plazma Panasonic
plazma Samsung
plazma LG
LCD Sony
LCD LG
LCD SHARP
LCD Hyundai
LCD Samsung
LCD Panasonic
LCD Philips
LCD Grundig
LCD Sencor
LCD Toshiba
LCD Changhong
LCD ECG
Zdravim a pozdravujem…
Pomozte mi rozhodnut sa medzi dvomi bednickami…obidve s rovnakou cenou:
Panasonic TX-P42G30E
Panasonic TX-P42ST30E
Hlavne riesim dilemu s obrazovkou ( ci je 2D or 3D ma nezaujima )
1. G30 ma Infinite black a ST30 Infinite Black PRO…obidve 5.000.000:1...
2. G30 ma THX a ISF mod, ST30 nie
A este jeden rozdiel: G30 ma USB HDD zaznam/nahravanie, ST30 nie…
ST30 by mala mat lepsi panel, ozeliet funkcie THX, ISF, USB HDD alebo nie a radsej siahnut po G30 aj ked s trosku slabsim panelom?
Co by ste si vybrali z tychto dvoch modelov?
Vdaka za tipy.
RangeRover: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=28566 (nenech se zmást názvem, řeší se tam i G30)
To KamilZ: Vrela vdaka za link. Presne toto som hladal, ale v tej spleti prispevkov sa mi nedarilo najst tie spravne odpovede. Harris23 riesil tu istu vec. Thanx again.
Ja bych se dival z 90% casu ze vzdalenositi 3-3,5metru, ale kdyby dosla navsteva nebo tak, tak ti nesedi tak daleko (kresla jsou blize k TV, nez pohovka)
Ptam se kvuli tomu, jestli neni na takovou vzdalenost 50" zbytecne velka. Nevyznam se v tom, nemel jsem nikdy plazmu ani nove LCD, takze nevim, co od toho cekat. Je tu snad forum o TV technice, tak kde jinde bych se mel ptat.. A kdyz nechces odpovidat, tak neodpovidej
Ostatnim dik za rady
Ale ja chcem odpovedat, hlavne na taketo nelogicke otazkyCo si napisal, tak logika (aspon moja
) hovori, ze ked hlavne (90%) z 3-3,5m, tak nad cim mas este spekulovat??? Ha?
To akoze ked obcas (navsteva atd.) bude sediet blizsie, tak si kvoli tomu kupim 40" a na ten z 90% budem pozerat z 3,5 metra?![]()
erik555> Ja to myslim tak, ze me vsichni strasi, ze je to moc velka uhlopricka a ze se na to nebude dat divat (i z tech 3 metru). Ale ja na tom budu sledovat hlavne filmy na DVD a v HD kvalite a ty televize jsou dneska uz snad tak daleko, ze by to nemel byt problem, ne? Jak rikam, ja se v tom nevyznam, nikdy jsem moderni TV nemel, tak si v tom necham poradit, at zbytecne nedavam vic penez, kvuli vetsi uhlopricce a pak doma zjistim, ze je obraz rozmazanej jako prase..
Nebo takhle: Jaka je optimalni vzdalenost pro sledovani 50" plazmy a pri jake nejmensi vzdalenosti se na to da jeste jakz takz divat?dik
http://www.itnews.sk/tituly/bz/free-...upe-televizora
Ked sa ti zda z 3-3,5 uhl.50" velka, tak 46"/47", ale menej uz nie, ved chces mat z filmov atd. aj nejaky zazitok, ci nie?
Naposledy upraveno uživatelem erik555: 10-12-2011 v 11:53
Tak vite jak to nakonec dopadlo? Zasel jsem do par elekter, prozkoumal jsem ty moje vyhlidnuty plazmy (50" LG 50PV350 a 50" Pan TX-P50U30E) a kdyz jsem videl, jak je to z te me vzdalenosti rozmazane (3- 3,5metru), tak jsem za ty prachy vzal radsi mensi, ale o to kvalitnejsi 107cm od Panasonicu TX-P42ST30e. Ma to uz o tridu lepsi panel a ten rozdil v kvalite oproti tem dvoum je dost velkej. Takze jsu maximalne spokojenejNavic je uz i v 3D, coz jsem puvodne ani nepotreboval. Zkousel jsem si na ni poustet schvalne nekvalitni DivX filmy a i na te 107cm je poznat, ze to je mazle, takze na ty 50"tce by to bylo nekoukatelny
Jinak diky za tipy![]()
Drake89 : hlavně aby jsi byl spokojený ty. Přeji ať ti slouží k tvé spokojenosti.![]()
tx-p46gt30e
Recenzia LED LCD Samsung UE32D5000: http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...1112121567.htm