Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Export z Vegasu priamo do DVD Arch.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Zdravím v Ap to funguje myslím od verzie APCS4 vraj na to konečne prišli aj v SONY.
    Neviete niekto ako to urobiť ak mám postrihané video na osi vo vegase 10 ako ho exportnem priamo do DVD architect 5.2.
    Niekde som čítal, že tools, scripting a potom export...DVD architect.
    Tak to dávam ale nič mi neuloží a už vôbec nenačíta v DVD A.
    Neskúšal to niekto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Render As, MainConcept mpeg-2 a template vyberes DVD PAL streams, kde je v nazvu Architect, to uvidis, pak v Architectu nekde oznacit, ze to chces bez rekomprese.

    Nebo exportuj z Vegasu pomoci Debug mode frame server a to nacti do Architecta primo z timeline ,neexistujici soubor, podava to snimky do Architecta , ktere zrovna potrebuje, neuveritelne chytry system prace, usetris napr 4GB na disku, Adobe to nazyva dynamic link, funguje to podobne. Ma to nevyhodu v tom, ze nastaveni enkoderu v tom Architectu muze byt nevyhovujici, a na vyrobu dobreho DVD potrebujes kvalitnejsi settings nebo i jiny enkoder treba nakonec, workflow je taky pak pokrocilejsi , ktery zaruci naprosto kvalitnejsi vysledek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    Kde nájdem Debug mode frame server
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    stahnes, http://frame-server.googlecode.com/f...ssetup-2.7.exe ,jinak na tohle je preci google ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    70

    No hej. v AP je export do encore primitívna zaležitosť jedným kliknutím a som tam.
    Vo vegase je to asi dosť problém ani neviem, či to vôbec funguje. Vraj to má priamo vo vegase a tu pozerám že tam treba frame server a čo ja viem čo ešte.
    Už si to skúšal , funguje to vôbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Samozrejme, ze to funguje! , do Encore funguje frame server taky, ale je to zbytecne, protoze tam je dynamic link z Premiery, tedy v pripade, ze ma nekdo Vegas a DVD dela v Encore tak to muze frame serverovat z Vegasu do ni taky ,

    ale znovu rikam, ze pak enkoduji ty authoringove softy ,mohl by nastat problem s kvalitnim enkodovanim, nevim az co a jak se daji v techto softech nastavit parametry, a resize ja asi taky spatny ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Export z Vegasu 7 zpatky na pasku - bez zvuku
    Od cuaron v sekci Editace videa
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 25-07-2008, 22:20
  2. export zvuku z Vegasu je slaby
    Od fofr v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 18:00
  3. Skript do Vegasu 5 na export regionu do titulku
    Od spamoid v sekci Titulkování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 15:55
  4. Export do mpeg-2 priamo z timeline premiery
    Od JC-VIDEO v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-07-2004, 19:37