Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Problem s Prevodem videa z DV kamery do Win 7

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    Dobrý den,

    Chtěl bych se zeptat, dřív jsem měl WIN XP, kameru připojoval přes fire wire a v pohodě jsem video přehrál do PC.


    Teď mám nově WIN 7, připojil jsem kameru nainstalovaly se automaticky ovladače, ale video nepřehraji. v pinnacle mi to píše, že video se nepodařilo zobrazit, a movie maker už 7 nejspis nemaji...

    Kamera se mi ani nezobrazi v tento pocitac, pritom ve spravci zarizeni normalne je nainstalovana.


    Dekuji mnohokrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    uzivatele win7 nekdy musi manualne nastavit Legacy driver, windows je tam ma myslim tri,

    zajdi do my computer ,properties,Device manager....a
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    2

    Dekuji chlapci, moc mi to pomohlo...


    Hezky den...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    1

    Ahoj
    měl jsem stejný problem jako poklop88,také mi to moc pomohlo.Teď mám zase ale roztrhaný(rozsypaný,kostičkovaný)obraz.Zkoušel jsem různé kodeky,ale je to stále stejné.Mám po reinstalu W7,na XPčkách to bylo OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    Ja mam problem s FIrewire streamovanim videa .. potreboval by som kameru pripojit v HD rozliseni k win 7 alebo xp .. podla toho ktory OS to bude podporovat a cez Adobe media publisher pustit toto video na CDN server .. ale ani za toho boha neviem rozchodit hd .. SD mi v pohode ide .. ale je to malicke 7xx na 5xx video .. potrebujem aby mi win 7 videli pripojenu kameru a ju pripadne aj zobrazili v device liste ..

    ak kameru nastavim do sd modu .. tak nemam problem .. v hd .. a cez firewire mi to nejako nejde ..

    nemate s tym niekto skusenosti ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od maxo777 Zobrazit příspěvek
    Ja mam problem s FIrewire streamovanim videa .. potreboval by som kameru pripojit v HD rozliseni k win 7 alebo xp .. podla toho ktory OS to bude podporovat a cez Adobe media publisher pustit toto video na CDN server .. ale ani za toho boha neviem rozchodit hd .. SD mi v pohode ide .. ale je to malicke 7xx na 5xx video .. potrebujem aby mi win 7 videli pripojenu kameru a ju pripadne aj zobrazili v device liste ..

    ak kameru nastavim do sd modu .. tak nemam problem .. v hd .. a cez firewire mi to nejako nejde ..

    nemate s tym niekto skusenosti ?
    Nevím co je na tom pravdy, ale kamarádi říkají, že pokud chceš na PC s něčím vážně pracovat, pořiď si Win7 Ultimate. Já je mám a když jsem kameru přes 1394 připojil, tak se mi bez jakkýkoliv ovladačů hned sama v Zařízení objevila a Pinnacle hned jelo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Win7 Ultimate. Já je mám a když jsem kameru přes 1394 připojil, tak se mi bez jakkýkoliv ovladačů hned sama v Zařízení objevila a Pinnacle hned jelo.
    U mě to samé v Premiere,importuje i exportuje.
    Koukal jsem podle návodu ai do správce zařízení a ani tam žádnej Legacy driver nemám.
    Naposledy upraveno uživatelem porybnej: 22-09-2011 v 12:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Jinak u Woknows vždycky platilo, pokud se Ti něco nepřipojí, hledej ovladače u výrobce. Už u XPéček však bylo všechno jednodušší, no a Win7 Ultimate jsou bezproblémové vůbec. Navíc zařízení ještě přidělí pěknou ikonu. Doufám, že jsi měl kameru zapnutou v režimu přehrávání. Někdy pomůže vypnutí antiviru. Ale to tento případ asi nebude.
    Být Tebou, vezmu ji k někomu jinému, kdo také má Win7 a vyzkouším, jak jeho PC na kameru reaguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Rád bych ještě popsal svůj problém a jak jsem ho vyřešil.
    Jednou se mi stalo, že se mi nemohl spustit Pinnacle a už zhavaroval při načítání. A od té doby to dělal pořád. Pinnacle jsem přeinstaloval, před tím jsem jej doslova "vyzobal" z registrů, ale nic se nezlepšilo. Pak jsem si uvědomil, že mi na pozadí běží DriverMax, který mi průběžně v PC aktualizuje ovladače, a tedy i pro grafickou kartu (ASUS EAH5870). Tak jsem ve Správci zařízení vrátil předchozí ovladač, ale ani to nepomohlo. Zkusil jsem stáhnout freewarový prográmek pro ATI chipy pro odinstalování všech ovladačů gr. karty. Odinstalace proběhla až do úrovně VGA. Po nainstalování předposledního ovladače se k mé spokojenosti Pinnacle rozběhl. Pak jsem na zkoušku znovu doinstaloval poslední verzi originálních ovladačů a problémy se vrátily. Tak jsem celý postup opakoval, abych eliminoval náhodu a zakázal jsem aktualizaci ovladače grafické karty. Nyní je vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém z převodem videa na DVD
    Od Nuni78 v sekci DV/HDV
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 28-07-2010, 22:08
  2. problem dvd-ram a převodem
    Od elsusta v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-03-2007, 06:32
  3. Problém s převodem
    Od sandy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 19:43
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 17:07
  5. problem s prevodem
    Od konyczcz v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2005, 21:22