Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Jaký televizor by jste si vybrali

Hlasujících
713. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • plazma Panasonic

    195 27.35%
  • plazma Samsung

    33 4.63%
  • plazma LG

    32 4.49%
  • LCD Sony

    56 7.85%
  • LCD LG

    97 13.60%
  • LCD SHARP

    27 3.79%
  • LCD Hyundai

    0 0%
  • LCD Samsung

    160 22.44%
  • LCD Panasonic

    56 7.85%
  • LCD Philips

    40 5.61%
  • LCD Grundig

    0 0%
  • LCD Sencor

    3 0.42%
  • LCD Toshiba

    10 1.40%
  • LCD Changhong

    3 0.42%
  • LCD ECG

    1 0.14%
Strana 182 z 245 PrvníPrvní ... 82132172180181182183184192232 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,716 až 2,730 z 3663

Téma: Jakou TV byste si koupili? (vlákno pro obecné dotazy přes značky)

  1. #2716
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od roman2277 Zobrazit příspěvek
    Za cenu okolo 20tis nic kvalitního nekoupíš.
    Dobre, tak v tom pripade co je nejlepsi koupe "55 pro moje potreby kolem tech +- 20 000?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2717
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    kyuubi: Alternativní model je Panasonic TX-55AS640E. Je tady toho o něm napsáno nejen ode mně dost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2718
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Nenechaj si kazit radost, kup si Panasonic AS640, alebo niektory z menovanych H6xxx Samsungov. Za tie peniaze dostanes velmi dobry obraz.

    update: RoPo bol rychlejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2719
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    Diky za rady, kterou z tech dvou byste zvolili, respektive, ktera je povazovana za lepsi? Z toho co sem zatim cetl tak panasonic nelze propojit pres HDMI, coz by pro me bylo asi velky minus, ale rad si necham poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2720
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Citace Původně odesláno od Kyuubi Zobrazit příspěvek
    panasonic nelze propojit pres HDMI
    Kde jsi toto četl? Má několik HDMI vstupů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2721
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    Tady, ale samozrejme nevim na kolik je to pravdivy a relevantni

    http://3d-televize.heureka.cz/panaso...cenze/#section

    "rozhodoval jsem se dlouho. Obraz spickovy ale po dvou hodinach nastavovani prislo obrovske zklamani. Panasonic ma uzamcene HDMI a tak nepripojite TV jako monitor k PC kvuli HDCP protokolu. Neda se to nijak vypnout ve firmware takze pozor na to. Kvuli tomu jsem tv po tydnu vratil.
    Jinak co se tyce ovladacu jsou spickove. HDMI ARC - taktez bozi. Je to skoda ze Panasonic takto odrazuje zakazniky. Takze ja ficim zase pro Samsung ktery jsem mel 5 let a super."
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2722
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Hmmm... hodně "divný" "závěr". Spíše problém mezi klávesnicí a židlí.

    55AS640E TV je normálně k PC připojena přes redukci DVI->HDMI (připojené PC nemá na grafice HDMI výstup) a 5m kabel HDMI-HDMI. No problém. Audio jde optikou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2723
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    To je dost mozny no. Kazdopadne bych se teda rad zeptal kterou z nich mi doporucite?

    UE55H6200 nebo TX-55AS640E

    Jeste jednou moje hlavni pozadavky a na co ji budu primarne vyuzivat:

    - jedna se mi zejmena o co nejlepsi obraz
    - televizi chci pouzivat predevsim na sledovani filmu z kvalitniho vstupu, pripadne na sledovani videii z youtube, prohlizeni fotek a videii z GoPro, casem eventuelne na hrani na PS4/Xbox One. Ne moc na bezny programy, ale sem tam nejaky sporty
    - z toho mi zatim vypliva, ze mi staci Full HD, ale UHD/4K se pripadne nebranim
    - nepotrebuju nejak moc chytry funkce, protoze bych si casem koupil PS4/Xbox One, pripadne Roku/Chromecast,..
    - preju si aby TV mela dobrou konektivitu s PC a domaci siti, predevsim pak, aby byla pouzitelna i jako monitor a podporovala hodne kodeku

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2724
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Ještě dodatek: Kdyby byl HDMI u Panasonicu kvuli HDCP uzamčený (tomuto termínu daného "pozorovatele" pořádně nerozumím, co tím míní), tak nepojede ani BD player připojený na HDMI, který se zcela běžně používá.
    Z Win musí pro přehrávání HDCP contextu splněno více věcí, ale zrovna HDMI vstup u TV tohoto Panasonicu problémem není.

    Na Youtube je v TV celkem parádní aplikace, kterou lze "ovládat" z mobilu/tabletu či PC. Není třeba propojení kabelem mezi PC a TV.

    To co požaduješ ti Panasonic může splnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2725
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    Ted sem jeste na Alze k tomu Panasonicu nasel tenhle komentar, ale nevim jestli se treba nejedna o stejnyho autora. Tak nevim no :/

    http://www.alza.cz/55-panasonic-tx-5...90.htm#recenze

    "Tak ji mam konecne doma. Od nedele a zatim jsem vic zklamanej nez nadsenej. Obraz, aplikace vsecko super ale TV za puvodni cenu 40k NELZE pripojit k PC protoze HDCP a toto je pry u Panasonicu casty jev. Takze vsechny kdo planujete ze si udelate z TV druhy monitor treba na hrani her z PC pocitejte s moznym problemem nepripojeni. Panasonic to proste nepusti. DVD prehravace a podobne pripojite ale PC proste signal nechce pustit pry kvuli HDCP protokolu. Tak nevim jestli mam brecet nebo se smat. Zatim resene s jinak spickovym servisem a jestli to nerozchodim budu uvazovat o vraceni a pujdu asi znovu do Ťamťunku ktery toto ma dost benevolentni. Dalsi vec kdo si bude chtit pripojit zvuk pres analog cinch misto optickeho kabelu tak take pohori protoze TV ma pouze VSTUP nikoli VYSTUP (dalsi nesmysl) takze mam domaci kino ktere nemuzu pripojit. Pres optiku mi pak nejde ovladat hlasitost (to je ale problem kina ne tv ale stezuje to celou obsluhu) Zatim opravdu jedine plus je obraz, skvele menu, rychlost tv, zadne sekani atd."

    Takze jinymi slovy, pokud to dobre chapu ty mirne doporucujes Panasonic vzhledem k lepsim "smart" funkcim a co obrazove? Chapu, ze se asi jedna o takovy niance, ze to nejde uplne objektivne posoudit, ale z toho co vidim, tak se asi vyznas.
    Samozrejme budu rad i za dalsi reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2726
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    To vypadá na stejně "hloupého" autora. Jak jsem psal. Bez problémů je TV propojena s PC a funguje. TV propojovat s "domácím kinem" cinchem je podle mě hloupost. Optika má mnoho svých výhod.
    O obrazu jsem tady toho napsal již dost. Opakoval bych se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2727
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    To je dilema, asi zalozim anketu Kazdopadne diky za rady a jakykoliv dalsi postrehu budu vitat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2728
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    582

    Ano občas jsou problémy s HDCP,ale vždy se to dá vyřešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2729
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od roman2277 Zobrazit příspěvek
    Ano občas jsou problémy s HDCP,ale vždy se to dá vyřešit.
    Jaky konkretni problemy mas namysli prosimte? Vlastne vubec nevim co to HDCP je, predstavoval sem si to, ze propojim HDMI z TV s grafickou kartou, (pripadne i zakladni deskou v horsim pripade) a pude to bez problemu.

    Je potreba neco instalovat, konfigurovat a pripadne jak slozitej je ten proces?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2730
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Tohle by mě taky zajímalo. Panasoniců jsem k PC připojoval několik, konkrétně model AS640 jsem zkoušel na integrované grafice Intel i dedikovaných ADM a nVidia a v žádné konfiguraci jsem na nic neobvyklého nenarazil. To, že je potřeba správně nastavit overscan, případně využít 1080p Pure Direct nelze považovat za "problém", protože je to záměrně implementovaná vlastnost (pro TV vysílání) a týká se všech TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. koupili byste tuto lcd?
    Od DeNNI85 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-11-2013, 11:13
  2. Koupili byste si multimediální centrum?
    Od Jiří Piškula v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-08-2011, 06:58
  3. Jaký typ TV byste si v současnosti koupili?
    Od Karel Polívka v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2478
    Poslední příspěvek: 03-01-2011, 15:45
  4. Koupili byste si OLED televizor?
    Od Jiří Piškula v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-11-2010, 18:51
  5. Koupili byste LCD/PLAZMU z prodejní plochy?
    Od blazas11 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-10-2009, 17:12