Provedl jsem změny v settingu pro V1.07B1patch na str. 8.
Velké změny na 9°E, přiladěno mnoho SD programů + 3x Penthouse HD + 12 dalších HD programů ! Těch 15 HD lze ovšem přijímat jen přes síť - viz návody od kudma611 na Ab-fóru... a nebo další příspěvek níže...
(To HOST = URL...)
P.S. - těm, kdo se zajímají, co za programy lze nalézt na jiných družicích, doporučuji občas mrknout na tuto stránku (a třeba i aktivně, to jest, něco tam připsat) :
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=26775
Přiznám se, že mne dost překvapilo, jak málo lidí se na ni dosud podívalo. Žeby o jiné programy na jiných družicích nebyl zájem ?
Naposledy upraveno uživatelem losos: 23-01-2011 v 07:46
Do arivy v newcamde zadať.To nie je emu,ale zdieĺanie cez newcamd.
IP:shura.tv
Meno:dre
Heslo:dre
Port:123
Pripojiť.Vypíše Crypto.
Kudmoško, nemáš chvílku čas, testnúť mi server, podrobnosti na abf alternat.prijem, testy?
Dík.
Njn, to vieš, väčšina na to nemá čas, sú radi, že im ide to, čo im ide. Málo je vrtákov ako ty, alebo kudma, ostatní sme konzumenti, holt.
Edit: Tak som sa rozhodol, tutok ja dneska končím. Arogancia a vyvyšovanie niektorých expertov tohto fóra je pre mňa hnus. To nemusím a tak tu končím. Majte sa tu pekne.
Naposledy upraveno uživatelem vprint: 23-01-2011 v 19:03
neviem ci mam tu arivu zacarovanu..ale....
ked ju zapnem a tv nie...ide DO uplne v pohode ale akonahle zapnem tv...DO arivy prestane komunikovat...uz som vratil tretiu a nevem co dalej...moze to byt tv???alebo hdmi kablom???nechapem...vzdy musim podist k stb ,nasmerovat DO priamo na snimac a 10-15s mackat nejake lacidlo a potom to ide ok...s LG 42PQ6000 to islo v poho---
na fw nezalezi---
http://www.novinky.cz/domaci/223157-...nes-konci.html
škoda dokumenty nebyly špatný....![]()
jedna asi dost blba otazka..nasim idem davat skylink tak si ho supnem aj ja k upc...ktory dekoder irdeto ide bez problemov v arive so skylink kartou najnovsou???dakujem
A v univerzal čtečce ti nefunguje?
Podla mna cista Irdeto nie (nemyslim ICE)... ale skus a daj vediet lebo to je len moj tip...
Je zcela jasné, že to děla televizor !
Už se o tom kdysi někde na Ab-foru psalo, ale protože mně to nedělalo, tak jsem tomu moc pozornosti nevěnoval...- nemusíto to hledat, protože to popíši rovnou zde.
Pořídil jsem si totiž další Arivu 200 HD a kabel HDMI jen 1,5 m dlouhý, což mi nedovolilo dát Arivu nikam jinam, než přímo pod rám obrazovky mého LCD Philps 47PFL5603D.
A ejhle, DO najednou také začalo méně citlivě reagovat, musel jsem ho různě směrovat a některé povely opakovat...!
Je to něčím, co buď TV, nebo přímo jeho obrazovka vyzařuje a ruší tak Arivě příjem povelů z DO. Pokud Arivu přesuneme dál od TV, je po problému. V té diskuzi to různí uživatelé řešili pomocí různých filtrů před snímačem povelů Arivy, či pomocí různých clon a pod., vyzkoušejte sami...
Zaručená a rychlá pomoc je v přemístění Arivy jinam. Pokud to není možné, tak je snad možné nějak ten snímač Arivy od TV trochu něčím odstínit. Až se budu nudit, tak vyzkouším pár nápadů a když se mi něco osvědčí, sdělím to sem. Vy učiňte podobně...
Naposledy upraveno uživatelem losos: 24-01-2011 v 16:44