Takže by jste doporučovali 55 OK a co se týče zmíněného modelu Samsung UE55J6272, myslíte že to nebude špatná koupě? cena je teď cca 19 - 20tis.kč.. nebo by jste doporučili ve stejné cenové relaci něco jiného? Předem díky za odpověď.
plazma Panasonic
plazma Samsung
plazma LG
LCD Sony
LCD LG
LCD SHARP
LCD Hyundai
LCD Samsung
LCD Panasonic
LCD Philips
LCD Grundig
LCD Sencor
LCD Toshiba
LCD Changhong
LCD ECG
Takže by jste doporučovali 55 OK a co se týče zmíněného modelu Samsung UE55J6272, myslíte že to nebude špatná koupě? cena je teď cca 19 - 20tis.kč.. nebo by jste doporučili ve stejné cenové relaci něco jiného? Předem díky za odpověď.
Ak nechytis nejaky extremny clouding, bude to OK (idealne podsvietenie tiez necakaj).
Nazdar chcem sa spýtať ako je na tom v porovnaní s vyššie spomenutým Samsungom jeho väčší brat?
http://televizor.heureka.sk/samsung-ue60j6272/
Rovnako.... panel je vzdy loteria.
Som ale stále na vážkach nakoľko 1000€ už sa mi zdá moc, ale zase televízor to nie je najhorší, ale ani najlepší, ale neviem či sa mi oplatí za 10cm na uhlopriečke priplácať v prepočte 350€ nakoľko jeho menší brat sa dá teraz kúpiť za 650€ a 140cm uhlopriečka je tiež super oproti 102jke čo mi teraz visí v obyvačke.
existuje nejaka TV s vybornym panelom (eth port, usb a hdmi vsak potrebujem), bez smart funkcii? Tie by som riesil android tv klucom. dik
Kdyby taková existovala, tak ji tu má polovina lidí a rozhodně by to nebylo schované někde pod čarouBohužel, výborné (= použitelné) panely se v současnosti objevují pouze v několika modelech střední a vyšší třídy, kde jsou už smart funkce samozřejmostí.
a sakra. tak to s ima nepotesil. som silno premyslal nad panasonic DS630 radou ale videl som jedno video a tak trochu ho zvozili. len je otazka IPS alebo VA panel
A jakou přesně TV máš? Já řeším 65" do obýváku na sledování blue-ray filmů, HD sportovních pořadů a hraní PS3. Pozorovací vzdálenost je 3m pro koukání filmů a 2,5m pro hraní PS3 s motion-ovladačem. Po přečtení několika fór si ani nejsem jist 4K,UTHD TV, asi by postačilo FULLHD.
Panasonic TX-P65ST50. Kdybych se ohlížel po LCD TV, tak bych koukal po nejvyšších řadách Panasonicu a pravděpdoobně i u nejvyšších řad Sony.
Pokud TV bude fungovat, tak jak funguje stále dobře dále, tak plánuji nejříve výměnu s plným nástupem DVB-T2 a to minimálně 75" a UHD.
PS4 jsem kdysi asi 1/2 roku, v době počátcích prodeje, provozoval s výborným obrazovým výsledkem.
Jak tak koukám na tvé příspěvky, tak mi určitě doporučíš nějaké TV za cenu do 40tis. Musí být však alespoň 60", koukám ze 3m, hlavně by to bylo na blueray filmy, PS3 a HD sportovní pořady ze satelitu. Musí být opravdu ultraHD, když kromě youtube v této kvalitě nic není?
Opravdu kvalitní UHD do 40tis v 60"? O žádné takové nevím. Buď přidej na rozpočtu nebo zmenši uhlopříčku. O UHD bych přemýšlel spíše u uhlopříček nad 60-65".
Na FHD a 60-65" jsou tady různé tipy na fóru, ale je problém něco kvalitního v těchto a vyšších uhlopříčkách doporučit kvůli velké nehomogenitě podsvětlení závisící kus od kusu.
Ahojte,
co sa da prosim dnes kupit od Samsung v rovnakej a lepsej kvalite ako bola (UE55H7000)
Dakujem za odpoved.