Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Prostorovy zvuk (v EDIUS 5)

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Nemate pls nekdo zkusenosti s 5.1 ve striznach,pokud mozno v EDIUSu. Napadla me jedna blbina,pridat do videa audio,ktere bych chtel poustet jen ze zadnich kanalu.EDIUS ma vystup na 5.1 audio (AC3),ale asi pouze za predpokladu,ze je namixovany primo ve VA stope (bud teda z kamery co snima 5.1 a nebo potom z jinyho softu).
    Dneska jsem z nedostatku jine zabavy studoval skoro cely manual a nikde ani zminka.Zajimalo by me to spise teoreticky. Jak vetsi studia s timto pracuji,protoue nepredpokladam,ze svisteni kulek nebo prelety letadel maji na puvodnim materialu.Ze vsechno je tam dodavany studiove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    vo velkych studiach sa zvuk nerobi v strizni ale vo zvukovom studiu .. a pouziva sa vacsinou pro tools alebo nuendo ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    A v editacnim softu,teda konkretne v tom EDIUSu se asi namixovat neda. Videl jsem to naposledy u Pinaclu a nejsem si jist,jestli je moznost v Premiere nejak pracovat s prostorovym zvukem. Ten Pinacle ale byl spis nelogickej hybrid,protoze si tam pracoval s celou stopou a tak si posouval kompletne vsechno,tedy mluveny slovo i ruchy. Ja si myslel,ze si mam asi na tohle nechat zajit chut. rozhodne bez toho snad zit dokazu. Pokud by to slo obcas bych to treba i vyuzil
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    655

    A co Adobe Soundbooth, tam by to mělo jít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Kdyz ja od Adobe mam rad jen AE a ted si zvykam na PS ... ale zkusim to ... a da se tam nejak jednoduse natahnout audio z AVI?
    Dost dobre si to totiz nedovedu predstavit,vim,ze jsem ty veci od Adobe prochazel,ale nijak do hloubky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    655

    Bez problému. V Premiere se to dá udělat následovně -
    Založíš novou sekvenci - v Tracks nastavíš v Audio - Master na 5.1 a přidáš potřebné mono stopy. Pak přetáhneš zvukové stopy kam potřebuješ, a v Audio mixer si přetáhneš Bod pro vyrovnání u každé stopy tak jak chceš, potom si určíš hlasitost.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 75 
Velikost: 57.6 KB 
ID: 8335   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 110.8 KB 
ID: 8336  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    To je neodiskutovatelna vyhoda ADOBE,bohuzel ta Premca mi nejak neprirostla k srdci. Zkousel jsem ji nekolikrat a nakonec jsem zustal u EDIUSu ... proto mi jde o to "vykuchani" audiostoppy z AVI. Popripade vytvorit svoje ruchy zvlast a pak je mozna vlozit do audistopy v EDIUSu.
    Naposledy upraveno uživatelem MartasKP: 14-12-2010 v 11:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    5.1 mozes miesat aj vo Vegase .. on je prapovodne audio editor s pridanymi video stopami ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co s tím, když Edius a QuickTime 7.x neexportuje zvuk?
    Od Electrowood v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-12-2011, 09:42
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-01-2011, 14:41
  3. stereo a prostorový zvuk
    Od WestFlame v sekci Editace audia
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-01-2010, 17:17
  4. Edius 5 - při exportu na pásku se nenahrál zvuk
    Od cameronx v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-10-2009, 22:41
  5. Prostorový zvuk 5.1 u karty Winfast TV2000 Expert
    Od voodoo_child v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 07:44