Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 20 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 291

Téma: Edius6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    48

    Dal som sa nahovoriť pre nový strihový SW.Vybral som si EDIUS6,mohol by mi niekto poradiť kde zoženiem návod?Na youtube je iba v nemčine a ja mám smolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Na netu se da sehnat navod na ver. 4,ktera je pro zacatek postacujici,jinak bys mel mit v HELPu navod v anglictine. Popripade ti muzu nekam nasdilet navod na ver.5.
    Nicmene EDIUS je tak jednoduchy na ovladani,ze za tyden jsem se naucil zaklady bez manualu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Tady http://forum.grafika.cz/read.php?98,...29#msg-5056129 je možné stáhnout CZ na v5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    48

    Dík veľa mi to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    280

    Dotaz :
    Odiinstaloval sem Edius 5
    Nainstaloval sem trial Edius 6

    Po spusteni ediusu, se nastartuje uvodni loadovaci obrazovka
    pak se zobrazi obrazovka kde se vybiraji projekty a presety.
    Alee to je vse !!!
    Kliknuli na neco program zmizi a nic proste nic nenabehne cista plocha.
    V task manageru bezi edius.exe ale proste program nenabehne.

    Nevite co s tim ???
    Odinstaloval sem, ccleanerem vycistil registry, zkusil znova a opet to same.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    280

    Novej poznatek : od vybrani projektu v uvodni obrazovce mi Edius 6 nabehne az po 10ti minutach
    a to je PC v klidu nikde nic dlouho na disku nehrabe. Proste najednou po 10ti minutach naskoci.
    Rychlosti PC to neni na 4x horsim to nabiha normalne.

    Nevite co s tim sem z toho na prasky.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele arkij
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    545

    Citace Původně odesláno od bicista Zobrazit příspěvek
    ... od vybrani projektu v uvodni obrazovce mi Edius 6 nabehne az po 10ti minutach
    a to je PC v klidu nikde nic dlouho na disku nehrabe. Proste najednou po 10ti minutach naskoci.....Diky
    Já mám oficiální plnou verzi upgradnutou z pětky a taky mi startování trvá něco mezi 5-10 minutama, kdy se zdánlivě nic neděje, pak se teprve objeví první dialogové okno s výběrem projektru. Ta pětka co jsem měl předtím startovala normálně.

    Ne že bych z toho byl nadšenej, nicméně po tom nastartování už to pak běhá v pohodě a oproti té pětce mi to zatím ani nespadlo, byť na tom dělám třeba celej večer. Na příčinu jsem zatím nepřišel, chystám se, že až na to budu mít chvíli času, provedu komplet přeinstalaci EDIUSU, i když si nemyslím, že to nějak výrazně pomůže, spíš by to chtělo přeinstalovat celej comp, to je ale zase na dlouho.

    Na druhé straně na to, že by to byla jeho "typická vlastnost" to je přece jen dlouho. Takovej AUTOCAD sice taky startuje s každou novou verzí déle, není to ale víc jak dvě minuty. Spíše podezírám, že se mi v PC něco kouše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    356

    Tento problém jsem měl také. Měl jsem pocit že prošmejdí celé PC. Sice netrvalo to 10min. a pomohlo to že v projektech mám v okně Bin co nejméně klipů a streamů. On to všechno načítá, proto po otevření jsou všechny okamžitě přístupné. Dále jsem pro video vyčlenil 2 HDD SATA 3 WD Black napojené na zákl.desce do SATA 6.0 Gb/s. Čím rozsáhlejší projekt, tím je načítání pomalejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    280

    Jenze kdyz dam novy customize projekt, kde neni v Bin jeste natazeny nic, tak to taky proste trva dlouho. Eda5 makal v poho. Na starym jednojadru keplu s 1GB Ram mi EDA 6 nabiha uplne v pohodde a na notebooku Lenovo T500 dvoujadro 4MB pameti to trva 10 minut a eda5 tam jel svizne. Tam musi byt nejaky zakopany pes. Kdby treba hrabal na disku atp ale proste 10 minut se nic nedeje, notas je v klidu a pak najednou to nabehne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    280

    Pak mam jeste jeden uplne zavazny problem ktery sem v E5 nemel a to ze mi nefacha zachytavani videa pres FW. Polozku capture F9 nemam prossvicenou a to i Device seting taky ne.

    Nevite co s tim ??? uz mne z toho jebe. Nejhorsi je ze sem se chtel vratit k verzi 5 ale ta mi nejde ani po odinstalovani v6 nainstalovat, probiha instalace, pak to chce vlozit reg udaje, vlozim a konec, instalacni okno zmizne a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele arkij
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    545

    Citace Původně odesláno od romana51 Zobrazit příspěvek
    Tento problém jsem měl také. Měl jsem pocit že prošmejdí celé PC. Sice netrvalo to 10min. a pomohlo to že v projektech mám v okně Bin co nejméně klipů a streamů. On to všechno načítá, proto po otevření jsou všechny okamžitě přístupné. Dále jsem pro video vyčlenil 2 HDD SATA 3 WD Black napojené na zákl.desce do SATA 6.0 Gb/s. Čím rozsáhlejší projekt, tím je načítání pomalejší.
    U mne trvá dlouho ten první krok, než nabídne menu pro výběr projektů, dokonce se někdy po dvojkliku na ikonu ke startu vůbec nemá a musím to spustit přes pravé myšítko a volbu otevřít.
    Pak už se to natahuje přiměřeně podle rozsáhlosti projektu, tam bych problém neviděl, taky na to mám vyčleněnej samostatnej HDD.
    Spíš si myslím, že to napřed testuje všechna zařízení a kodeky a pak teprve spustí program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    280

    A muze mi prosim nekdo poradit proc mi to v capture seting nevidi moji kameru ???
    Nejde mi zachytavat video. Treba pres Movie marker to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od bicista Zobrazit příspěvek
    Novej poznatek : od vybrani projektu v uvodni obrazovce mi Edius 6 nabehne az po 10ti minutach
    a to je PC v klidu nikde nic dlouho na disku nehrabe. Proste najednou po 10ti minutach naskoci.
    Rychlosti PC to neni na 4x horsim to nabiha normalne.

    Nevite co s tim sem z toho na prasky.

    Diky
    Vidím že zde probíhá diskuse o edius6 zeptám se, funguje vám v exportu mpeg writer a AVCHD/BD authoring? Oba u mě nefukční, musím to vypálit prostě jiným programem z vytvořeného souboru který je na hdd.Díky za odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Edius 6 jsem dělal do čistých Win7 a startuje jak blesk. Po kliknutí na ikonu i s vybráním presetu tak do 2min.

    V Syntexu již řešili nefunkční BD authoring, prohlásili, že je to konfigurací PC (mám od přítele). Prostě, že nějaké komponenty si s Edou nesednou. Osobně mi to jede, jeden disk jsem již udělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    280

    Uplnym zazrakem se mi konecne povedlo znovu nainstalovat E5, takze sem rad ze sem to dal aspon do puvodniho stavu, timto E6 opoustim, pockam na novy HW a tam to zkusim znova. Stejne striham jen SD videa, tak je zatim cas.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 20 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. EDIUS6 Pád programu při tvorbě BD struktury
    Od MONYS v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-05-2012, 16:28
  2. EDIUS6 a 60p
    Od MartasKP v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-03-2011, 13:50
  3. ako vytvoriť kapitoly v edius6
    Od Delfín v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-02-2011, 11:16