Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Preskoceni urcite casti DVD pri prehravani

rades (107)|25.2.2005 00:21
Cau,
nahodou jsem zapomel vystrihnout reklamu z jedne nahravky a uz mam obraz i zvuk zkomprimovany. Bez rekomprese to nelze vystrihnout uplne presne. A tak bych potreboval poradit, jak mam docilit toho, aby se pri prehravani DVD, ktere jsem nucen vytvorit z tohoto materialu, preskocila prave ta cast s reklamou.
V uvahu prichazi DVD Maestro, IfoEdit, Ulead DVD Workshop. Pripadny jiny soft si mohu sehnat.

Dekuji za rady.
Mike (617)|25.2.2005 08:43
Vystrihnout to bude asi nejlepsi cesta, sice můžeš na DVD to rozdělit do dvou titulů, které na sebe navážou, ale stejně to tam zaškobrtne, být tebou, tak to třeba v TMPGEnc roztřihnu, těch pár snímků co nejde bez rekomprese překonvertim a pak spojim a máš to hotový za pár minut, ani to ve výsledku nepoznáš
mirekv (7169)|25.2.2005 09:13
rades
Citlivě se dá stíhat v Mpeg2Schnittu, mpeg je nutno napřed demuxnout na video a audio (TMPGEnc). Začátek střihu musí být na I snímku, konec na I,P snímku (on to M2S stejně ani jinak nedovolí). I snímky se opakují asi po půl sekundě, takže ztráta střihem bude minimální.
Osvícený (78)|25.2.2005 09:21
Vystříhni to ve Womble MPEG a bude klid...
Tean (410)|25.2.2005 09:23
Po demuxe sa bude musiet popasovat so zvukom
rades (107)|25.2.2005 10:19
Nakonec jsem to prostrihal v Cuttermaranu. V kousku s reklamou zbyly 4 snimky puvodniho videa. Ty jsem znovu zkomprimoval a pak vlozil tam kam patri. Audio uz je take vyreseno. Vse uz je OK.

Dekuji za vase namety. :-D