Zdravim. Potreboval by som poradit nejaky sposob ako dostat video cez HDMI do notebooku. Nasiel som Blackmagic Design Intensity Shuttle ale to ma asi iba USB 3 a to v notase nemam.Viete nieco poradit?
Zdravim. Potreboval by som poradit nejaky sposob ako dostat video cez HDMI do notebooku. Nasiel som Blackmagic Design Intensity Shuttle ale to ma asi iba USB 3 a to v notase nemam.Viete nieco poradit?
Že by měl NB i HDMI vstup?![]()
Pokud jsi měl představu,že pomocí Blackmagic Design dostaneš do PC film DVD nebo BD,tak na to zapomeň.
jito : da sa to .. staci pouzit nejaku krabicku , ktora poriesi HDCP ..
NB s HDMI vstupom som zatial nevidel.
Nechcem nahravat DVD ani BD (nechapem naco by som to robil cez HDMI) ale TV vysielanie.
Nepůjde.Od začátku se tady bavíme o ničem.Kdyby jsi hned napsal co chceš,tak by jsme ti napsali o HDCP,a byl by klid.
HDCP je ochrana proti nahrávání.A jestli existuje nějaká zázračná "krabička",která tuto ochranu odstraní netuším.To na co jsi se ptal na začátku-Blackmagic Design-to je na zpracování nahrávky z digitální kamery.
to je jasny, pokud chce zaznamenat porady v kvalite vstupni, tak jedine neco s PVR funkci...
a když budu chtít zachytit digitalne vystup boxu (satelitniho, playeru apod..), tedy vcetne OSD, pro ucely demostracniho videa, tak to mam asi taky smulu
Jedine pres analogovy cinch a zachytavaci USB interface, jo?
vsp : no ved cez hdmi .. ved sme tu napisali , ze to ide ..