philips 65PUS6162/12 idem vratit. to ze ma nerovnomerne podsvietenie co vidno ne šedej by som este prezil, ale to ze system seka, nedaju sa usporiadat programy, vylucit urcite zdroje v zozname source, aby som nepreklikaval vsetko ako idiot ked pouzivam len tv a hdmi, tak to mi vadi...dalej.... mam zlozku s mkv filmom a srt titulkami. ked pustim film cez kluc, nacita aj titulky v mkv aj tie externe. ked tu istu zlozku pustim cez dlna, srt titulky nevidi. wtf?! ten isty prehravac. nebudem rozbalovat mkv a vkladat do neho moje titulky na kazdom filme. a to ze ich pozrem mesacne aspon 50 ani nehovorim... pozeranie som chcel vyriesit cez desktop pc . lenze tam ako spominas obraz trha, a ked prepnem rezim pocitac, ide vsetko plynule, ale znacne ti obmedzi nastavenia obrazu.cize nieje obraz taky pekny vyladeny ako ho mam v rezime dlna/usb. z uzb tiez nechcem pozerat lebo filmy mam v desktope a pozeram cez siet ci uz na notebooku alebo v mobile. proste nie a nie prist na komfortne normalne riesenie..dalsia vec. dnes zapnem smart, ze si pozrem aspon youtube. jedina smart apka ktora sa da realne pouzit.(a to nehovorim ze sa v nej neda nastavit kvalita videa ako v apke napriklad na mobile) pripojte internet. co?? mam v tv kabel z routra. tak skusime wifi. nenaslo ziadnu siet.na mobile aj susedov.. proste internet nejde... vypol som zapol router, telku, nic... internet skapal. do teraz to 4 dni islo... miracast ? 2 z 20 pokusov pripojilo mobil.aj to na tv musis prepnut na vstup miracast a prejst si wizardom zakazdym. na inych tv kliknes na mobile pripojit a na tv ti nabehne sam obraz. tak dnes zufali pripojim usb s filmom, a nerozpoznalo ani ze som pripojil kluc... tak kliknem tv, a namiesto tv, teda jojky na 25tom kanaly, ktory si neprestavis, ostala tma. nic nereagovalo... vytiahnut z elektriky a zas zapnut... tak idem po 5 dnoch tv vratit, a s NET TV system nechcem uz mat nic spolocne.toto som za 1019eur teda necakal... na mojej 10 rocnej panasonic plazme si aspon upravim poradie vstupov a programov...
neviem co mam kupit? mate nejaky typ ? mozno aj 55 palcov, len nech to funguje vsetko ako ma... asi naj s androidom.tam si doinstalujem co chcem..