Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Propojeni kamery a mixu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Zdravím,
    jaký kabel byste doporučili na propojení kamery a video mixu přes kompozitní?jedná se o kabel dlouhý zhruba 50 - 60 metrů.
    Díky za rady a prosím kdyžtak přímo nějaký odkaz..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    To není o kabelu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    O čem to tedy je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    no asi o impedančním přispůsobení..
    - no skus to z RG58, ale je to dost metrů
    - ČT a ČRA používají takové dlouhé oranžové kabely, nevím jak se jmenujou, nepátral jsem.
    - také tam možná nastane problém s jiným zemním potenciálem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Zkusil bych koaxiál Belden H125, ale ta vzdálenost je opravdu příliš velká a je to spíš tak na průmyslovou kameru než na kameru normální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    jeden davate spis 50 ohm druhej 75 ohm...ale kazdoapdne si myslim ze oba jsou dost tuhy...potreboval bych aby s tim slo chodit taky trochu..
    ten kabel co pouziva CT to by se mozna dalo nekde dopatrat jdu na to..diky za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Mam k projektoru 80 m běžného stíněného kabelu ke kytaře a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od nuttie Zobrazit příspěvek
    jeden davate spis 50 ohm druhej 75 ohm...ale kazdoapdne si myslim ze oba jsou dost tuhy...potreboval bych aby s tim slo chodit taky trochu..
    ten kabel co pouziva CT to by se mozna dalo nekde dopatrat jdu na to..diky za tip
    Kamera má výstup 75Ω, takže dávat 50Ω kabel není zrovna ideální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    To by tak nemuselo vadit, důležité je přizpůsobení na konci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    tak jsme poridil RG59 flexibilní tka uvidím až to zkusím.
    Jinak co bych ještě potřeboval.je nějaká softwarový přehrávač(live strižna?víte o něčem.
    Potřebuju z mixu kde budu míchat kamery poslat přes počítač(tv kartu) na projektor.a chci abych to moh prolinat z různýma videaama který chci pouštět na projekci.Víte o něčem?díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    tak jsem si dneska opsal typ toho kabelu, když tu byla nova a tahala přes ca.200m (každej) kabely od kamer do přenosáku (sice SDI, ale to je celkem fuk) ale ten papírek s tím typem jsem zapoměl v režii. Jen vím, že je to triaxiál.
    Live střižna: NewTec (snad jsem to napsal správně). Umí 16 kamer live.. sdi a composit.
    Ale musíš si ho koupit.
    Naposledy upraveno uživatelem píďa_m: 06-01-2011 v 22:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    pida : na SDI sa pouziva iny kabel ako na analogove video .. SDI neni problem tahat na dlhu vzdialenost .. mame 50m bubny a daju sa nadpojit na seba .. 100m sme skusali a ziadny problem .. a TRIAX , to je opat uplne iny level .. take veci tu ani nepis ..

    No a NewTek by som nikomu neradil .. Sme radi , ze sme sa zbavili TriCastru .. Velmi zla vec ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Pytkin. Ten TriCastr jsem párkrát viděl v provozu a zdálo se mi to na poloprofi studio a nebo on-line slušný. Akorát hrozně drahý. Co nevyhovovalo ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    5

    Tak me dnes prisel kabel...objednal jsem si 2 klubka..no rikam si vyzkousim to spojit ze srandy..to je 200 metru..no a bezelo to taky..ale kvalita videa byla znat .200 metru uz nic moc..jedno klubko 100m vcelku v poho.na projekci pouzitelny..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jibarr : je to smejd .. neni to hardware .. je to normalne pc s windowsom a kartami .. a tak sa to aj sprava .. zasadny problem je ze to ma len dva frame bufre .. cize nemozes strihat z ostrej lajny ale len cez preview .. co je dost obmedzujuce .. z ostrej lajny to striha rozne oneskorene a tak .. strihac bol z toho na nervy .. vacsi problem bol so zaznamom .. Robili sme live zaznam dakeho koncertu .. zrazu dosiel technik , ze nam neblika na tricastri disk .. pozeram na panel .. RECORD bol cerveny .. ale cas stal .. stopol som to a opat recordol a uz to bezalo .. ale chybalo tam 10 minut .. nastastie sme paralelne nahravali vystup do DVCAMu .. takze tam to bolo .. Mali sme tu najvyssiu radu Broadcast s SDI vstupmi .. Je tam 6 kanalov .. Nahlady vstupov z kamier idu len v mode 3 kamery .. Ked sa prepnes do modu 6 kamier , tak nemas na obrazovke nahlady .. takze musis mat poriesene pred tricastrom distribucaky a nahladove monitory .. Co je dost nakladana vec .. atd atd .. Tricaster je velke nestastie .. To je vhodne pre studentov do skoly .. Kde nevadi sem tam nejaky vypadok .. Na Seriozne Broadcast nasadenie je to nepouzitelne ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Propojení TV s PC
    Od jirkachon v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-08-2011, 20:05
  2. Propojeni UPC s PC
    Od Warik v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2009, 18:41
  3. Propojeni PC->LCD
    Od luba.s v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 17:58
  4. Propojení LCD TV s PC
    Od rotrinho v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-12-2008, 12:34
  5. Propojení PC <> PC
    Od Jarda H. v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 15:58