plazma Panasonic
plazma Samsung
plazma LG
LCD Sony
LCD LG
LCD SHARP
LCD Hyundai
LCD Samsung
LCD Panasonic
LCD Philips
LCD Grundig
LCD Sencor
LCD Toshiba
LCD Changhong
LCD ECG
Tak som si nakoniec vybral asi SONY 55W809 ako som pochopil stačí mi FHD a 120HZ
jediné čo ma trápi je, že to má len HDMI 1.4 ak som správne našiel a teda mám otázku či sa dá, respektíve ako prepojím túto TV s PC aby mi tam išli hry viac ako 30fps ? Pokial viem 1.4 vie len 30 fps ak sa mýlim opravte ma, za rady dakujem![]()
Diky moc za rychlu odpoved. S TV ako takou suhlasis ? Vybral som ju po precitani tohto a xy for.Vsimol som si ze sa tomu dost rozumies, tak ak by si mi ju odsuhlasil nebudem uz vahat a konecne ju kupim![]()
Ahoj,
klasika, prosím o názor. Fórum jsem přirozeně přečetl od konce do začátku.
TV: 65" je vstupní předpoklad.
UHD bych rád kvůli Netflixu a PS4 pro.
morální limit jsem měl nejdříve 30 000, pak 35 000 a teď mám 40 000. už ale necuknu.
kandidáti:
KD-65XD7505B - nyní za 39 990,- (největši kandidát, ale recenze řikají kontrast a černá nic moc...ale poznám to já? - byl sem se na ní podívat a přišla mi ok, ale v obchodě bylo hodně světla)
TX-65DX750E - ten se mibi moc, ale 47000 uz mi prijde za TV hell
UE65KU6072 - vim, 50Hz panel, ale priznam se ze moje oko rozdil nevidi, vic mi vadi ze nema Bluetooth.
babo raď, vím, řeknete, dej 47 za panáka, dokud jsou...
nejsem zas tak náročnej, krom Netflixu to budu krmit mkv přirozeně max full HD, ale říkám si, že UHD kvůli stream službám by to mít mělo.
Samsung zo zoznamu vyhod (UHD low cost), SONY (koli IPS) tiez, a ostal uz len Panasonic (pozor na to krmenie s mkv, DTS neprera, treba externy player).
Zdravim vsechny. Shanim nejakou malou TV do kuchyne. Uhlopricka 22"-24", vetsi se nam nevejde. Jediny pozadavek je na dobre pozorovaci uhly. Spousta panelu, co jsem videl, jsou celkem silene (treba vsechny Samsungy). Na pohled celkem dobry byl Philips 24PHS4031. Nezna tu nekdo nejaky dalsi model, ktery by byl ten "jednooky mezi slepymi kralem"?
Diky,
malda
Hmm, tak to zamrzí. Tak si to nech přivézt.
To malda.pm : Pro tento účel také nakupuji mrňousky od Philipsů. Sice mně menu připadá být hrozné, ale na druhou stranu cena/vybavenost a odolnost je pro mě rozhodující.
@majko: Mohol si to riesit v ramci vratenia tovaru do 14 dni a zobrat si iny kus. Dnes uz s tym nespravis nic. Reklamovat to sice mozes, ale s najvacsou pravdepodobnostou neuspejes, pretoze to je vlastnost, nie vada, naviac to nieje nic extremne.
Ahoj
Na kolik odhadujete že může zlevnit Samsung 55KS7002? Teď stojí 35tis, je reálné že do konce roku zlevní někam k 25 tisícům?
Nebo existuje nějaká slušná alternativa kolem 25tis?
podmínky mám 4K, a 55 palců... Na 4K trvám, protože ještě teď pamatuju, když jste mi tu před lety tvrdili, že full HD je úplná zbytečnost protože není obsah
Koukal jsem dnes na základní Samsungy KU6072 a nějak mě to nenadchlo, narozdíl od té KS7002, bohužel je daleko za rozpočtem :/
Pred kolkymi, pred desiatimi? To mozno hej.
Zial, slusny UHD si musis zaplatit, tak to chodi aj u konkurencie, vyber TV je dobry, sleduj heureku, ale necakaj na zazraky, po nastupe tohtorocnych modelov do predajni pride posledne zlacnenie, tipujem este cca 10-15% dole, co je velmi slusna cena na TV tychto parametrov (zacinala na cca 50k czk).
A pridavam dalsi tip, na premyslanie:
https://televize.heureka.cz/panasonic-tx-58dx750e/
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 03-04-2017 v 19:03
A jak si stojí ten Panasonic ve srovnání s KS7002 prosím?
Odesláno z mého HUAWEI CAN-L01 pomocí Tapatalk
Tiez velmi dobre
Samsung vychadza o nieco lepsie, ale je to vec roznych priorit, pretoze kazda z nich ma nejake pre a proti, preto si to prejdi sam, co je pre teba prioritnejsie.
Tu a tu.
Spominana 7000ka je totiz dobry kauf aj z toho pohladu, ze ponuka skoro to iste, co vyssi osmickovy model, pritom je to prvy pouzitelny UHD TV v modelovej rade s 100/120Hz panelom (nizsie rady 6xxx niesu zaujimave).