Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: mpeg-2 z Vegas Architect Pro recompres zvuk ?

  1. #16

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od pmasarik Zobrazit příspěvek
    ...
    Nikdo z tebe nechce nic dělat, jen prosím odpověz na ty mé dvě (2) otázky Ad A) a B). Ať víme o čem se bavíme, máme jasno a budou ti moci případně odpovědět i jiní "vegasisti" (já to nejsem, jen jsem reagoval na ten mpeg2+ac3).
    Příště raději založit nové vlákno a přesně specifikovat problem. Zatím vím jenom to, že máš video z kamery, předpokládám HD. V jakém codecu je zaznamenán zvuk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    V jakém codecu je zaznamenán zvuk?
    A) Prikladám texťáky s informáciami čo lezie z kamery a čo mi vylezie z Vegasu.
    B) Dokým to nenapálim tak to na PC hrá super.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no z toho vidím jen to, že už ti na to ten Vegas "šáhl"...
    Vstupní bitrate je 448 kbps a výstupní 384. Proč si ten originál nedemultiplexuješ z toho TS-streamu a nepoužiješ tak "jak je" při masteringu? Ty to střiháš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Áno strihám, pridávam ďalšie zvuky, titulky, hovorené slovo... atď.

    Ten bitrate som zrovna v tejto ukážke zmenil asi nechtiac pri tolkom skúšaní, ale aj keď s toho vylezie úplne identický súbor tak jednoducho DVD Architect to chce recompilovať.
    Aj keď do Architecta strčím originál súbor z kamery tak to chce recompilovať.
    Naposledy upraveno uživatelem pmasarik: 20-01-2011 v 05:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Citace Původně odesláno od pmasarik Zobrazit příspěvek
    ... Aký je rozdiel medzi tým AC-3 Studio a AC-3 Pro?
    Lebo to Pro mi nefunguje a tak to robím s tým Studio...
    U typu AC-3 Pro máš možnost uživatelského nastavení parametrů pro enkódování (je funkční tlačítko "Custom..."). Mezi parametry je také nastavení dynamické komprese, která je u typu AC-3 Studio nastaveno natvrdo - to pravděpodobně způsobuje zeslabení zvuku. Já už DVD Architecta nepoužívám (kdo by taky dnes pálil disky ), takže ti neporadím, ale když jsem ještě vytvářel DVD, nikdy jsem s rekompresí audia ani videa neměl potíže, Architect mi výstupy z Vegasu bez problémů bral.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...no tak to ti bude muset vysvětlit někdo, kdo DVDArchitect používá. Já si tu používanou logiku neumím vysvětlit.

    Edit: Koukám, že ti už Saxel mezitím odpověděl...
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 20-01-2011 v 07:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,105

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=3314

    Wavy by mel DVDA normalne nacist, pouze by mely byt 48kHz a bez Metadata
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    12

    Dík za všetky rady dnes som prišiel nato čím to asi je...
    Asi nejaký BUG vo vegase 9.0e alebo DVDA 5.0

    Preinštaloval som to na Vegas 10.0c a DVDA 5.2 a odrazu to všetko ide bez problémov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od pmasarik Zobrazit příspěvek
    ...
    Pozdrav Pán Bůh a zlé pryč! Já dobře vím, proč jsem se Vegasu v životě nedotkl ani prstíčkem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Pozdrav Pán Bůh a zlé pryč! Já dobře vím, proč jsem se Vegasu v životě nedotkl ani prstíčkem...

    zlaty EDIUS
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. DVD Architect a zvuk
    Od tomasle12 v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 18:39
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 18:31
  3. Zvuk v DVD architect
    Od rippp v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 10:25
  4. DVD architect zvuk u photoDVD
    Od killerGBU v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-06-2005, 00:31
  5. zhoršený zvuk v DVD Architect
    Od hoge v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2005, 09:46