plazma Panasonic
plazma Samsung
plazma LG
LCD Sony
LCD LG
LCD SHARP
LCD Hyundai
LCD Samsung
LCD Panasonic
LCD Philips
LCD Grundig
LCD Sencor
LCD Toshiba
LCD Changhong
LCD ECG
Prosím poraďte , sleva na 55B7 bude jen do 24.9 ? Zvažuji koupit tuto telku, nevím ale zda oled od jiné značky bude mít také problémy s obrazem o kterých tady píšete (v relaci do 60 tis.) Používám externí zdroje signálu, takže tuner mně netrápí. Testy jsou jedna věc, ale porovnání skutečného obrazu na více značkách jsem nenašel. Díky, Jarda
vivid.sk: dnes som sa bol pozrieť na tie Sony, tak ta Xe9005 vyzerá pekne. Ale predavač ma presviedčal ist do Samsung kvôli menu, že android je pomalší.... Ale neviem, najprv mi ukazoval nejaku MU64xx radu, ale ked som mu povedal, že som mu jasne hovoril o 100 Hz tak zase menil. Ale ukázal mi potom Samsung UE55MU7042. Vraj by išiel on skôr do toho, kvoli rychlosti..... Čo si o tom myslíš?
Edit: Tak som si to bol pozrieť ešte inde a som rozhodnutý. Počkám na SONY KD55XE9005![]()
Naposledy upraveno uživatelem jaydoo: 10-09-2017 v 18:02
Myslim, ze to bude dobra volba. Ten vyssie menovany Samsung, nieje zly, asi by som sa finalne rozhodoval podla uniformity panelov (SONY ma rohy trosicku menej podsvietene, pozor na to, aby boli vsetky +- rovnake).
"sleva" bude cim dalej, tym vacsia, konciac 1Q roka 2018, kedy bude tato TV nahradena novym modelom a nasledne bude jej cena na minime az do vypredania.
No a ešte prichádza do uvahy PANASONIC TX-58EX780E
A ten Samsung asi radšej nie, nie som zástanca Samsungov....:P
Naposledy upraveno uživatelem jaydoo: 11-09-2017 v 19:53
Co som cital viacere testy: tak ten EX780 ma vraj velmi lesklu obrazovku. To je asi najvacsie minus. XE9005 ma priame podsvietenie a je vseobecne velmi chvaleny. MU7002 by som ani neuvazoval - ked tak radsej KS8000 (ta je vraj o chlp lepsia od tej SONY, ale pozor - je to vlanajsi model, teda sa da predpokladat kratsia podpora) prip. KS7002. Tohorocne modely od Sama - len vyssie od MU7002, ale vraj horsi upscaling vo vseobecnosti oproti tej SONY.
Ahojte, už dlhší čas zvažujem kúpu nového televízora a neviem sa rozhodnúť. Zatiaľ som našiel tieto TV
Panasonic TX-50EX600E
Panasonic TX-49EX613E
Samsung UE50MU6192
Samsung UE50KU6072
TV sú približne v rovnakej cene, akurát Panasonic ma navyše výstup na 3.5 jack.
Čo poviete na vyššie uvedené TV? Prípadne, vedeli by ste vybrať niečo lepšie v podobnej cene cca 700eur (18 000 czk)?
Ďakujem za rady.
Naposledy upraveno uživatelem brtani: 12-09-2017 v 13:27
Když to tak pročítám, tak mi vychází dvě varianty:
Panasonic TX-65EX780
SONY Bravia KD-65XE9005
Z porovnání má Panasonic navíc 3D, PIP a menší spotřebu a mínusem je možná lesklá obrazovka. SONY je aktuálně na MALL.cz s dárkem PS4, který bych asi uživil. Je něco dalšího, co by podpořilo volbu některé z variant a o čem se běžně nepíše...zkušenosti...? Využití TV je pro běžný příjem, především HD vysílání + využití HQ zdrojů.
Kterou televizi by jste doporučili- Samsung UE43KU6072 nebo LG 43UH603V - jsem limitovan cenou do 12 000 kč. Je to pro rodiče, čili sledovat se bude jen HD z kabelové televize. Může to být i jiný model. Díky za odpověď.
renek: Sony Bravia KDL-43WD757 https://televize.heureka.cz/sony-bravia-kdl-43wd757/ za 12.5 kKč v Mall nebo Panasonic TX-40ES513E https://televize.heureka.cz/panasonic-tx-40es513e/
Důvodem je kvalitnější obraz než u mnou vybraných modelu, nebo jiné parametry?
Ktorú TV by ste vybrali? Trošku som to zredukoval...
Samsung UE50MU6192
Samsung UE49MU6402
Panasonic TX-49EX613E
Naposledy upraveno uživatelem brtani: 14-09-2017 v 06:21
---------- Doplněno v 20:52 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 20:50 ----------
Dobry den mam dotaz videl jsem o vikendu ve Svycarsku tv Samsung UE 55KS7580,a mam moznost si ji tam i koupit za podle me priznivou cenu 1000 franku,tak se chci zeptat jestli je to dobry napad hlavne co se zarucni doby tyce;a jeste se chci zeptat proc nikde nemouhu na webu najit nejakou ceskou informaci o teto tv,diky za kazdou radu.
Bez ohledu na záruku to není dobrý nápad, není to model pro ČR. To je i odpověď na druhou otázku.