Ab-foru psalo, ale protože mně to nedělalo, tak jsem tomu moc pozornosti nevěnoval...- nemusíto to hledat, protože to popíši rovnou zde.
    Pořídil jsem si totiž další Arivu 200 HD a kabel HDMI jen 1,5 m dlouhý, což mi nedovolilo dát Arivu nikam jinam, než přímo pod rám obrazovky mého LCD Philps 47PFL5603D.
    A ejhle, DO najednou také začalo méně citlivě reagovat, musel jsem ho různě směrovat a některé povely opakovat...!
    Je to něčím, co buď TV, nebo přímo jeho obrazovka vyzařuje a ruší tak Arivě příjem povelů z DO. Pokud Arivu přesuneme dál od TV, je po problému. V té diskuzi to různí uživatelé řešili pomocí různých filtrů před snímačem povelů Arivy, či pomocí různých clon a pod., vyzkoušejte sami...
    Zaručená a rychlá pomoc je v přemístění Arivy jinam. Pokud to není možné, tak je snad možné nějak ten snímač Arivy od TV trochu něčím odstínit. Až se budu nudit, tak vyzkouším pár nápadů a když se mi něco osvědčí, sdělím to sem. Vy učiňte podobně...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 24-01-2011 v 16:44
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 233 PrvníPrvní ... 9101112132161111 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23