Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 27 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 400

Téma: EMTEC Movie Cube D850H

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    88

    Zdravím,
    máte někdo zkušennosti s tímto kouskem?

    EMTEC Movie Cube D850H
    http://www.mall.cz/multimedialni-cen...vie-cube-d850h

    Prosím o nějaké postřehy. Děkuji S.


    <CENTER>EMTEC Movie Cube D850H v českých obchodech</CENTER>
    <CENTER><table><tr><td width=350px style="border-width: 0px"><a href="http://multimedialni-centra.heureka.cz/emtec-movie-cube-d850h/#c224:1" target="_blank"></a><br /><a href="http://multimedialni-centra.heureka.cz/emtec-movie-cube-d850h/#c224:1" target="_blank"><b>Porovnat ceny >></b></a><br />
    </td><td style="border-width: 0px">
    <object style="cursor: pointer;" onMouseUp="window.open('http://multimedialni-centra.heureka.cz/emtec-movie-cube-d850h/#c224:1')" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="450" height="250" id="graph-2" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="movie" value="http://www.heureka.cz/direct/vyvoj-cen/open-flash-chart.swf?width=450px&height=250px&data=http%3A%2F %2Fwww.heureka.cz%2Fdirect%2Fvyvoj-cen%2F%3Fid%3Dtvf18500026%26c%3D224%26imgUrl%3D" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /><embed src="http://www.heureka.cz/direct/vyvoj-cen/open-flash-chart.swf?width=450&height=250&data=http%3A%2F%2Fw ww.heureka.cz%2Fdirect%2Fvyvoj-cen%2F%3Fid%3Dtvf18500026%26c%3D224%26imgUrl%3D" wmode="transparent" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" width="450" height="250" name="open-flash-chart" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object><a href="http://multimedialni-centra.heureka.cz/emtec-movie-cube-d850h/#c224:1" title="EMTEC Movie Cube D850H" style="display: block; margin-top: 13px; font-size: 85%" target="_blank">Graf ceny produktu EMTEC Movie Cube D850H poskytuje server Heureka.cz</a>
    </td></tr></table></CENTER>
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Ahoj,

    mám ho pouze krátce, a tak ho nemám vyzkoušený na 100 %. Zatím mi ale vyhovuje ve všech funkcích, kvůli kterým jsem ho kupoval.

    Jediné, co se mi zatím nelíbí, je jeho hlučnost, která je způsobená větráčkem. Chtěl bych to vyřešit přidáním rezistoru - snížením otáček. Snad to zabere.

    Další věc je HDD. Ten jsem zatím ještě nekoupil, ale uvažuji o tomto
    http://www.alza.cz/western-digital-c...he-d174179.htm

    Proto se rovnou ptám, jestli to je dobrá volba (ten HDD) a zdali s ním má někdo zkušenosti?

    .gZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    7

    Já bych měl zase otázku na p.gonzaleZ ----- Nevíte náhodou jak je to u tohoto modelu s převzorkováním (upscalingu) video obsahu na kvalitu 1080 přes HDMI ??? Má vůbec tato mašinka tuhle funkci ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Je možné, aby měl upscaling pouze na 720? Zatím používám pouze na starou TV, takže kvalitu neporovnám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    88

    měl jsem ho na chvilku doma (jeden den) a po připojení tel. antény do něj a z něj propojení do TV,tak při vypnutí Emtecu (do pohotovostního režimu) mi nešel signál do TV....nevím,jestli to byla chyba jen toho mého kusu,nebo to mají všechny
    ....grafické menu bylo strašné (můj názor)
    ....kvalita zpracování nic moc .... displej mohl být lepší a navíc byl škrábnutý a neustále se mi otevírala malá dvířka na přední straně (více jsem nestihl testnout,protože jsem ztratil uplně chuť)

    ....jinak dobrý nápad měli z firmy emtec ....udělat MMC s dvěma tunery a ještě s mechanikou....něco takového sháním (úspora místa)
    Naposledy upraveno uživatelem sasa69: 01-01-2011 v 17:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od sasa69 Zobrazit příspěvek
    měl jsem ho na chvilku doma (jeden den) a po připojení tel. antény do něj a z něj propojení do TV,tak při vypnutí Emtecu (do pohotovostního režimu) mi nešel signál do TV....nevím,jestli to byla chyba jen toho mého kusu,nebo to mají všechny
    ....grafické menu bylo strašné (můj názor)
    ....kvalita zpracování nic moc .... displej mohl být lepší a navíc byl škrábnutý a neustále se mi otevírala malá dvířka na přední straně (více jsem nestihl testnout,protože jsem ztratil uplně chuť)

    ....jinak dobrý nápad měli z firmy emtec ....udělat MMC s dvěma tunery a ještě s mechanikou....něco takového sháním (úspora místa)
    - propojení antény normálně funguje (asi byl problém jen u tebe)
    - v menu mi nejvíce vadilo písmo (bylo dost úzké), to jsem si ale v novém firmware změnil
    - lepší v jakém smyslu? vše podstatné se dozvím z obrazovky TV. dvířka mi drží bez problému.

    Já jsem s ním velice spokojen. Ale každý hledáme něco jiného, tak nebudu vyvracet to, co se nelíbí jiným lidem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Slq Slq je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    1

    Ahoj gonzaleZ
    mám zopár otázok

    - dajú sa zoradiť programy na tuneri?

    - niekde som čítal že, pri nahrávaní z jedneho tuneru nebolo možné nahrávať z druheho (mohlo ist o chybu toho konkrétneho kusu)

    - time-shift funguje aj na USB-flashku?

    - poradil si si nejako s tým hlukom?


    K výberu toho tvojho disku (neviem či to je ešte aktuálne) nevidím dovod prečo by nemal fungovat, mám ho v externom HDD boxe a je skoro nepočuteľný, iba v niektorých situáciách, okrem neho som pozeral aj tieto, kedže ho neskôr plánujem použiť v MMC:

    http://www.alza.cz/samsung-spinpoint...gb-d122664.htm

    http://www.alza.cz/seagate-pipeline-...gb-d115654.htm

    Rozhodujem sa medzi tymto Emtecom, LG HR500 (drahsi) a Noontec MovieHome V9-T (nema DVD)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Programy seřadit lze.
    Nahrávat 2 programy najednou také lze (vyzkoušeno).
    Time-shift na USB - teď nevím, ale vyzkouším a dám vědět.
    Dal jsem předřadný odpor a jde to (mohlo by to být ale i lepší) - možná ještě trochu snížit napětí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    Pristroj ma skvely moznosti pripojeni a komunikace a jako jedinej kombinuje sitovej HDD a DVD prehravac, proto jsem ho koupil. Hluk vetraku jsem vyresil keramickym trimrem 100ohm/0.5W umoznujicim plynule nastavit otacky.
    Mam ale velkej problem s naplanovanym TV zaznamem: kdyz nazev progamu obsahuje diakritiku, zaznam se vypne okamzite po startu (objevi se kratce cervenej ctverecek jako pri rucnim stopnuti) a vynuluje se planovac. Pri rucnim spusteni nebo pri nazvu bez diakritiky zaznam funguje normalne. Nepodarilo se mi to zadnym nastavenim eliminovat (regiony, znakovy sady atd). FW mam posledni r4564 (o jinym nevim).
    Mate jeste nekdo tenhle problem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    V nastavení systému mám nastaveno kódování na UTF-8 a záznamy jsou správně i s diakritikou. Když jsem tam měl nastaveno Středoevropské, názvy byly špatné (různé znaky apod.).

    Také mám r4564.

    Jediné, co mi zatím nějak nefunguje, je BT. Asi dělám něco špatně.

    E: sidny: Kde jsi koupil ten trimer a jaký je to přesně typ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od .gonzaleZ Zobrazit příspěvek
    V nastavení systému mám nastaveno kódování na UTF-8 a záznamy jsou správně i s diakritikou. Když jsem tam měl nastaveno Středoevropské, názvy byly špatné (různé znaky apod.).

    Také mám r4564.

    Jediné, co mi zatím nějak nefunguje, je BT. Asi dělám něco špatně.

    E: sidny: Kde jsi koupil ten trimer a jaký je to přesně typ?
    Ahoj, mám toto MC velice krátce, tak se zatím nemohu moc vyjadřovat, ale zatím jsem spokojen, do budoucna snad budu také moci přispět. Také se omlouvám pokud píši do špatné kolonky, jsem tu nový.
    Proč ale vstupuji do této diskuze, prosím o radu, chtěl bych se zeptat, zda-li instalací nového firmware r4564 nepřijdu o češtinu v menu a nepřijdu o nastavení, která jsem zatím na MC provedl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    7

    Nazvy v EPG/planovaci mam taky spravne s diakritikou, problem je ze pri nazvu programu s diakritikou se nic nenahraje protoze zaznam se hned stopne. Navic to taky nejak souvisi s TV stanici, treba na Nova Cinema se mi jeste pres planovac nepovedlo nahrat vubec nic ani kdyz nazev byl bez diakritiky, zatimco na CT planovanej zaznam funguje. Kdyz zaznam startuju rucne, funguje u vsech stanic bez problemu, to je mi ale na prd kdyz zrovna spim nebo nejsem doma.
    U toho trimru na vetrak typ nevim, mel jsem ho nahodou v supliku a je na nem jen hodnota odporu 100R. Podobnej se da koupit treba v gme.cz, jmenuje se to cermetovy trimr. Da se ale taky pouzit pevnej odpor 33-47ohm/0.5W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od petrPM Zobrazit příspěvek
    Ahoj, mám toto MC velice krátce, tak se zatím nemohu moc vyjadřovat, ale zatím jsem spokojen, do budoucna snad budu také moci přispět. Také se omlouvám pokud píši do špatné kolonky, jsem tu nový.
    Proč ale vstupuji do této diskuze, prosím o radu, chtěl bych se zeptat, zda-li instalací nového firmware r4564 nepřijdu o češtinu v menu a nepřijdu o nastavení, která jsem zatím na MC provedl.
    O Češtinu nepřijdeš, ale o nastavení myslím ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od .gonzaleZ Zobrazit příspěvek
    O Češtinu nepřijdeš, ale o nastavení myslím ano.
    Děkuji mnohokrát za radu, raději ještě počkám, zda-li bude zde mít ještě někdo zkušenost. Už ani nevím, co a jak jsem nastavil. Prosím, přišel někdo z Vás, co je po novém firmware nového ?
    Předem děkuji všem za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    8

    Pokud mohu někomu pomoci disk, který používám v MC: HDD WD CAVIAR AV GREEN WD20EVDS, 2TB, SATA/300, 32MB cache, Low Noise, chodí bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 27 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Emtec Movie Cube S800/850H
    Od mankadve v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 19-11-2014, 10:39
  2. EMTEC Movie Cube D850H - pomoc
    Od peter suflo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-12-2011, 00:04
  3. LG MS450H nebo EMTEC Movie Cube D850H?
    Od Pista86 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 23:44
  4. Emtec Movie Cube Q800
    Od marktomark v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-03-2009, 17:37
  5. Movie Cube od firmy EMTEC
    Od jbrozek v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:06