Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 101 z 233 PrvníPrvní ... 519199100101102103111151201 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,501 až 1,515 z 3491

Téma: Ferguson Ariva 200 HD

  1. #1501
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Citace Původně odesláno od MgX Zobrazit příspěvek
    erik555 já mám FW s koncovkou 12
    A to je aký?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1502

    MgX MgX je offline
    Nováček Avatar uživatele MgX
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    34

    Tak momentálně tento ... fw. 2.14.B2p. Zkoušel jich moc - bez požadovaného efektu.

    Jinak se omlouvám, ta koncovka měla být „2“ nikoliv „12“.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1503
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    36

    Zkuste nejnovější 2.15B5. Přešel jsem na něj z 2.08B4. Zkouším ho od včerejška a zatím funguje super. Frekvenci čtečky si nastavte na 3,6 Mhz. S Primou naprosto žádné problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1504
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Nechápu, co pořád někdo má s tou frekvencí čtečky. Já mám stále 6 MHz a vše je O.K.
    Na co by to jako mělo mít příznivý, nebo nepříznivý vliv ?

    Zkoušel jsem to u Arivy již mnohokrát změnit, ale nikdy jsem žádný rozdíl u ničeho nezpozoroval !

    V čem vidíš rozdíl ty ?
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 07-08-2011 v 14:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1505
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    36

    Na 6 Mhz se mě občas stává, že Ariva přestane dekódovat a musím ji vypnout/zapnout. Na 3,6 Mhz je to Ok. Mám ICE od Skylink a ta standardně pracuje na 3,6 Mhz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1506
    Je tu občas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    156

    Hmm, mám ICE od Skylink a standardně mi už rok jede na 6 MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1507
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,156

    Citace Původně odesláno od MgX Zobrazit příspěvek
    Tak momentálně tento ... fw. 2.14.B2p. Zkoušel jich moc - bez požadovaného efektu.

    Jinak se omlouvám, ta koncovka měla být „2“ nikoliv „12“.
    Vítej tady eMgé-iX,
    nebyl jsem si jist.
    Na jiných fórech to vždy tak dopadne
    že jeden člověk tam ví vždy co je špatně.
    Ale pokud třeba něco konkrétního řešit,
    zmizí ten chlápek pryč a nechá problém tak - shit
    A protože mne znáš, řešení na tvůj problém nemusím ti psát.
    Je to jasné, vyměň Arivu už konečně za TechniSat.

    Máš-li ale trpělivosti stále ještě dost,
    určitě ti zde pomůže kolega Losos

    Nech sa darí, určite to vyriešite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1508
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    S tou změnou frekvence jsem se taky setkal. Když mi přišla nová ICE karta SkyLink výměna, po zastrčení do čtečky a cca. hodině čekání, pořád jsem měl všechny programy zakódované. Pak jsem přepnul frekvenci na 3,6 Mhz a do 15. vteřin vše naběhlo. Možná to byla náhoda, ale třeba to s tím nějak souvisí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1509
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    36

    To Dady2: Když to je těžký. Někdo říká, že Ariva je shit a někdo na ní nedá dopustit. To samé o TechniSatu a všech ostatních značkách. Když prolézám diskuze, tak 100 lidí 100 názorů. Ariva mě skvěle slouží už skoro rok. Na "hraní" bych si koupil něco nového, ale když to čtu a vidím, že každá značka má stejně pokaždé nějaký problém, tak zatím zůstávám u Arivy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1510
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57

    S tou frekvencí máte pravdu když je ICE karta nová první strčení do STB ARIVA 200HD nenabehne.
    dal jsem jí tam pustil čt1 a šel do města vrátil se o 3 hodiny a nic pořád zakódováno.
    Pak prepnul na 3.6MHz a hele minuta a jelo PROMO na 20 Dní FULL.
    Ale teď mám 6MHz a jede ok i zápisy chodí normálne každej den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1511
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    No, tak to s tou frekvencí si určitě zapamatuji pro strýčka příhodu.
    Nové karty Výměna "startuji" v Cryptoworks modulu Mascom Twin Easy.TV a někdy se rozběhnou prakticky okamžitě...
    Kdo ovšem nemá Cryptoworks modul, tak pro něj ty informace o změně frekvence na 3,6 MHz mohou být přínosem.

    P.S. - Setting pro Arivu 200 HD pro 45 družic s firmware V2.14B2patch na str. 99. aktualizován 8/8/2011 v 05:00 hod. - (Celkem 2.700 TV programů + 89 rádií).
    Poslední úpravy : různé změny na některých družicích, např. na 26°E přidán Majd feed v BISS. Podrobnosti v settingy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1512
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    379

    Zajimavy..Akorat bych se zeptal,jestli se to deje jen kdyz pouziji CAM modul,nebo i kdyz dam kartu do ctecky?
    A kapanek mi neni jasne,jestli se to deje u vsech novych Skylink karet Irdeto,nebo aj ICE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1513
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    36

    Mám kartu ve čtečce. Jestli se to ale týká i CAM modulu nevím.
    Naposledy upraveno uživatelem ZdenekMi: 08-08-2011 v 18:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1514
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Jedná se o čtečku. Dnes jsem vyzkoušel další ICE kartu a tentokrát jsem mohl čekat dvě hodiny než jsem frekvenci přepnul z 6 na 3,6 Mhz. Na šesti pořád zakódované, po změně za minutu vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1515
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    106

    Zdravim pánové !!

    Zprovoznoval jsem několik karet ICE Skylink výměna po 20dnech demo a zatím vždy zápisy přišly jen v pracovní době,to je asi od 9,00-19,00hod .Ve večerních a nočních hodinách bez šance.
    O víkendu jsem to nezkoušel.Přepínání frekvence jsem nezkoušel -odzkoušíme příště.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Naladění Ferguson Ariva 200 HD
    Od duff74 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1760
    Poslední příspěvek: 10-01-2011, 19:23