Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak nastavit správné rozlišení ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Čaute, mám televizor 24" SENCOR SLT 24F26M4 Full HD a na něj připojený počítač přes hdmi, ale bohužel po nastavení doporučeného nejvyššího rozlišení, tak mi každá strana přesahuje pryč z obrazovky tak 4-8mm, nevíte někdo jak to nastavit ?

    Grafická karta viz. odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007K000000VKJ

    Děkuji za jakoukoliv radu !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele PcBuh
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    256

    Je možné že je to v nastavení TV , moje TV když poprvé připojím na HDMI třeba moje HTPC tak je taky moc roztažen , v nastavení TV dám PŘIROZENÝ a hned je vše jak má , ale mam to u VGA nVidia , u ATI je potřeba ještě nastavení přes CC ( bohužel už nevím jaké )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Ked pridem domov po sviatkoch mozem skusit pozriet. Skus len hladat a vypnut overscan popripade nastavit na 0%. Samozrejme overscan treba vypnut aj na TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Bud spominany overscan (nastavit na TV Fit to page/Fit to screen), alebo pozriet nastavenie karty.
    viac v tomto vlakne:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...929#post271929
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Catalyst=> grafické=>zobrazení a pracovní plochy- objeví se dva displeje => na menší, klik pravým => nastavení=>povolit změny měřítka GPU=> na horní liště "možnosti měřítka" a tam potáhnout za táhlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Díky moc ! Už je to vyřešeno..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Ako ? Vsak sa podel. Ja som vsade vsetko vypol a nastavil na 0 a bolo... Dalo sa hrat aj so zapnutym a davat co ja viem na 97% ale to nie je to prave orechove.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Nasiel som svoj stary post kde som to vyriesil ja
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...can#post281392
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak správně nastavit KMPlayer
    Od kadett v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 21:15
  2. DVBViewer - jak spravne nastavit ladeni kanalu
    Od Brin v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 19:30
  3. Jak spravne nastavit pocitacovy (CRT) monitor?
    Od cuaron v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 08:45
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 18:00
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-04-2005, 08:49