Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Nové koax. kabely, prosím radu

  1. #16
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    Gepi: rozbočovač s F konektory bude lepší (se dvěma výstupy má útlum nějakých 3,7dB)

    proměřoval jsem koax. kabel Belden a Emos a na nějakých 50m vycházeli +- stejně (záleželo jaký kanál to byl) internet jsem na nich nezkoušel

    http://shop.emos.cz/zbozi/2305050200...bel-cb50f-100m
    http://shop.emos.cz/zbozi/2305100200...el-cb100f-100m

    netvrdím, že je to kdoví jaký zázrak
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Pavel_tempx2 Zobrazit příspěvek
    Gepi: rozbočovač s F konektory bude lepší (se dvěma výstupy má útlum nějakých 3,7dB)

    proměřoval jsem koax. kabel Belden a Emos a na nějakých 50m vycházeli +- stejně (záleželo jaký kanál to byl) internet jsem na nich nezkoušel

    http://shop.emos.cz/zbozi/2305050200...bel-cb50f-100m
    http://shop.emos.cz/zbozi/2305100200...el-cb100f-100m

    netvrdím, že je to kdoví jaký zázrak
    Díky dám to tedy přes ten rozbočovač, bude to pro mě i jednodužší na rozvod než přes ten settopbox.

    Ještě tedy k tomu kabelu, jaký je rozdíl mezi cb50f a cb100f ? a jaký je lepší na kabelovku?
    Belden http://www.omko.cz/index.php?m=eshop...f&kod=KAS125PE je za 18,-/metr a ty emos jsou za 9,50 (12,50) což by bylo cenově lepší ale zas to není takový velký rozdíl abych se musel rozhodovat kvůli ceně.
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Gepi Zobrazit příspěvek
    Jo teď už to chápu, ale dřív sem to nějak extra neřešil když sem měl doma jen staré CRT. Ake Teď když už je doma nová TV tak pro ní chci co nej signal.

    co myslíte tento kabel :
    http://www.omko.cz/index.php?m=eshop...f&kod=KAS125PE

    Pokud kabel OK tak ještě mám ten druhý dotaz co je lepší zapojení, zda rozdvojka hned za přípojku od UPC z toho jeden kabel do obýváku (18m) a druhý do pokoje (8m)

    nebo

    přímo z přípojky do pokoje (8m) do settopboxu (klasický UPC) a z něho pak do obýváku (12m) do HD Settopboxu

    Díky moc za odpovědi
    Koax. kabel v pohodě a rozbočovač dát hned za zásuvku (samozřejmě celokovový a ne nějaký plastový šunt).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Koax. kabel v pohodě a rozbočovač dát hned za zásuvku (samozřejmě celokovový a ne nějaký plastový šunt).
    Tak děkuji za vaše rady, objednávku tedy dělám tuto viz obrázek

    + 2x IEC konektory celokovové již doma mám

    Půjde to tedy ze zásuvky F-kama do rozbočovače
    z rozbočovače F-kama a na druhém konci IEC-kama do settopboxů.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Objednavka.JPG 
Zobrazení: 184 
Velikost: 113.6 KB 
ID: 8131  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    16

    Rozbočovač na IEC se dá strčit přímo do zásuvky a taky ho dělají jako celokov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Ale rozhodně ne tento, co si koupil kamarád (schválně, kde "soudruzi z NDR" udělali chybu?).
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: rozbocovac.jpg 
Zobrazení: 167 
Velikost: 92.8 KB 
ID: 8227  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Ten se ještě použít dá, akorát musí člověk dbát na to, aby při vytahování konektorů nevytáhnul i ten střed z rozbočovače
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Tak ten se použít nedá, ty konektory ani nemáš možnost do toho paskvilu vrazit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    S překopaným protikusem by to jít mohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. prosím o radu
    Od merlin523 v sekci Videokamery
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-04-2011, 19:04
  2. Prosím o radu
    Od BaRt.20 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 16-11-2008, 07:36
  3. Prosim o radu
    Od Spagin_shw v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 16:06
  4. Prosim o radu TV Box DVB-T USB
    Od dusan22 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 15:36