Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Formát videa pro YouTube

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele rjja
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    627

    Jáký nastavujete render. z Vegasu pro použití na YouTub ? Jde mi o to , aby to bylo co nejvíce kvalitní, ale aby to šlo přehrát věčina lidem s pomalejším připojením.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Proč render z Vegasu? Na to je mnohem lepší Canopus ProCoder.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele rjja
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    627

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Proč render z Vegasu? Na to je mnohem lepší Canopus ProCoder.
    Takže to mám z Vegasu vyrenderovat a potom znovu v Canopus ProCoder ?
    A nebo si Canopus ProCoder natáhné uložený projekt ve Vegasu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Já to vyrenderoval na HDD do DV (protože i primární záznam z kamery byl DV) a v ProCoderu pak překlopil do MPG nebo WMV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    363

    Pitomec: Nevidím jediný důvod, proč z vegasu rovnou nerenderovat do wmw nebo quicktime s vyšším datovým tokem (na internet cca 8 - 10Mbps).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Když myslíš, že má Vegas kvalitnější encodér než Canopus, tak prosím, jak je libo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jarod72pm
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    841

    Můžete prosím přiblížit rozlišení a datový tok aby video bylo co možná nejkvalitnější a bez kosteček? Někdo na Youtube dává velmi podařené videa ale dopátrat se kodeku a rozlišení s datovým tokem je problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele dalizije
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    654

    Jaký je zdroj ? Nejlépe je to vyexportovat do H.264.
    Naposledy upraveno uživatelem dalizije: 06-12-2010 v 17:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    najlepšie je na youtube poslať master aj za cenu dlhšieho prenosu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    najlepšie je na youtube poslať master aj za cenu dlhšieho prenosu
    Tak, tak - já tam taky posílám přímo to, co je na DVD (tj. stejný formát)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jarod72pm
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    841

    tak zatím to zkouším DV převést do .mp4 1280x720 v H264 datový tok 3000kb
    kousek jsem skusil a vypadá to na solidní kvalitu teď natáhnout a uvidíme jak to bude vypadat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    363

    Pitomec: Na PC je asi nejlepší cineform a na MAC ProRes.

    Canopus ProCoder používám v práci a žádný převratný výsledek nevidím.
    Quicktime je dobrá a spolehlivá klasika - například všechny filmy na Red One umístěné na vimeo.com jsou v quicktime.

    luxus
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    363

    jarod72pm: 3000 je dost málo na 720p


    p.s: omlouvám se za double post
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Citace Původně odesláno od Valkyrja Entertainment Zobrazit příspěvek
    Quicktime je dobrá a spolehlivá klasika - například všechny filmy na Red One umístěné na vimeo.com jsou v quicktime.
    To, ze to je quicktime preci nic neznamena, dulezite je co je uvnitr.

    Tazatel ma SD rozliseni a chce to dat do HD rozliseni ? Jake jsou pravidla na Youtube, da se mu rici, ze to ma enkodovat jen do SD ? Pak v tom momente tam posli DV , original, jestli ne, tak neco jineho. Jestli chce i HD, tak si myslim, ze si musi to HD sam vyrobit a uploadovat, jinak nepocitam, ze to nejak Youtube bude kouzelne upscalovat, nebo ano? Jestli ne, zalezi tedy na jeho upscalingu, daji se delat i trochu zazraky, zalezi na videu.

    upscale DV videa: http://www.ulozto.cz/5126292/upscale.pred.avi.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele rjja
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    627

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Já to vyrenderoval na HDD do DV (protože i primární záznam z kamery byl DV) a v ProCoderu pak překlopil do MPG nebo WMV.
    a je tu nějaký stručný návod na něj ? ( jak a kde nastavit ?)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-04-2011, 20:39
  2. Videa z Youtube ve VirtualDub
    Od nejlepsiscenky v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-08-2010, 18:20
  3. Převod videa na HD formát
    Od hanak v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 11-08-2010, 08:54
  4. TOD format videa
    Od badbadman v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-07-2009, 07:49
  5. HD formát videa wmv
    Od Taborsky v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 18:12