Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: PS63C7000

  1. #1
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,500

    Citam toto forum uz davno, ale zaregistroval som sa az teraz. Planujem kupit Samsung PS63C7000 a precital som uz vela zahranicnych for a chcel by som aj tu zalozit tuto temu pre majitelov, nadejnych kupcov a vobec vsetkych, ktori maju s touto TV akekolvek skusenosti. Myslim starosti, radosti, porovnania s inymi TV podobnej velkosti. Tak do toho.
    PS: doteraz mam 50" Pioneer 505 HDE a chcem nieco vacsie a lepsie .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Citace Původně odesláno od bavorak Zobrazit příspěvek
    Citam toto forum uz davno, ale zaregistroval som sa az teraz. Planujem kupit Samsung PS63C7000 a precital som uz vela zahranicnych for a chcel by som aj tu zalozit tuto temu pre majitelov, nadejnych kupcov a vobec vsetkych, ktori maju s touto TV akekolvek skusenosti. Myslim starosti, radosti, porovnania s inymi TV podobnej velkosti. Tak do toho.
    PS: doteraz mam 50" Pioneer 505 HDE a chcem nieco vacsie a lepsie .....
    Nejake recenzie na ekvivalenty tejto plazmy:

    http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-34005763.html
    http://dennisthomsen.dk/2010/07/sams...w-and-settings
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Ahoj Lerby, mám stejnou plazmu samsung jako ty, ale jsem docela nešťastný z 3D funkce. Kromě propojení s 3D blu-ray přehrávačem jsem snad zkoušel všešchno (převod z D2 do D3 v HDvysílání, 3D iso přehraný přes total media theatre v pc, mkv soubory v 3D (SBS) přes USB a vše na nic....žádný 3D efekt, obrazovka se pouze více leskne, je samozřejmě tmavší a hlavně hází nějaké divné barevné refrexy, hlavně fialovou na jasnějších plochách např. na tváři. Ve 2D režimu je obraz vynikající, ale to 3D fakt nevím co s tím, nemůžu mít něco špatně nastavený, nebo bude asi vadná?

    předem ti moc děkuji za tvůj názor
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Citace Původně odesláno od martin 99 Zobrazit příspěvek
    Ahoj Lerby, mám stejnou plazmu samsung jako ty, ale jsem docela nešťastný z 3D funkce. Kromě propojení s 3D blu-ray přehrávačem jsem snad zkoušel všešchno (převod z D2 do D3 v HDvysílání, 3D iso přehraný přes total media theatre v pc, mkv soubory v 3D (SBS) přes USB a vše na nic....žádný 3D efekt, obrazovka se pouze více leskne, je samozřejmě tmavší a hlavně hází nějaké divné barevné refrexy, hlavně fialovou na jasnějších plochách např. na tváři. Ve 2D režimu je obraz vynikající, ale to 3D fakt nevím co s tím, nemůžu mít něco špatně nastavený, nebo bude asi vadná?

    předem ti moc děkuji za tvůj názor
    3D sa sice kvalite 2D nevyrovna, ale to co popisujes bude pravdepodobne nejaka zavada.
    Ked ja zapnem 3D rezim obrazovka sa rozsvieti asi 2x tolko.
    Mozes mat chybnu telku, alebo okuliare nevedia chytit synchro. Bez okuliarov vidis rovnake farebne chyby? Firmware mas posledny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od lerby Zobrazit příspěvek
    3D sa sice kvalite 2D nevyrovna, ale to co popisujes bude pravdepodobne nejaka zavada.
    Ked ja zapnem 3D rezim obrazovka sa rozsvieti asi 2x tolko.
    Mozes mat chybnu telku, alebo okuliare nevedia chytit synchro. Bez okuliarov vidis rovnake farebne chyby? Firmware mas posledny?

    fw 3003 (dělalo to před i po update), brýle mám troje (dnes jsem dvoje dětské samsung) a je to stejné,
    ale zvláštní je, že když přepnu do D3, ostatní mohou sledovat bez brýli normální obraz v D2...to asi není normální?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    teď jsem to ještě zkoušel s brýlemi a bez brýlí, ale mám pocit, že se obrazovka do 3D režimu vůbec nepřepne, s brýlemi se to sice spáruje (po zapnutí brýlí je patrná změna jak jsem popsal výše, ale rozhodně to není 3D, které jsem dneska viděl v obchodě), tv také dokáže udělat z formátu SBS jeden obraz, ale ten vypadá bez brýlí ostře jako D2 a jak jsem psal je dobře koukatelný pro ostatní bez brýlí, a rozhodně se telka 2x tak nerozsvítí po přepnutí do D3,

    kdyby tě ještě něco napadlo, budu rád, ale asi budu muset reklamovat, zatím dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Citace Původně odesláno od martin 99 Zobrazit příspěvek
    teď jsem to ještě zkoušel s brýlemi a bez brýlí, ale mám pocit, že se obrazovka do 3D režimu vůbec nepřepne, s brýlemi se to sice spáruje (po zapnutí brýlí je patrná změna jak jsem popsal výše, ale rozhodně to není 3D, které jsem dneska viděl v obchodě), tv také dokáže udělat z formátu SBS jeden obraz, ale ten vypadá bez brýlí ostře jako D2 a jak jsem psal je dobře koukatelný pro ostatní bez brýlí, a rozhodně se telka 2x tak nerozsvítí po přepnutí do D3,

    kdyby tě ještě něco napadlo, budu rád, ale asi budu muset reklamovat, zatím dík
    Vyskusaj z PC na telke zobrazit 4. obrazok https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...56&postcount=1 a nastav na grafike 24p.

    Pri zapnuti 3D rezimu SBS by si mal bez okuliarov vidiet 1. obraz. 2. a 3. je uz obraz pre lave a prave oko zvlast.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    vyzkoušel jsem, když přepnu čtvrtý obrázek do 3D SBS vidím jenom jeden obrázek (R) a vidím to
    v podstatě stejně při 60Hz i 24Hz

    tak nevím...a největší peklo je, že když se dívám na anaglyph s pasivními barevnými brýlemi tak je to mnohem víc 3D než 3D režim s aktivními brýlemi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Citace Původně odesláno od martin 99 Zobrazit příspěvek
    vyzkoušel jsem, když přepnu čtvrtý obrázek do 3D SBS vidím jenom jeden obrázek (R) a vidím to
    v podstatě stejně při 60Hz i 24Hz

    tak nevím...a největší peklo je, že když se dívám na anaglyph s pasivními barevnými brýlemi tak je to mnohem víc 3D než 3D režim s aktivními brýlemi
    Hmm... takze telka neukazuje obraz pre jendo oko. Ja to vidim na servis. Este mozes skusit kompletny reset. Podrz 10s "Exit" (stratia sa vsetky tvoje nastavenia). No velku sancu tomu nedavam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    takže jestli tomu dobře rozumím, když přepnu do 3D v SBS formátu obraz se z každé poloviny obrazovky roztáhne do šířky a měly by se v něm vlastně prolínat obrazy pro obě oči? tak proto mohu SBS formát po přepnutí do 3D (pravděpodobně díky závadě) sledovat bez 3D brýlí?

    ten exit ještě rozhodně vyzkouším, ale až ženě skončí seriál , dám pak vědět, zatím díky moc
    Naposledy upraveno uživatelem martin 99: 13-12-2010 v 20:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    tak po resetu žádná změna, bude to tak jak říkáš, koukal jsem na 3D SBS a střídavě zavíral oči levým okem obraz o.k. a pravým místy vyblité až téměř žádné barvy + zmiňované nepřirozené barevné reflexy

    zítra volám servis,
    v servisním menu asi nic nezmůžu, že?

    ještě jednou moc děkuji za pomoc, a smekám
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Citace Původně odesláno od martin 99 Zobrazit příspěvek
    takže jestli tomu dobře rozumím, když přepnu do 3D v SBS formátu obraz se z každé poloviny obrazovky roztáhne do šířky a měly by se v něm vlastně prolínat obrazy pro obě oči? tak proto mohu SBS formát po přepnutí do 3D (pravděpodobně díky závadě) sledovat bez 3D brýlí?

    ten exit ještě rozhodně vyzkouším, ale až ženě skončí seriál , dám pak vědět, zatím díky moc
    Ano je to tak. Tie svorce "L/R" sa roztiahnu smerom k stredu a obrazovka ich striedavo zobrazuje. Bez okuliarov vidno dva svorce a s okuliarmi vidi kazde oko ten svoj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    přes to servisní menu to asi nijak nevyřeším?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Citace Původně odesláno od martin 99 Zobrazit příspěvek
    přes to servisní menu to asi nijak nevyřeším?
    Nenapada ma nic, cim by sa to dalo spravit. Tohto roku nam Samsung servisne menu poriadne osekal a rozsirene "Advanced" menu uz nie je dostupne. Mozno cez servisny dialkovy ovladac.

    Radsej by som do servisneho menu vobec nesiel a rovno zavolal servis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    10

    tak už to mám opravené, vyměněný mainboard, naštěstí to stihli do Vánoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung ps63c7000
    Od orphans v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 30-04-2011, 19:11
  2. TX-P65VT20E nebo PS63C7000
    Od tomazavr v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-12-2010, 15:04