Sharp lc40le814e
SHARP nevyžaduje extra specielní MMC pro své televize. Tam můžeš připojit jakýkoli, dle tvého výběru a šrajtofle.
třeba tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Pouze se obloukem vyhni ASUSu !!
třeba tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Pouze se obloukem vyhni ASUSu !!
Zdravím, přivezl jsem si sharp LE820e, potřeboval bych ho nakalibrovat nepomůže někdo ?
Nebo ho můžu dát na ty hodnoty co jsou v tomto vláknu ?
Díky za odpověď
Nebo ho můžu dát na ty hodnoty co jsou v tomto vláknu ?
Díky za odpověď
Teda také přispěji se infem s touto TV.
1. obraz je skvělý, sem tam se mi stává, že obrazovka jakoby přepíná barevné schéma (něco jako dynamický/normální atd..) a to celkem dost rychle zasebou
2. mám UPS a kartu v CI+ slotu : přepínání je děs a hrůza, ještě nic pomalejšího jsem neviděl
3. ovladač je další smrt, pokud nejste profesionál se sniperkou v akčních hrách tak máte smůlu, já raději přepínám TV ovladačem od receiveru
4. rychlý start jsem vypnul na všem co doma běží, spotřeba ve stand-by je opravdu děsivá
5. při přejíždějí kanálů třeba v EPG = okousat si nehty na všch prstech
6. při přepínání kanálů a zastavení se na cca 80pozici i jinde následuje seknutí a čekací doba se rovná odbavení na letišti
no nebýt toho obrazu tak jsem jí již prodal, další TV bude opět Samsung
1. obraz je skvělý, sem tam se mi stává, že obrazovka jakoby přepíná barevné schéma (něco jako dynamický/normální atd..) a to celkem dost rychle zasebou
2. mám UPS a kartu v CI+ slotu : přepínání je děs a hrůza, ještě nic pomalejšího jsem neviděl
3. ovladač je další smrt, pokud nejste profesionál se sniperkou v akčních hrách tak máte smůlu, já raději přepínám TV ovladačem od receiveru
4. rychlý start jsem vypnul na všem co doma běží, spotřeba ve stand-by je opravdu děsivá
5. při přejíždějí kanálů třeba v EPG = okousat si nehty na všch prstech
6. při přepínání kanálů a zastavení se na cca 80pozici i jinde následuje seknutí a čekací doba se rovná odbavení na letišti
no nebýt toho obrazu tak jsem jí již prodal, další TV bude opět Samsung
[QUOTE=Ivo Mašek;403875]SHARP nevyžaduje extra specielní MMC pro své televize. Tam můžeš připojit jakýkoli, dle tvého výběru a šrajtofle.
třeba tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Pouze se obloukem vyhni ASUSu !![/QUOTE]
Proč se vyhnout Asusu? Mám O!Play a jsem s ním maximálně spokojen jako MMC dává vše co potřebuji a společně s externím 1TB esata diskem jsem spokojený.
třeba tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Pouze se obloukem vyhni ASUSu !![/QUOTE]
Proč se vyhnout Asusu? Mám O!Play a jsem s ním maximálně spokojen jako MMC dává vše co potřebuji a společně s externím 1TB esata diskem jsem spokojený.
Ve vedlejší sekci je o O!Play toho opravdu velmi požehnaně napsáno. Nevím, zda se tomu smát, či hořce zaplakat. Jestli ti ten O!Play funguje, zkus se tam v té sekci rozepsat.
Jinak, já osobně jsem za svůj život měl v PC dva "suprové" motherboardy od ASUS. Už nikdy!!!
Jinak, já osobně jsem za svůj život měl v PC dva "suprové" motherboardy od ASUS. Už nikdy!!!
[QUOTE=Meggy1;408275]1. obraz je skvělý, sem tam se mi stává, že obrazovka jakoby přepíná barevné schéma (něco jako dynamický/normální atd..) a to celkem dost rychle zasebou[/QUOTE]
- mne obraz nijako neprepina, mam vypnute ECO, OPC, pouzivam standardny AV mod
[QUOTE=Meggy1;408275]2. mám UPS a kartu v CI+ slotu : přepínání je děs a hrůza, ještě nic pomalejšího jsem neviděl[/QUOTE]
- satelitna cast je sama o sebe hrozny smejd, prestali sme ju pouzivat, UNO je omnoho lepsie, je rychle a komfortne
[QUOTE=Meggy1;408275]5. při přejíždějí kanálů třeba v EPG = okousat si nehty na všch prstech[/QUOTE]
- EPG samotne je v tom nevinne, problem sposobuje satelitna cast, pri DVB-C nie je ziaden problem s EPG
[QUOTE=Meggy1;408275]6. při přepínání kanálů a zastavení se na cca 80pozici i jinde následuje seknutí a čekací doba se rovná odbavení na letišti[/QUOTE]
- klasika, satelit
[QUOTE=Meggy1;408275]no nebýt toho obrazu tak jsem jí již prodal, další TV bude opět Samsung[/QUOTE]
- ja by som ju predal aj hned, lenze nemam peniaze na vyhadzovanie, takze nejka vydrzim, dalsi bude Panasonic
Ked je telka vypnuta, tak je super, proste sa mi tento dizajn paci. S telkou som v celku spokojny, ale nesmiem mysliet na ten satelitny nedorobok a nesmiem pozerat hokej, kde velmi vidno tie flaky. :D Servisak je v plane tento mesiac (konecne), len musim pripravit testovacie videa, aby sme mohli viest dostatocne odbornu diskusiu.
Pozeram na recenciu a vidim, ze ten satelit asi nemienia vylepsit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
- mne obraz nijako neprepina, mam vypnute ECO, OPC, pouzivam standardny AV mod
[QUOTE=Meggy1;408275]2. mám UPS a kartu v CI+ slotu : přepínání je děs a hrůza, ještě nic pomalejšího jsem neviděl[/QUOTE]
- satelitna cast je sama o sebe hrozny smejd, prestali sme ju pouzivat, UNO je omnoho lepsie, je rychle a komfortne
[QUOTE=Meggy1;408275]5. při přejíždějí kanálů třeba v EPG = okousat si nehty na všch prstech[/QUOTE]
- EPG samotne je v tom nevinne, problem sposobuje satelitna cast, pri DVB-C nie je ziaden problem s EPG
[QUOTE=Meggy1;408275]6. při přepínání kanálů a zastavení se na cca 80pozici i jinde následuje seknutí a čekací doba se rovná odbavení na letišti[/QUOTE]
- klasika, satelit
[QUOTE=Meggy1;408275]no nebýt toho obrazu tak jsem jí již prodal, další TV bude opět Samsung[/QUOTE]
- ja by som ju predal aj hned, lenze nemam peniaze na vyhadzovanie, takze nejka vydrzim, dalsi bude Panasonic
Ked je telka vypnuta, tak je super, proste sa mi tento dizajn paci. S telkou som v celku spokojny, ale nesmiem mysliet na ten satelitny nedorobok a nesmiem pozerat hokej, kde velmi vidno tie flaky. :D Servisak je v plane tento mesiac (konecne), len musim pripravit testovacie videa, aby sme mohli viest dostatocne odbornu diskusiu.
Pozeram na recenciu a vidim, ze ten satelit asi nemienia vylepsit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
kofolak: asi jsem to napsal špatně, nemám satelit, ale UPC kabelovku...bohužel přes CI slot, takže je téměř jisté, že je to v TV, protože přes STB to nedělalo a ani to nedělá na jiné TV
nene, měl jsem CONAX..ale to nemění nic na tom, že o 10tis levnější Samsung funguje s tou samou kartou špičkově :(
jak jsem psal, celkem velké zklamání...časem koupím jinou...jen musím popřemýšlet jestli LCD nebo PLASMU...přeci jen poslední plasmy jsou celkem slušné po všech stránkách
jak jsem psal, celkem velké zklamání...časem koupím jinou...jen musím popřemýšlet jestli LCD nebo PLASMU...přeci jen poslední plasmy jsou celkem slušné po všech stránkách
[QUOTE=Meggy1;408368]kofolak: asi jsem to napsal špatně, nemám satelit, ale UPC kabelovku...bohužel přes CI slot, takže je téměř jisté, že je to v TV, protože přes STB to nedělalo a ani to nedělá na jiné TV[/QUOTE]
jasne, UPC (po novom freeSAT) sa da aj cez satelit (nie UPS ako pises - heheh), ta pomalost mi pripomenula satelit
jasne, UPC (po novom freeSAT) sa da aj cez satelit (nie UPS ako pises - heheh), ta pomalost mi pripomenula satelit
Meggy1>
1) nemas zapnuty dynamicky kontrast /resp. ekvivalent/ ?
.... k ostatnemu - nuz neexistuje idealna TV. Hlavne ak ma/mal clovek modelov viac, vie uz porovnavat.
1) nemas zapnuty dynamicky kontrast /resp. ekvivalent/ ?
.... k ostatnemu - nuz neexistuje idealna TV. Hlavne ak ma/mal clovek modelov viac, vie uz porovnavat.
Meggy-taky mám upc přes CI slot a dva lcd samsungy a panasonic plazma fungovaly v pohodě. Teď ten panasonic je ještě rychlejší než samsungy.
takže asi sharp but slow :)
takže asi sharp but slow :)
vivid.sk: nn, nemám
Pavell007: jj na Samsungu bylo vše OK...i kolega ho má a taky pohoda, běžná rychlost ovládání a na ovladač nemusíš mít sniperskou školu :)
Pavell007: jj na Samsungu bylo vše OK...i kolega ho má a taky pohoda, běžná rychlost ovládání a na ovladač nemusíš mít sniperskou školu :)
Zdravím, když připojím USB Wireless Adapter, tak se mě automaticky někde otevře volba pro další nastavení....?
Před časem jsem přes tlačítko NET přistupoval na net, ale nyní když připojím usb modul, tak jen neustále bliká a přes tlačítko net se nepřipojím? Při stačení tlačítka na DO se objeví chyb. hláška - Televizor není připojen k síti nebo není správně provedeno nastavení sítě...zkoušel jsem také zmáčknout tlačítko na usb modulu...ale stále nic..nemohu se v menu TV dostat do jakéhokoliv dalšího nastavení. Nevím jak dále postupovat?. Díky
p.s. mohu se zeptat, jaké máte zkušenosti z internet. prohlížeče?
Bylo by možné použít pro tuhle TV i jiný USB Wireless Adapter? jako zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Před časem jsem přes tlačítko NET přistupoval na net, ale nyní když připojím usb modul, tak jen neustále bliká a přes tlačítko net se nepřipojím? Při stačení tlačítka na DO se objeví chyb. hláška - Televizor není připojen k síti nebo není správně provedeno nastavení sítě...zkoušel jsem také zmáčknout tlačítko na usb modulu...ale stále nic..nemohu se v menu TV dostat do jakéhokoliv dalšího nastavení. Nevím jak dále postupovat?. Díky
p.s. mohu se zeptat, jaké máte zkušenosti z internet. prohlížeče?
Bylo by možné použít pro tuhle TV i jiný USB Wireless Adapter? jako zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Iny wifi adapter pouzit nemusis, prilozeny funguje spolahlivo. Prepni sa na NET a potom cez Menu najdi Nastavenie siete (alebo tak nejak).
Ak mas zapojeny kabel, tak je aktivne kablove pripojenie siete. Akonahle zapojis wifi adapter, tak bude aktivovany adapter.
Ak mas zapojeny kabel, tak je aktivne kablove pripojenie siete. Akonahle zapojis wifi adapter, tak bude aktivovany adapter.
Dobra sprava: software update (na jazykovej verzii nezalezi, softver je vzdy rovnaky, len prilozene pdf je v inom jazyku)
LC-xxLE814 Software-Update - ver. 1.12-USB GB 30.47 MB 15.06.2012
LC-xxLE824E Software-Update - ver. 1.12-USB GB 30.52 MB 14.06.2012
LC-xxLE924E Software-Update - ver. 1.10-USB GB 30.52 MB 14.06.2012
LC-xxLE925E Software-Update - ver. 1.13-USB GB 30.58 MB 14.06.2012
Model: LE814E Date: 15.06.2012 (plati pre vsetky vyssie uvedene modely)
Software Version 1.12 [112E1205111] – 07.06.2012
* Fixed black screen which may occur at the time of the Timeshift playback of HD contents of H264
* Conformed to DVB-T standard of France (Canal Ready)
* Fixed the interruption of audio which occurs at the time of the optical output of the DD+ audio
* Fixed so that a service can be registered normally by the channel search in TurkSAT broadcasting
* Fixed so that a scramble can be removed when TV set is turned on after CAM is inserted
* Fixed the error “E203” which occurs when the specific CAM (Cyfra+ Satellite and TurkSAT) are inserted
* Fixed so that a scramble can be removed when the CAM if SMIT is removed and inserted
* Improved the operation speed during watching TurkSAT broadcasting
Download: http://esupport.sharp-cee.com
LC-xxLE814 Software-Update - ver. 1.12-USB GB 30.47 MB 15.06.2012
LC-xxLE824E Software-Update - ver. 1.12-USB GB 30.52 MB 14.06.2012
LC-xxLE924E Software-Update - ver. 1.10-USB GB 30.52 MB 14.06.2012
LC-xxLE925E Software-Update - ver. 1.13-USB GB 30.58 MB 14.06.2012
Model: LE814E Date: 15.06.2012 (plati pre vsetky vyssie uvedene modely)
Software Version 1.12 [112E1205111] – 07.06.2012
* Fixed black screen which may occur at the time of the Timeshift playback of HD contents of H264
* Fixed the interruption of audio which occurs at the time of the optical output of the DD+ audio
* Fixed so that a service can be registered normally by the channel search in TurkSAT broadcasting
* Fixed so that a scramble can be removed when TV set is turned on after CAM is inserted
* Fixed the error “E203” which occurs when the specific CAM (Cyfra+ Satellite and TurkSAT) are inserted
* Fixed so that a scramble can be removed when the CAM if SMIT is removed and inserted
Dnes bol u mna servisny technik (konecne som si nasiel cas). Servisak bol slusny a viedli sme celkom prijemny rozhovor (+/-). Servisuju aj ine typy TV, takze vedel porovnat kvalitu a poruchovost voci inym. Sharp je kvalitny televizor a nekazi sa, teda v porovnani s inymi nimi servisovanymi. Obrazovo je super, no su veci, ktore by mohli byt lepsie spravene. Moj typ je Sharp LC40LE814E (plati to aj pre LE824E).
1. Vadili mi v obraze flaky, ktore vidno iba v urcitych scenach (vid fotky v predchadzajucich prispevkoch)
- Zial ide o vlastnost, ktora je dana technickou konstrukciou. Sice vacsinu casu si ich clovek nevsimne, ale servisak by bol tiez rad, keby neboli vobec. Takze som sa s tymi nenapadnymi fliacikmi zmieril. Uvidi ich v podstate len ten, kto ich chce vidiet.
2. Pomale reakcie pri prepinani programov
- Ked prijimate DVB-T, DVB-C, DVB-S/S2, tak sa zaroven nacitavaju aj EPG data, ktore su kamenom urazu. Pamat na tieto data je integrovana na chipe a je dost mala. Pokial sa zacne nacitavat program ktory ma milion zaznamov v EPG (napr. rozpravky na DuckTV, JimJam, EuroNews), tak treba trpezlivo pockat, kym sa nacitanie ulozi. Zrychlenie je mozne vymazanim tychto programov zo zoznamu. Uznavam, ze zmazanie nie je najstastnejsie, hlavne ked su to taketo programy. Kazdopadne EPG sa nacitava aj pri zakodovanych programoch, takze ich tam zbytocne nenechavajte. LE830 to vraj uz zvlada lepsie.
3. Satelitna cast vseobecne
- Ano, ta je hrozna a zostava hrozna. S tym nic nenarobime. Tak ako pri inych znackach mozeme zabudnut, ze by vyrobca doplnil moznost externej editacie zoznamu programov. LE830 vraj taketo cosi dokaze, ale neviem nakolko je to funkcne.
V kontexte novych informaci sa teraz musim ospravedlnit za niektore moje plamenne reci v predchadzajucich prispevkoch.
Dnes je to trochu loteria pri vybere TV. Kym si to doma clovek riadne nevyskusa, tak nevie co skutocne dostal. Ma vsak niekto z nas cas testovat polroka kazdych 10dni novu TV? Nema. Mozeme sa len spolahnut na skusenosti ludi z tejto a podobnych stranok. Prajem vsetkych bezporuchove sledovanie TV!
Doplnene:
Zabudol som dodat, ze obcas sa snazil servisak nejakou tou perlou na oblbnutie ospravedlnit nedostatky. Zial ani logicke argumentovanmie nepomohlo, tak som ho nechal vyrozpravat. Najlepsia hlaska (cit.): "Teraz kazdy chce od televizora, aby reagoval ihned. Ale uvedomte si, ze ma prefektny obraz!"
Doplnene2:
Bez ohladu na vysledok mozem konstatovat, ze servisak bol maximalne ochotny. Uzival som si skvelu sluzbu "Home Repair", ziadne vlacenie televizora kade-tade. V pripade poruchy by mi bolo zapozicane nahradne zobrazovadlo po dobu opravy mojho kusu.
1. Vadili mi v obraze flaky, ktore vidno iba v urcitych scenach (vid fotky v predchadzajucich prispevkoch)
- Zial ide o vlastnost, ktora je dana technickou konstrukciou. Sice vacsinu casu si ich clovek nevsimne, ale servisak by bol tiez rad, keby neboli vobec. Takze som sa s tymi nenapadnymi fliacikmi zmieril. Uvidi ich v podstate len ten, kto ich chce vidiet.
2. Pomale reakcie pri prepinani programov
- Ked prijimate DVB-T, DVB-C, DVB-S/S2, tak sa zaroven nacitavaju aj EPG data, ktore su kamenom urazu. Pamat na tieto data je integrovana na chipe a je dost mala. Pokial sa zacne nacitavat program ktory ma milion zaznamov v EPG (napr. rozpravky na DuckTV, JimJam, EuroNews), tak treba trpezlivo pockat, kym sa nacitanie ulozi. Zrychlenie je mozne vymazanim tychto programov zo zoznamu. Uznavam, ze zmazanie nie je najstastnejsie, hlavne ked su to taketo programy. Kazdopadne EPG sa nacitava aj pri zakodovanych programoch, takze ich tam zbytocne nenechavajte. LE830 to vraj uz zvlada lepsie.
3. Satelitna cast vseobecne
- Ano, ta je hrozna a zostava hrozna. S tym nic nenarobime. Tak ako pri inych znackach mozeme zabudnut, ze by vyrobca doplnil moznost externej editacie zoznamu programov. LE830 vraj taketo cosi dokaze, ale neviem nakolko je to funkcne.
V kontexte novych informaci sa teraz musim ospravedlnit za niektore moje plamenne reci v predchadzajucich prispevkoch.
Dnes je to trochu loteria pri vybere TV. Kym si to doma clovek riadne nevyskusa, tak nevie co skutocne dostal. Ma vsak niekto z nas cas testovat polroka kazdych 10dni novu TV? Nema. Mozeme sa len spolahnut na skusenosti ludi z tejto a podobnych stranok. Prajem vsetkych bezporuchove sledovanie TV!
Doplnene:
Zabudol som dodat, ze obcas sa snazil servisak nejakou tou perlou na oblbnutie ospravedlnit nedostatky. Zial ani logicke argumentovanmie nepomohlo, tak som ho nechal vyrozpravat. Najlepsia hlaska (cit.): "Teraz kazdy chce od televizora, aby reagoval ihned. Ale uvedomte si, ze ma prefektny obraz!"
Doplnene2:
Bez ohladu na vysledok mozem konstatovat, ze servisak bol maximalne ochotny. Uzival som si skvelu sluzbu "Home Repair", ziadne vlacenie televizora kade-tade. V pripade poruchy by mi bolo zapozicane nahradne zobrazovadlo po dobu opravy mojho kusu.
Viete, ze vo vasom dialkovom ovladaci sa skryva neosadene tlacidlo na aktivaciu/deaktivaciu servisneho menu?
GA771WJSA - nad tlacidlom SLEEP
GA906WJSA - pod cervenym tlacidlom R
...a samozrejme aj v dalsich, staci pohladat kontaktnu plosku bez tlacidla.
[ATTACH=CONFIG]18525[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18526[/ATTACH]
V skratke: rozobrat, naucit tlacidlo na univerzalnom dialkovom, zlozit.
GA771WJSA - nad tlacidlom SLEEP
GA906WJSA - pod cervenym tlacidlom R
...a samozrejme aj v dalsich, staci pohladat kontaktnu plosku bez tlacidla.
[ATTACH=CONFIG]18525[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18526[/ATTACH]
V skratke: rozobrat, naucit tlacidlo na univerzalnom dialkovom, zlozit.
Ahoj Kofolak, diky za zaujímavý príspevok o servisákovi. Mám tiež 814-tku a asi pred 14-timi dňami mi začali miznúť programy v EPG a teraz je úplne prázdne - nič nenačíta pri žiadnom kanály. Nevieš poradiť? Žeby HW chyba?
Valemiro
Valemiro
EPG ma svoje muchy, ale ak hovoris o sat. kanaloch, tak to nefunguje vobec, mne 2x uplne zmizli. Mas dve moznosti: vynulovat nastavenia alebo zavolat servis.
[QUOTE=kofolak;416785]EPG ma svoje muchy, ale ak hovoris o sat. kanaloch, tak to nefunguje vobec, mne 2x uplne zmizli. Mas dve moznosti: vynulovat nastavenia alebo zavolat servis.[/QUOTE]
Ach jo! Díky za radu, kofolak.
Ach jo! Díky za radu, kofolak.
Koukám že se při poslední update zaměřily hlavně na Turecko :)
Rychlost zůstala pořád mezi šnekama :)
Poslední dobou se mi stává, že se TV sama restartuje, řešily jste někdo něco podobného?
Rychlost zůstala pořád mezi šnekama :)
Poslední dobou se mi stává, že se TV sama restartuje, řešily jste někdo něco podobného?
Dobra sprava: software update 13.3.2013
LC-xxLE814E - ver. 1.13
LC-xxLE824E - ver. 1.13
LC-xxLE924E - ver. 1.11
LC-xxLE925E - ver. 1.14
Model: LE814E Date: 13.03.2012 (plati pre vsetky vyssie uvedene modely)
Software Version 1.13 [113E1301251] – 08.03.2013
* Improved operation speed - The operation processing speed becomes comparatively slower when receiving specific broadcasts in Poland
p.s. technicke podrobnosti nie su zname, mozme teda dufat, ze zrychlenie bude platit vseobecne
(zeby odstraneny problem s nacitavanim velkeho poctu EPG dat?)
LC-xxLE814E - ver. 1.13
LC-xxLE824E - ver. 1.13
LC-xxLE924E - ver. 1.11
LC-xxLE925E - ver. 1.14
Model: LE814E Date: 13.03.2012 (plati pre vsetky vyssie uvedene modely)
Software Version 1.13 [113E1301251] – 08.03.2013
* Improved operation speed - The operation processing speed becomes comparatively slower when receiving specific broadcasts in Poland
p.s. technicke podrobnosti nie su zname, mozme teda dufat, ze zrychlenie bude platit vseobecne
(zeby odstraneny problem s nacitavanim velkeho poctu EPG dat?)
Posledny update z 22.12.2014 vezrzia 1.14 pre LE814/824 (verzia 1.12 pre LE924)
Historia zmien (changelog)[CODE]Software Version 1.14 [114E1411241] - 19.12.2014
* Slow reaction in case of HD+ programs
Software Version 1.13 [113E1301251] - 08.03.2013
Software Version 1.12 [112E1205111] - 07.06.2012
Software Version 1.10 [110E1106091]
* Improvement of playing media video files from USB with CI Mediaset HD is inserted (Italy)
Software Version 1.09 [109E1104221]
* Improvement of Türksat problems
Software Version 1.08 [108E1103281]
* Improvement of Lip-Sync problem – sound has a delay to the picture
Software Version 1.07 [107E1012141]
* DVB-C Sorting changed from swap to move
Software Version 1.06
* Improvement for HD-TV dropouts (passive Satellite configuration only)
* Support of HD+ CAM software download
* DVB-S Sorting changed from swap to move
* DLNA performance
Software Version 1.04
* Start with Mass Production[/CODE]
Historia zmien (changelog)[CODE]Software Version 1.14 [114E1411241] - 19.12.2014
* Slow reaction in case of HD+ programs
Software Version 1.13 [113E1301251] - 08.03.2013
Software Version 1.12 [112E1205111] - 07.06.2012
Software Version 1.10 [110E1106091]
* Improvement of playing media video files from USB with CI Mediaset HD is inserted (Italy)
Software Version 1.09 [109E1104221]
* Improvement of Türksat problems
Software Version 1.08 [108E1103281]
* Improvement of Lip-Sync problem – sound has a delay to the picture
Software Version 1.07 [107E1012141]
* DVB-C Sorting changed from swap to move
Software Version 1.06
* Improvement for HD-TV dropouts (passive Satellite configuration only)
* Support of HD+ CAM software download
* DVB-S Sorting changed from swap to move
* DLNA performance
Software Version 1.04
* Start with Mass Production[/CODE]
Ahoj kofolak, ako si spokojny so sharpom? Ja ho mam 4-ty rok a zacina blbnut, po asi hodinovom zahriati zacina silne blikat obrazovka (s vysokou frekvenciou), po rade zo servisu sharp stiahnut novy softver bez zmeny, pri vypnuti aut. podsvietenia zistene, ze cim nizsie podsvietenie, tym viac blika. Nemas alebo nemate niekto skusenosti? Ci vyhodit? Na konci 2010 stal 40-tka 1100 €!
Pravdepodobne odchadza zdroj, skus v servise zistit, kolko by stal novy, pripadne ho daj niekomu opravit - po 4 rokoch to mozu byt kondenzatory.
Ak si s TV spokojny a nechces vacsiu, rozhodne by som ho nevyhadzoval.
Ak si s TV spokojny a nechces vacsiu, rozhodne by som ho nevyhadzoval.
Presne ako vravi vivid.sk, zozen si nejaky schopny servis a daj si vymenit kondenzatory. Nic viac netreba. A sprav to cim skor, nech sa ti neodpali nejaky iny obvod, to by bola skoda.
Odkedy mam satelitny prijimac a telku pouzivam iba ako zobrazovadlo, tak nemam vyhrady. Hnevaju ma tie flaky, ale s tym nic nenarobim. Sharp uz nebude dodavat na EU trh , aktivity Audio-Video v EU predal spolocnosti UMC Slovakia http://www.umc-slovakia.sk/sk/spolocnost/strategicka-aliancia-sharp-umc/
Keby som vyberal dnes, tak by som sa sustredil na zobrazovanie (vtedy to bola loteria). Marketingova omacka funkcii navyse ma nezaujima, ale s funkciami ponukaju aj lepsi panel. Netreba kupovat lacne (tam kde je cenova vojna znaciek a zalezi aj na 10e), ale ani prilis drahe veci (napr. 333D). V podstate som s kupou Sharpu spokojny. Dnes by som rozmyslal nad Panasonicom a az potom nad inymi znackami, podrobnejsie to vsak nesledujem.
Odkedy mam satelitny prijimac a telku pouzivam iba ako zobrazovadlo, tak nemam vyhrady. Hnevaju ma tie flaky, ale s tym nic nenarobim. Sharp uz nebude dodavat na EU trh , aktivity Audio-Video v EU predal spolocnosti UMC Slovakia http://www.umc-slovakia.sk/sk/spolocnost/strategicka-aliancia-sharp-umc/
Keby som vyberal dnes, tak by som sa sustredil na zobrazovanie (vtedy to bola loteria). Marketingova omacka funkcii navyse ma nezaujima, ale s funkciami ponukaju aj lepsi panel. Netreba kupovat lacne (tam kde je cenova vojna znaciek a zalezi aj na 10e), ale ani prilis drahe veci (napr. 333D). V podstate som s kupou Sharpu spokojny. Dnes by som rozmyslal nad Panasonicom a az potom nad inymi znackami, podrobnejsie to vsak nesledujem.
Zdravím, mám Sharp lc-40le814e a po zhruba 30 min. provozu se sama vypne....není nastaveno žádné automatické vypínání ani časovač...vypadá to, jako by se přehřála a nějaké čidlo (pojistka) jí vypnula....nesetkal se s tím někdo? Děkuji za odpověď
Zdravím, tiež vlastním Sharp Aquos LC40LE814E a po 4 rokoch sa začala prejavovať porucha po asi 1 hod. prevádzky sa TV vypne po pár minútach sa zapne, pravdepodobne teplotne nestabilná súčiastka je na príčine. Čítal som to tu, že nie som jediný, ktorého trápi táto závada, už to niekto zistil, ktorá je to súčiastka? Bol by som vďačný za radu.
Mišo
Mišo