Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: 42LD550 ...co vše spustím v serv.menu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Dobrej,
    po přečtení pár dobrých rad jsem si na své tv povolil přehrávání DivX přez USB, chtěl bych se zeptat, co všechno mi pujde povolit popř. zpřístupnit za funkce v tomto menu? Má s tím někdo zkušenosti?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC09723.JPG 
Zobrazení: 642 
Velikost: 131.6 KB 
ID: 8147   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC09724.JPG 
Zobrazení: 534 
Velikost: 99.6 KB 
ID: 8148  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    16

    Vždyt to tam je popsané, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    takhle DVR kdyby melo byt jako PVR....kdo to zkusi ?

    EDIT:
    Zkusil jsem. Po zasunuti flešky ji TV ani nerozpoznala. Vrátil jsem to zpět, zasunul flešku (normálně ji to našlo), povolil DVR, fleška jede ale nikde jsem nenašel žádnou fci navíc.
    Takže bez výsledku.
    Naposledy upraveno uživatelem Krist: 03-12-2010 v 15:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    přidávám kompletní menu:

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: service_menu_web.jpg 
Zobrazení: 1291 
Velikost: 81.2 KB 
ID: 19651

    • TIP: z jednotlivých "options" se do základní nabídky dostanete tl. "VOL" (na tom ovladači z Lídlu) Vyjetím na orig.ovl. service menu zmizí a musíte znovu zadávat kód



    • V tomto fóru se řeší podobné problémy. (např. str.3, 11)

    http://www.avforums.com/forums/lg-fo...cd-thread.html

    Zatím jsem vyčetl, že série LD550 se vyrábí pro US trh a EUROPE a jsou zásadně rozdílné. Pro US trh mají LAN (youtubue, netcast), v menu jsou navíc ještě hry. Dva lidi co mají evropskou verzi si koupili Wi-Fi dongle AN-Wf100 a nefunguje to, zatím nenapsali co se stane, když to v service menu povolí.
    (Vzadu je ješte jeden konektor označen jako "wireless control", ten je pro připojení této bezdrátové mašinky - MEDIA BOX )

    Mě osobně zatím stačí to USBčko, stejně uvažuji o HTPC
    Naposledy upraveno uživatelem Krist: 05-12-2010 v 17:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    a co takhle jak se dostat do servisniho menu...by nebylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od Sixs Zobrazit příspěvek
    a co takhle jak se dostat do servisniho menu...by nebylo
    máš recht, vajda to zapomněl připomenout. V tomto vlákně je odpověď:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...t=23691&page=3

    1. Nějakým uni. DO (např. viz. odkaz výše)
    2. dalším způsob je přes tel. s irda se Symbianem (nokia) nebo přes PDA s irda pomocí prográmku NoviiRemote (mě se to nepovedlo)

    Google ti řekne víc. škoda jen, že je zrušena stránka http://lgusb.wikispaces.com/ která se tomu podrobně věnovala
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    ví někdo jak se dostat do servisního menu 2 ??
    http://www.shrani.si/f/1/yP/4y1ZvWQd/img0569.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele deAngello
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    308

    změna linku (lgusb.wikispaces.com) + a další info taky ZDE - [COLOR="Blue"]LG-servisné menu[/COLOR]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    Asi to víte ale není to zde napsáno.
    V TOOL OPTIONS 4 lze změnit THX (1) a THX Media Director (1)
    Nastavení obrazu se změni na THX + 1 položka THX Bright Room, ta je fajn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    Asi to víte ale není to zde napsáno.
    V TOOL OPTIONS 4 lze změnit THX (1) a THX Media Director (1)
    Nastavení obrazu se změni na THX + 1 položka THX Bright Room, ta je fajn.
    A k čemu je ta funkce THX dobrá? A ta mi na 42 LD550 pude?
    Jinak je mi jasné, že je to tam napsané, ale nevím čím je televize hardwarově vybavená a nevím, když třeba povolím bluetooth, jestli to pujde a hlavně jestli tím něco nezk...vím
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Krist
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    378

    bluethooth pochybuju ze pujde, HW bude asi chybet. THX je snad nejaka certifikace o kvalitnim kinu a zazitku z nej jak obrazoveho tak zvukoveho. Ja mam porad obraz na "kino" a nepripadne me, ze se to nejak zmenilo i kdyz se k tomu pridalo THX. Hodnoty u "kino uzivatel" uz nejdou menit Se zvukem to taky asi nic neudelalo a nepridalo, poslechove to ani nepoznam, nemam jeste aparaturu. Kazdopadne THX nic neposkodi. "bright room" je asi jedina funkcni zmena.

    Je potreba sledovat fora:
    http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forum.cgi
    http://www.avforums.com/forums/lg-fo...thread-14.html
    a web:
    http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/Main_Page

    Skoda ze me to nebavi prelouskavat v te anglictine.
    Firmware 3.3.18 kdo to zkusí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    17

    Zkoušel někdo aktualizovat firmware?
    Měl bych ještě takový dotaz. Přez usb mi má 42LD550 přehraje i některé mkv videa, ale ne všechny, nevíte čím ty ostatní předělat, aby mi to jelo? Popř.v jakém formátu musí video být?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    1

    Len pre informáciu: úspešne som zapol menu na prehrávanie videa na LG 42LD550-ZC
    FW verzia: 03.03.23

    Podarilo sa mi to prostredníctvom Nokia E66 a irRemote.
    Najkomplikovanejšie bolo asi stiahnuť správny ovládací profil do irRemote, pretože som nevedel kam ho skopírovať na telefón tak, aby si ho program automaticky použil pri štarte. Nakoniec som sa s mobilom pripojil na internet a dal z irRemote aktualizovať programy kde som vyhľadal cez jeho menu ten správny profil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Krist Zobrazit příspěvek
    ví někdo jak se dostat do servisního menu 2 ??
    http://www.shrani.si/f/1/yP/4y1ZvWQd/img0569.jpg
    Toto by mě také zajímalo, to je menu "IN_START", ví někdo jak se tam dostat?

    Odtud už je pak cesta k mnohem zajímavějším úpravám:
    http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/OpenLGTV_BCM
    http://openlgtv.org.ru/forum/viewtopic.php?f=9&t=159
    Naposledy upraveno uživatelem barnyw: 13-10-2011 v 23:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    32

    Taky by mě zajímalo jak se dostat do IN_START menu. Neví někdo? Mám 50PM680S..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Lg 42ld550
    Od mekr v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2011, 12:41
  2. LCD: Philips 42PFL5405H vs 42" LG 42LD550
    Od pajko v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-01-2011, 09:55
  3. LG 42LD550 povolenie prehrávania divx cez usb
    Od tempus v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 23:02
  4. ako spustim Google Earth na PC bez internetu?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 17:15
  5. Spustim Fly2000tv a hned se samo zavre :(
    Od rodier v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-06-2004, 07:35