Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Multimedialni prehravac s DTS HD bez HDD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Koukal jsem dobre, ze pokud chci multimedialni prehravac s DTS HD a zaroven bez disku (prehravani z NASu) tak z tech pouzitelnych je tu jen Asus O!Play HD2 a Xtreamer SW? Jeste Xtreamer PRO ale ten uz je zbytecne velky
    Co doporucite?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    279

    No co? V podstate tu ma o kazdom minimalne 50stran diskusii....

    Za mna Xtreamer SW.

    dodo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    Boxee Box nejlepsi streamovaci masinka na trhu bez HDD



    http://technet.idnes.cz/konecne-v-cr..._tec_video_nyv


    Naposledy upraveno uživatelem peatro: 14-12-2010 v 10:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    peatro :

    Hra to RTMP stream ? RTSP ? RTP ?

    hra to archivy televizii ?

    je tam linux ? da sa doinstalovat konzola a packages ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    peatro :

    Hra to RTMP stream ? RTSP ? RTP ?

    hra to archivy televizii ?

    je tam linux ? da sa doinstalovat konzola a packages ?

    kdyby jsi cetl odkaz nize, tak by jsi se to dozvedel.....pokud zvlada video s podporou flash ve webovem prostredi, bude asi zvladat RTMP

    pro cesky trh je to zatim na pul cesty, dovoluji si odhadovat, ze to bude hit pristiho roku....na XTR taky nebyly hned archivy..



    Aplikace jsou vlastně XML soubory, pomocí kterých Boxee Box z webových rozhraní on-line služeb "vytahá" potřebné informace, aby se obsah stránky korektně zobrazil v prostředí Boxee. Výhodou je, že jejich tvorba je údajně velmi snadná...

    muzes si vyskouset boxee na svem PC, je volne ke stazeni na jejich domovske strance

    Dulezite je, ze to jede na dual-core ARM Cortex A9 2GHz (NVIDIA tegra 2) a ma to gigovou sit.....Popcorn a DUNE bude proti tomu uplna sracka
    Naposledy upraveno uživatelem peatro: 14-12-2010 v 10:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    peatro ; otvoril som ten web .. ale v parametroch som to nenasiel .. ale mozno som to prehliadol

    A jaky system tam je ? Da sa to dako ladit ? stale hladam nieco na digital signage .. Popcorn A110 je mrtef a zatial som nenasiel ziadnu poriadnu nahradu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    peatro ; otvoril som ten web .. ale v parametroch som to nenasiel .. ale mozno som to prehliadol

    A jaky system tam je ? Da sa to dako ladit ? stale hladam nieco na digital signage .. Popcorn A110 je mrtef a zatial som nenasiel ziadnu poriadnu nahradu ..
    to ti nedokazu rict, je to boxxe system neco jako XBMC, coz me napada, ze by XMBC na te kosticce melo jit taky misto HTPC, kde mas CPU Intel s GPU NVIDIA,tady mas misto toho jen CPU NVIDIA tegra 2, ale na zaklade Boxxe jakych kodu to jede , jestli to ma neco spolecneho s linuxem, nevim, nikde jsem nenasel..........jedine co je napsane je http://developer.boxee.tv/App_Anatomy

    Aplikace jsou vlastně XML soubory, pomocí kterých Boxee Box z webových rozhraní on-line služeb "vytahá" potřebné informace, aby se obsah stránky korektně zobrazil v prostředí Boxee. Výhodou je, že jejich tvorba je údajně velmi snadná...

    coz si myslim, ze by casem umoznilo TV archivy a podobne veci jako na XTR

    jestli ti na tom pofrci digital signage, to je neznama....ale urcite pojede na Intelu

    jinak muzes pozkouset a poreferovat, Boxee system nainstaluj na sve PC jako XBMC a uvidis http://www.boxee.tv/

    Naposledy upraveno uživatelem peatro: 14-12-2010 v 14:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    cize to ubuntu rovno bootne do Boxee , ako XBMC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Heartwork
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2,358

    Zajímavé ..., leč škoda toho „lehce" upatlaného designu, ovladač na tom je koukám dost stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    cize to ubuntu rovno bootne do Boxee , ako XBMC ?
    ta kostka je navrzena pro Boxee system......je to teorie, nevim , je to nove, treba to sledovat no google jestli na tom pujde rozbehat jiny system, ale asi nee
    to boxxe vypada moc dobre a budes si ho moct aktualizovat jako XTR firmware http://blog.boxee.tv/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jo uz to instalujem ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    hmm .. RTMP je trochu problematicke , ako pri XBMC
    http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=14733

    RTSP vraj nejde
    http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=23695

    UDP/RDP tiez asi problem
    http://forums.boxee.tv/showthread.php?t=17119

    nechapem to ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no musim povedat ze to prostredie je velmi velmi prijemne .. ma to potencial .. Flash mi browser otvoril tak, ze nekomunikoval s kurzorom .. takze sa nedal ovladat ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    no musim povedat ze to prostredie je velmi velmi prijemne .. ma to potencial .. Flash mi browser otvoril tak, ze nekomunikoval s kurzorom .. takze sa nedal ovladat ..
    n to bude nejaky ten pul rok trvat, nez se to vychyta, u nas se zatim stejne jeste neprodava, rozhodne to ma vetsi budoucnost nez XTR, teda jestli neprijdou s nejakym lepsim HW a kdyz jsi to tak tak vezmes XTR to nema vychytane jeste dnes a uz je to rok ...
    tam byl prvni update firmwaru hned mesic potom, co to vyslo do prodeje v USA, takze developeri se snazi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jo to hej .. tu je vacsi potencial v tom , ze to ide na kazdej platforme .. cize nie su obmedzeny hardwarom .. mohli by spravit este daky live linux na ION ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. BD prehravac
    Od frodo11 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 20:40
  2. Multimedialni prehravac na ceske online porady?
    Od milka2 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-05-2009, 16:45
  3. DVD prehravac
    Od Fany53 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 06:07
  4. prehravac
    Od KOCOUR65 v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 18:13
  5. Prehravac na LP
    Od Joe-Joe v sekci Stará technika (VHS, 8mm...)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 10:29