plazma Panasonic
plazma Samsung
plazma LG
LCD Sony
LCD LG
LCD SHARP
LCD Hyundai
LCD Samsung
LCD Panasonic
LCD Philips
LCD Grundig
LCD Sencor
LCD Toshiba
LCD Changhong
LCD ECG
ahoj, poradíte jestli má smysl v dnešní době pořídit starší plazmu - 42"? TV Panasonic TX-P42S20E nebo raději připlatit a koupit novou LG 43LH510V? jsou u té plazmy nějaké větší nevýhody? kromě spotřeby?
díky moc
Naposledy upraveno uživatelem jsemclovek: 30-12-2016 v 13:22 Důvod: překlepy
Jedno horsie riesenie, ako druhe.
Zavisi vsak aj od toho, ako casto bola plazma vyuzivana, zdochnut moze kedykokvek (je to bez zaruky). Obraz ale budes mat lepsi, ako na novej low-cost LCD od LG. Ak to chces len docasne (ako pises v susednom vlakne, na rok), kludne zober to PDP.
Funkcne ho predas ho s mensou stratou![]()
Mám dotaz na Samsuňáky. Nikde jsem se nedočetl, že lze nainstalovat KODI na TV Samsung. Na KODI stránkách není Tizen uveden.
Dále bych se chtěl zeptat, jestli lza instalovat do TV LG, jelikož je tam webOS. KODI lze pouze na Android, Linux, Mac OS X, iOS, a Windows.
Naposledy upraveno uživatelem jirijezek@seznam.cz: 30-12-2016 v 14:27
Do Samsungu nejde.
Ale nainstalujes ho do TV od Sony, Philips a Sharpov (tych s androidom).
Zapínanie ma netrápi, to funguje. Ide o vypínanie a keďže to v cca 70% prípadov funguje, nastavené je všetko (ono tam moc nie je čo nastavovať), správne.
Ak tomu rozumiem, keď sa Ti aTV4 vypne po nečinnosti, vždy sa správne vypne aj uvedná TV (nie naopak, nezaujíma ma stav, ked vypneš TV a tá vypne aTV)? Apple TV máš zapojenú priano do TV Sony do HDMI1? Nemáš na TV zapnuté automatické vypnutie pri nečinnosti po 1/2/4h?
Díky.
PS: Zvuk neriešim, to je tragédia, to riešim inak a popravde by ma soundbar neuspokojil, aj keď niektoré sú iste lepšie, ako repro v TV.
Tak ja vzdy vypnem ATV4 ako prvu, nikdy ma nenapadlo vypinat najskor tv, kedze ATV ovladam s ovladacom od ATV. Cize keby ze mi aj magio box zapol a vypol tv tak by som ovladanie od televizoraani nepouzival. Funkciu necinnosti a automaticke vypnutie mam vypnute. Zapnem a vypnem vsetko kedy chcem a sam.
No tak zkus jenom tak pro srandu zapnout na aTV funkci, která ji po 15min. nečinnosti vypne. Já taky vypínám první aTV, pokud ji vypínám, ale problém je právě, když se uspí a má se uspat i TV, což je u mně 99% vypnutí. Ale asi by to chtělo když tak řešit v tématu, co jsem založil v Sony sekci, tady je to lehce OT. Díky.
Tak jsem pročetl asi posledních 25 stránek. Výběr jsem zúžil na tyto 3 typy
Sony Bravia KDL-55W808
Sony Bravia KDL-55W805
Panasonic TX-55DX603E
Kterou by jste mi tedy prosím doporučili?
Ktorukolvek z prvych dvoch (rovnaka TV), posledny tip je zakladny model UHD = nebrat (aj napriec znackami).
Nebudu mít problém s připojením sestavy Onkyo THX-22 HDX 5+1 ?
Nie, nebudeš.
zdravim,
prosim o radu ohledne vyberu TV, jako laik se v soucasne nabidce moc neorientuju, zkusim shrnout moje pozadavky, cetl jsem nejake hodnoceni v ceskych eshopech ale tim se uplne ridit nechcu...
- nevymenuji TV, zadnou ted nevlastnim
- vyuziti bude primarne na filmy z internetu (wifi, dlna, usb) s titulkama (podpora?), obcas sport, vyjimecne klasicka tv, bylo by fajn nejake zrcadleni obrazu z mobilu...
- integrovane smart funkce jako facebook, prohlizec, apod mne nezajimaji, maximalne ten youtube.
- 4K nepotrebuju, nejsem zas takovy fajnsmekr, FHD mne bude bohate stacit
- uhlopricka 100-108 / 40"-43", do vetsi jit nepotrebuju, mam mini-byt a budu se divat z 1m-2m
- na rychlosti prepinani kanalu nezalezi, ergonomie ovladace je mne jedno
- zvuk - cim vernejsi tim lepsi ale nejsem audiofil, a obraz samozrejme taky...
- konekce, neco na pripojeni do bud kabelem LAN a WiFi, 1 HDMI bohate staci, 1 USB taky
- formaty, aby to umelo ten novy na tv a H265
- cena do 12.5tis, cim min, tim lip, par stovek taky priplatit muzu ale nechci priplacet treba za 3 HDMI nebo lepsi ovladac
diky za kazdou smysluplnou poznamku ci radu![]()
Sony 43W755C, Panasonic 40DS630E (nema hevc).
dik za typy.
Sony mne prijde trochu overkill, cetl jsem o samovolnych resetech? 4 HDMI 3 USB.. nevim no, je sance ze by behem roku slevnila?
Panasonic - bez podpory dvbt2 to asi ne:/ - ackoliv jsem psal ze na tv (jako tv vysilani) se moc divat nebudu, tak obcas neco asi jo, pokud se mluvi o datumech 2021 nebo kolik... to zase nekupuju na rok ani tri roky..